Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 713
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • В градината...
Хана Влад явно се е преместила - месец почти пътуват тези мартеници  ooooh!

Амини, чудно  Hug

# 631
Амини,Ели браво за хубавите новини.Все такива да носите и да ни усмихвате.

Перу,отдавна Ханна ти е получила мартеничките.Беше пуснала снимки във ФБ.Явно е мислила,че някой ще ти каже.Тя сега ще си идва в БГ,може и да можеш да и се скараш.

Ние всички се натръшкахме с хрема и болно гърло.

# 632
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тъкмо и аз щях да кажа, че са получени Simple Smile Перу поста и е от февруари във фейса, та тъкмо навреме са отишли Simple Smile Сигурно мисли, че знаеш.

Шери да се оправяте  Hug

# 633
Амини, браво на бебетата

2в1, благодаря, всички са добре Simple Smile Хеленка посвикна на бавачката, добре са там, личи си, Тео говори много, с каката мъчим немските падежи и така Wink вие ходихте ли на ски или аз пропуснах?

Ели, браво и на вас Simple Smile Жарето хубаво е предложила, всички ще сме ти дули виртуално ама е добра идеята да дойде тм пък ако трябва пред залата да е. Аз преди не исках да пиша ама в чужда страна по-добре да имаш някой с теб, който да знае какво искаш и не искаш и да може да го каже ако на теб ти е трудно  Hug

# 634
  • В градината...
ми откъде да знам  Thinking нашите пощи на сайта си са отразили само дата на напускане на страната.

# 635
Аз и дула  Crazy Станах неволно свидетел на естествено раждане и не останах очарована. Ако можеше и на моето да не бъда  hahaha
Аз, Ели ще ти стискам палци от далече  Hug

# 636
Те и Ината,и Тарторина,и Венци не са писали дали са получили техните.Дано са стигнали на време.

# 637
Честит празник, мили момичета!  HugПожелавам ви здраве, обич, повече време за себе си и за близките ви! И с цялото си същество се моля всяка тук, която иска и чака бебче да стане МАМА Praynig. Обичам ви и ви прегръщам всички. Благодаря, че ви познавам  Hug
Благодаря ви за мненията за пишлето, Сигме, разсмя ме, ама си е така Joy.
Пате, благодаря за линка.
Скрит текст:
Чела съм форуми и статии по темата, но форумите ми действаха като моята отчетна, където 2-3 месец бременни колички пазаруваха. Последно из форумите четох,  че едва ли не ако не е станало до 2 месеца трябва да те оковат. Преувеличавам, но направо си е осъдително до 4-5 месеца ако не си свършил работата, та спрях да ги чета и затова попитах тук Peace
Жане, за второто ви /момченце/, ще разбереш Peace.
Амини, много се радвам, че бебоците са добре. И ти да се успокоиш и да си бременееш
спокойно. Пък, че момиченцето ще е на главата на момченцето – то е ясно Hug
Ели, браво за прегледа, чудесни новини. Вече тръпна за теб. Пък килограмите не ги мисли Peace
Скрит текст:
Радвам се, че най-накрая пристигнаха тия мартеници. Бях купила за бебчо рамка като за снимка, на която от едната страна се слага снимка, от другата отпечатък от крак, ръка или двете. Куриери и пощи отказаха да го приемат, защото сместа за отпечатъка щели да я възприемат като експлозив. Много ме беше яд #Cussing out
Шери, да се оправяте Hug
Перу, аз нямам такъв проблем, но споделям това, че детето си има предпочитания. Дали критерият е близо или далеч, или просто едните чувства по друг начин, или едните му обръщат повече внимание, всичко е възможно. Но подкрепям това да ги викаш и хич да не ги третираш като гости, а като помагачи. И детето да свиква с тях, и да се научат, че не може софри и обгрижване. Макар че
Скрит текст:
Аз в тази насока имам проблем. Свекитата са на 5 мин, моите родители на 10. Идват всеки ден да видят Борис. Аз съм казала да идват да му се радват, без да помагат. Обаче е много уморително. Гледам да е оправено – не, че свекърва ми ще коментира, тя е много съвременна, но все пак, аз си имам едно наум. И като дойдат не мога да се затворя в стаята и да си почина. Те хем и мен да видят, говорят ми, телевизора върви на сериали, занимават се с детето – на мен главата ми бръмва и де факто не си почивам. С моите родители – мога да си затворя вратата и да си легна, но пък и тях да видя, не искам да се чувстват пренебрегнати. И определено натоварването е за моя сметка, а знам, че и на двете страни това им е смисълът на деня – да дойдат и да се порадват на детето.  
А за бабите и дядовците по твоя проблем – на едни приятели детето живее при едните баби /на различен етаж/, с тях е свикнало, те го гледат. При другите го водят в краен случай, ама много краен, когато няма кой да го гледа. Другата баба е учителка, играе си, учи го, занимава се. То като отиде при нея плаче много – едно, че го водят рядко, друго, че според мен то се усеща изоставено от свои. Аз да го гледам няма да е проблем, защото с мен е свикнало, но то самото сякаш разбира, че всички близки са се изчерпали и тогава отива при тази баба. Не знам дали ясно го обясних, но драмата е подобна. Решението според мен е по-чести контакти. Пък детето така или иначе ще има предпочитания.

# 638

Честит празник, мили момичета! Бъдете все така уникални и прекрасни,очарователни и забавни, усмихнати и грижовни,добри и даряващи обич,бъдете себе си-жени!
Ели и Амини, чудесни новини, браво и на петимата Simple Smile
Шери, да се оправяте бързо Hug

# 639
Добро утро и честит празник момичета.

Скрит текст:

# 640
Честит празник момичета! Нека не забравяме, че сме жени - добри, нежни, красиви, отзивчиви, любящи, мечтаещи, борещи се! Прекрасни жени!
Пожелавам ви чудесен ден, много изненади и усмивки!

ПП: Шери ме утрепа с таз оранжерия  Joy Joy Joy

# 641
Честит рожден ден на Ния.Да расте здраво и щастливо дете.Нека развива таланта си,за радост и гордост на мама и тати.

# 642
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, усмихнати, чаровни, обичани, желани и щастливи! Hug

Честит рожден ден на Ния! Желая й много здраве, безгрижно детство, много успехи и да рисува все така хубаво и да радва околните с красотите, които създава! Hug

# 643
  • Пловдив

# 644
Честит празник, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт