Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 718
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Ели, много добре звучат нещата  Hug Килограмите наистина нямат значение в този момент.

# 601
  • Варна
Чат-пат...
Единия от почивните дни работих, а в останалите правихме дълги разходки. Единия ден ходихме до Камчия... Уникално красиво беше... Ето малко снимки: цък, цък, цък и цък.
Ели, супер звучи!

# 602
Ели, хубави новини, май няма да позная за утре, но когато дойде.
Стискам палци всичко да е наред и при Амини и ще чакам вести.
Перу,
Скрит текст:
Според мен е нормално детето да не е еднакво привързано към всички баби и дядовци и може би има значение подхода и честотата на контактите. Моята щерка много обичаше моя баща и въпреки че той си отиде рано, тя го помни и още й е мъчно. Виж свекър ми никак не умее да играе и говори с деца и винаги е бил дистанциран. За свеки - не мога да кажа лошо, много се обичат, те си и приличат доста, а и сега й е единствена баба...
Тути, Дидка-Мони, дано сте добре, пък като не ви се пише, ок.

# 603
  • гр.София
Ели  Hug ,страхотен преглед е било. Когато тогава,само да е леко и бързо Simple Smile
Евче,наистина разкош!
Одеве,това как си ги научиш,го казах за поднасянето,готвенето и т.н. На мен ми е приятно към всеки да се отчета,но майка ми и свеки,знаят че ако няма на момента е защото не съм успяла. Не мисля че има място за обидени.
За гледането- свеки не го гледаше изобщо до преди 2-3м. Живее на 10мин от нас. Мисля си,че нямаше желание,беше бебе не за гукане и гъделичкане,ами за разнасяне на ръце,успокояване и т.н. Също така съм сигурна,че я беше страх. Немога да отрека обаче,че го обича безкрайно много,дори се сеща за такива неща свързани с него,за които аз самата не. Сега вече иска да и го оставяме всеки удобен момент,за няколко часа разбира се,но виждам голямото и желание и го уважавам. Майка ми го вижда по-рядко,живее в провинцията. Но когато детето каже аскам баба,или уж говори по тел с баба,на всички е ясно,че става въпрос за майка ми. И въпреки,че свеки вижда всеки ден почти,все още плаче като и го оставяме,а ние с мм там ли сме,е залепен за нас. Майка ми наоколо ли е,не дава да го пипаме и не ни закача,иска с нея да спи,да яде,да се къпе,да играе. Та децата си имат предпочитания.
Ивка,с пишлето не дърпам,не тегля. Почиствам когато го къпем и толкоз. Важното е да не се слепи. Към този момент,не е забелен нацяло.

# 604
  • София
Привет, момичета  Heart Eyes След 4-дневната почивка днес ми беше трудничко да вляза в работен ритъм Mr. Green Но пък почивката беше супер, освен СПА, и голямо ядене и пиене падна, и времето беше супер за разходки......  Laughing

Илейн, супер рапорт, браво на теб!

Стискам палци и на Амини да каже след прегледа, че всичко е наред  Grinning

И понеже няма да мога да изчета всичко назад, да питам: С Рейнбоу какво става?

# 605
  • София/Стара Загора
Ей ме на, завърнахме се, ама хич не ми се искаше...по разискваните теми не мога да се включа, ама да кажа, че и аз вече мисля, че Ели ще ни зарадва на 11-ти

Танзу, не можах да ти честитя вчера рождения ден, затова малко със закъснение -  бъди жива и здрава, все така енергична, позитивна и изпълнена със страст за всяко твое начинание! И едно или две бебчета за разкош в най-скоро време, като завършите къщата да я изпълните с детски смях

# 606
И аз на линия след селска почивка и преяждане  Mr. Green.
Някой да пусне свежи новини за Илейн и за другите момичета.
Да не взема да спечеля със залагането - 8 март избрах  Grinning.

Надявам се всички да сте добре!

Оооо Танзу, честит рожден ден! Много слънце да огрява твоята полянка, по-малко труд с по-голям резултат ти пожелавам на всички фронтове, с две думи нещата да стават от раз!
 bouquet bouquet bouquet bouquet
И ела на кафе в наш'та къща да дадеш акъл, че всичко е за ремонт  Grinning.

# 607
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добре се си дошли момичета Simple Smile

Мира пускам ти свежа новина - все още съм в къщи, признаци йок  Joy

Зази,Рейнбоу си прави кръвен, който е отрицателен. Ще си пие хапчетата обаче и ще си направи тест пак в деня в който са казали от клиниката.

Да допълня Simple Smile - Ививка Благодаря за хубавата изненада, току що получих картичката и мартеничките, донесе  ми много усмивка и светлина, кокичетата са прекрасни  Hug

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 16:10 от Илейн :)

# 608
До сега се рових назад да не изтърва количката на Амини - страхотна е! Това беше и моят фаворит за теб  Heart Eyes Heart Eyes, и в Бургас има доста такива по улиците, значи са удобни.

Ели, ако родиш утре ще си поделим печалбата  Grinning.

Рейнбоу сигурно не се е стърпяла и е избързала, в разрез с лекарските указания. Стискам палците  Praynig.

Детето ми си получи мартениците на 4 март. С бърза поща, 20 дена някъде  #Crazy #Crazy #Crazy

# 609
Ели, ако родиш утре ще си поделим печалбата  Grinning.
А ще делим поне на три, и аз заложих на 8-ми, ама май няма да позная.
Казвам ви чао и отивам да правя торта за утре. Картонената за училище е готова, сега остава тази за вкъщи.

# 610
Мира ,хич не се занимавай с бързи и препоръчани пощи , лепкай марка на писмото и да пътува . Чиста работа - за седмица е при получателя Simple Smile

# 611
  • На остров
Ели супер звучат нещата, казват ли пулса колко е на бебето ?
Амини стискам палци за прегледа всичко да е наред !
На всички след почивни дни прибрали се добре дошли Simple Smile.
Ививка и тук като при Мимчето нищо не препоръчват за забелване и т.н. Не е драма според мен.
Мимче как са децата ?

# 612
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уанче не казват колко е, те като цяло тук стойности почти на нищо не съобщават. До сега знам само едни кръвни стойности и колко ми е кръвното само защото са ги написали в книгата ми за бременни. От една страна може би е добре, така няма да се ровя да сравнявам в интернет и да се притеснявам Simple Smile

Ти как си днес, по -добре ли си?

Миана, да ги снимаш после произведенията Simple Smile

Мимче дано си се разходила Simple Smile

За пратките Жането е права, с нормална поща е по - сигурно и бързо Simple Smile

Чакам Амини с хубави новини и стискам палци  Hug

# 613
И моят опит вече сочи обикновена поща Simple Smile

# 614
И моят опит вече сочи обикновена поща Simple Smile
Joy Даре, за колко време пристигна ?

Общи условия

Активация на акаунт