Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 717
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, готова съм да се отчета  Grinning

Днес новините са много добри, дечицата са пораснали като момиченцето е 1770 гр. 149 уд/мин, а момченцето 1720 грама 130 уд/мин  Heart Eyes

По интересното е, че както преди и двете бяха напречно главичка до главичка, сега са се позавъртяли и момиченцето вече е главично и рита брат си (който се е поизправил и е седалищно) в главата, голяма калпазанка  ooooh!

# 616
Амини, супер новини! Все така да са добре децата и ти да си спокойна  Hug  Девойката от сега го учи младежа кой командва в къщи  Mr. Green

# 617
  • Истински се вижда само със сърцето.
Амини много се радвам на хубавите новини  Hug
Знаеш вече кой ще командва парада и ще строява младежа  Mr. Green

# 618
Еха, Амини! Браво на децата!
Жане, май 2 седмици. Тествах до Котето първо и после до Ели. За България - макс 3 дни.

# 619
  • София/Стара Загора
Амини, ама много хубави новини и ти звучиш спокойна и щастлива....ееееех, хайде сега да си отдъхнеш....как е грипа...оправи ли се с антибиотика?

# 620
Амини, супер новини, момите са по-оправни, туй е ясно  Simple Smile
Жане, ами твоите мартенички с обикновена поща за 3-4 дни пристигнаха, учудиха света. Те от Добрич до Варна пътуваха повече на Шери... Whistling
Ели, ами айде на 11ти де, аз за тогава предположих, що да не правим два пъти торти с теб заедно - на мъжете и на децата  Hug
Зази, Ева, добре сте се завърнали от голямата разходка  Hug

# 621
Звездичка аз против нямам, ама Шефчето решава  Mr. Green

Не ви казах, че днес ме питаха за партньор за раждането дали ще имам и аз казах, че не най - вероятно, защото ММ го е страх. Акушерката каза, ама как трябва да има някой да те подкрепя, няма ли кой друг да дойде - и аз казвам не. Обаче ми стана неудобно и и казах, че може би ще стои с мен, без да присъства на самото раждане Simple Smile сега остава да придумам него, но ще е като дойде момента да не го стресирам предварително  Joy

# 622
Ели и Амини, браво момичета Hug Толкова се радвам на добрите новини  Heart Eyes

# 623
  • На остров
Амини супер  Hug много се радвам !

Ели ще го обрабортиш  Hug !

Аз съм все така, но гърлото ми е малко по добре.

# 624
Ти па, Ели Simple Smile Кажи й, че всички от групата ще сме с теб. Само да ти осигурят интернет и батерия на телефона.
Нещо все повече ми харесва отношението към пациента по вашия край.
Ох, още помня като сподели, че си бременна. Как мина това време ....

# 625
Даре добра идея, включвам ви на скайп и готово Simple Smile

# 626
  • София
Браво за хубавите новини, Ели и Амини  Hug
Честито на рожденичките на патерица  Blush bouquet bouquet bouquet
Ививка, с малчо съвсем наскоро имахме успех (1г.8м е почти, значи преди месец-два някъде). Не съм упорствала изобщо, опитвах рядко и неуверено, именно защото съм чела, че на запад не се практикува така. Е, показа се без никаква драма доста след годинката. Нямаш място за тревоги.

# 627
Иве, цяла тема има по въпроса и ми излезе под нашата  newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=594027&utm_source=Fo … ign=Koleda%202015

# 628
Хич не мога да разбера какво е това забелване  newsm78 .

# 629
Не ти и трябва Жане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт