Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 719
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • гр.София
Хелоу!
Изстрелваме се навън.
Само Жане,да ти кажа-мислила ли си,зъбки да почват да я мъчат. За вас шега за мен истина,Вики почна от 3м да чеше венците,чак в 6м излязоха първите 2. На съседка и двете деца изкарали първо зъбче на 3м
Даре,мн точно си го казала-както ги научиш!

# 586
Според мен я мъчат да, въпреки че няма нищо да се подава. Мажа с един мехлем .

# 587
Перу, важното е, че хората имат желание да се справят някак си със ситуацията, опитвайте и ще стане  Peace

# 588
  • Истински се вижда само със сърцето.
При желание и от двете страни би трябвало да се получи Simple Smile

Амини ти кога си на преглед днес Simple Smile

# 589
Ививка:
Скрит текст:
По настояване на ММ не го оствихме това да се случи самостоятелно. И аз като теб след баня издърпвах докъдето може. До около 7 месец бяхме стигнали до средата на главата. Заведох го на хирург и той каза , че сама ще се отвори. Но около годинка му се появи беличко топченце. Не било опасно но я дръпнаха до край.

Перу:
Скрит текст:
Нормално е децата да реагират различно при различни хора. И ако те не я гледат често им е трудно да се справят с нея. Моето беше на 7 м. когато го оставих при свеки за 2 часа за да отида на козметик. Дадох и го нахранено в количка и казах само да бута количката за да заспи. Като стане аз ще съм се прибрала. Е познайте, след 1 часа ми звъни ММ и казва: Аз съм у нашите , ти кога ще дойдеш? Аз ей така Shocked Ми гола съм с един изскубан крак #Crazy Оказа се ,че моя се разревал, свеки се притеснила, вдигнала го от количката, тоя като писнал щото непозната обстановка и един час пищял. Жената се видяла в чудо и викнала ММ от работа. После дълго време самата тя не го вземаше сам, че явно я беше страх. Мина време и всичко се нареди...сега са първа любов с детето. И то като каже при баба ...ми е ясно че говори за свеки , не за моята майка.

# 590
Ели, последен час е в клиниката - 17.30 , казаха и че може да почакаме, но колкото толкова Simple Smile

Стискам палци на всички днес за прегледите  Praynig

# 591
Стискам палци  Hug

Аз след половин час отивам да ни види акушерката, ако не друго поне да чуе бебето - пак е нещо Simple Smile

Хоупче, ама много ти харесвам постовете, ако не ме мързеше щях да си ги събирам и да си ги чета когато се сблъсквам с определени ситуаци Simple Smile

# 592
Ели, ама вие ще сте с момиче  Wink

Иначе тази работа с пишките ми се вижда направо страшна  ooooh!

# 593
Амини да бе знам, ако няма изненада Simple Smile, обаче имах предвид тези за взаимоотношенията с бабите и вътре в семейството, че с ами много близки като мисли Simple Smile

Няма да се плашиш - даваш задачата с пишката на таткото  Mr. Green

# 594
Хубави срещи с бебоците на прегледите днес Simple Smile точно си мислех сутринта каква емоция е да го видиш на екрана или чуеш сърчицето - на всички го пожелавам!

Жане, ако имаш и най-малки проблеми с ръце или кръст недей да носиш и люлееш дълго време, по-добре седни и така я дръж, по-малко натоварване е. Ама тя е вече голямо момиче, може да е искала да си играе с теб Wink

Ививка, тук не се прави нищо на момченцата и Тео съответно си ходи както си е роден, явно и така може.

Перу, ще свикне и в свекърите, но може би трябва да пробваш да оставаш по-малко и така да излизаш? Няма ли нещо, което Ида много обича да прави и свекървата да я занимава? Ама тя опасна щом и се изправя и прави крачки Simple Smile

Ходих рано на зъболекар в града, сега се чудя дали да обикалям по улиците или да се прибирам.

# 595
Мимче , пообиколи си, малко шопинг направи ... Кога ще ти се падне пак сама в града  Joy
Скрит текст:
изключение , еднократно , не го повтарям снощното мъчение вече ! Само ако реве- иначе тц ! Ако ще да ме обявят за още по- лоша мама отколкото сега ! ре
Обаче Ели , ти наистина си се настроила за момче , напук на докторите Simple Smile Ами на дано  Mr. Green

# 596
Сигме, ама много си права, да знайш  Mr. Green
Ививката,
Скрит текст:
за мен единствения вариант е упорство. Всяка вечер, и през деня на всяко миене, но не на "сухо", ами като се понамокри. Дори слагай нещо мазничко после и пак...докато оправяш памперса. Ако усетиш, че нещо се позачервява, слагай памучета с лайка, или със смрадлика, ако е по-сериозно, и продъжаваш да действаш. Слагай бебешко олио, или примерно кокосово масло.
Ох, Перу, сигурно си забравила как аз си пеех преди година и малко за подобни неща.
Скрит текст:
Децата много разбират, те са чиста книга, нямат предубедености, не можеш да "наговориш" или "навиеш" едно толкова малко дете. И при нас имаше неистови ревове като се появяха на хоризонта. И то защото беше изключително рядко, на фона на това, че живеят на няма и 5 мин. Не оставаше време. Confused Имаше дори период от месец, който за бебетата е мнооооооого. И после другото - дори да е рядко, не се занимават от сърце, а само дзак да го видят. Децата си искат играта, забавленията, някой да се прави на маймуна. Ама какво да се прави, насила не стават някои неща. Хората са различни. За мен е непонятно. Видяла съм друго. Сега ела да видиш, когато си тръгва майка ми - първо подготвям няколко часа баткото и пак има драми, а малкото не става с подготовка още, то си поплаква доста за нея. Е, живее в друг град, ама не може да диша без тях. Баба ми беше същата, бог да я прости.
Вашите поне имат желание да виждат детето, мисля си, че ще се наместят нещата. Трябва да ги свикнеш просто, че не всеки път ще има софра, или ще е бърза импровизация. И че идват, за да можеш ти да свършиш нещо. Иначе няма да можеш да изкорениш характерите и навиците им, просто си ги нагоди според теб, доколкото можеш.
Започнах да пиша сутринта...сега видях, че не съм го публикувала...
Навън е прекрасно времето.

# 597
  • Варна
Загубената Ева е тук...
Надникнах само дали Ели не е родила случайно и се връщам назад да чета, че с тези почивни дни ви изтървах тотално...
Ели, стискам палци за моята предполагаема дата - 12-ти... Simple Smile И си стискам палци всичко да е леко на която и да е дата де...

# 598
  • Пловдив
Илейн,моята дружка е планирана за 11-ти...да речем,че залагам и за теб на тая дата Peace

Ева,ти почина ли си?

# 599
Мерси Евче  Hug

Жане, напротив настроила съм се отдавна за момиче, но ММ каза няма да го определяме като не е сигурно Simple Smile

Прегледа мина добре, бубата е пораснала, казаха че няма да е много едро бебе, нормално голямо. Главичката е слезнала още надолу, не сме сменили позицията все си стои в дясно и в правилното положение Simple Smile Чухме сърчицето и там остана доволна акушерката. Питах ако пренося как стоят нещата - чакат се 10 дни, тя ми даде обаче час а 21ви, ако още не съм родила и преносвам ще ми ангажира приема в болницата. Казаха ми да си взема и желирани бонбони, плодове, сириал барс и глюкозова напитка да имам по време на раждането за енергия. Качила съм още кг ама няма да ги мисля Simple Smile

Рапорт даден  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт