Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 700
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • Истински се вижда само със сърцето.
Фокси според него не може да плаче повече от половин час Simple Smile
Да сме живи и здрави ще видим Simple Smile

На мен нещо ми е нервно, явно ме почва предстартовата треска.

# 31
Шерифче  Heart Eyes викам милиционера да не ги е забравил Simple Smile
Фокси, оправна си. Май баба е била първопричината за някои работи.

# 32
  • Варна
Фокси според него не може да плаче повече от половин час Simple Smile
" Laughing Хахаха, симпатяга....

# 33
  • В градината...
Шери, чудна тема.

Ели, сакън, не споменавай на ТМ колко е плакала Ида  Stop

# 34
  • Истински се вижда само със сърцето.
Нали Кали  Laughing

Перу и да му кажа той не вярва Simple Smile Има някакъв спомен от преди 15 години с дъщеря му и смята че всички бебета са кротки  Laughing

Забравих да кажа, че блузката за Мими е много хубава  Heart Eyes

# 35
Даре, бабата не си пада много по глезенето, ама не издържа толкоз да реве и го държи вечер по 2 часа да спи върху нея, за да й е тихо. С нея ще ми е по-трудно да се оправя, отколкото с чавето.

# 36
Момичета направо съм УАУ за изненадата.
Страхотна.
Шери, заслужаваш  bouquet

# 37
Тортата е страаааахотна, изненадата е направо трепач, видях снимките, браво на момичетата за чудесната организация и изненадата, Шери, заслужаваш мила  bouquet

# 38
Шери, ама ти си толкова отзивчива и добра! Как да не заслужиш такава изненада от момичетата! Браво на всички вас, че сте я направили още по-щастлива! И разбира се чудесна нова тема! bouquet

# 39
Момичета,благодаря за хубавите думи bouquetТази тема е такава,защото всяка допринася за нея.

Фокси,и Алекс беше така.Като не го взех 2 дни ,когато вече плачеше от гевезене и спря.Номера е да издържиш.Да го нацелуваш К. от нас.

Тобито,извинявай в цялата суматоха не съм ти честитила точица.Да си стои под твоето сърце до термин.Не мисли за влизането в болница.Ще го измислите по някакъв начин.Сега се щади и пази.

Ели,нормално да те хваща паниката.Просто се притесняваш от неизвестното.ТМ ,ако иска ще го свържа с моя да му каже как може бебе да хленца 12ч без почивка.

П.П. Случайно някоя да ми е пратила препоръчано писмо?

# 40
Шери, ако стане за 2 или 5 дни, ще си метам капата. Въпросът е дали няма да излезе по-голям инат от мен  Confused

Лятна Ина, хубаво е, че се появи. Тая сутрин си мислех да теб. Усмихвай се и си планирай хубавото пътуване, дето те очаква  Hug Намерих хотелчето, в което спахме. Хареса ми - готино, чисто, закуската е в стаята (няма зала за закуска). Собственичката е скандинавка, женена за португалец - готина мацка. http://www.casadovalle.com/en/
Забравих - хотелчето е на перфектно място на 3 минути от центъра на Синтра и двореца

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 21:10 от foxymoon

# 41
  • На остров
Забравих какво щях да пиша  Rolling Eyes
Ели  Hug всичко ще е нормлано няма да се притесняваш.
Всичко от изненадата ми хареса много  Heart Eyes !

Танзу, Ививка при нас има много и най различни видове къщи. Това, което ние сме харесали като идея е къща, която си избираш и те ти доставят материала всичко, което е необходимо. Но не са готови панели сглобяеми. Или ще си направим собствен проект подобен на нашата и ще си купим сами материала Simple Smile
http://www.fiskarhedenvillan.se/ мисля има на руски опция ако на някой му е интресно.

# 42
  • В градината...
Шери, ама изнендата е  Shocked Shocked

аз гледам концерта на Слави и изпадам в носталгични настроения и меланхолия. И размисли - как нещо, което преди време беше на ръба между изкуството и чалгата, сега ми звучи доста стойностно в сравнение с цялата блудкавина на всичко вече.

# 43
Ина, прегръщам те, дано да намериш вярата, да се почувстваш добре и да продължиш напред Hug. Аз съм насреща за рамо или от каквото имаш нужда  Hug
Фокси, иска си мама детето Peace.
За къщите ще прегледам каквото казвате, че докато го няма ММ трябва да проуча нещата и като се е върнал да сме готови. Пък дали и кога ще почнем друга тема  newsm78
И аз гледам концерта и съм впечатлена. Никога не съм харесвала Слави особено, но дали е носталгично или съм емоционална, развълнувах се. Тати ми е тук иначе щях да пеем и танцуваме с Борис Heart Eyes

# 44
  • гр.София
Шери темата е чудесна точно,колкото си и ти! Изненадата е страхотна,а тортата ми взе ума  Hug Хубаво е човек да получава доказателство за това,колко е ценен  bouquet
Ина,трудно ти е,и е разбираемо. Надявам се скоро да намериш душевно равновесие и да ти се случи мечтаното бебче  Hug
Всичко друго забравих...

Общи условия

Активация на акаунт