Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 713
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Честит рожден ден на талантливата Ния, нека живота й да е прекрасен като рисунките, които сътворява  bouquet
Честит празник , момичета  Hug По принцип не го считам за празник, че съм малко опака с празнуването на "задължителните " празници, но ще приема букетите на момците на Шери - няма да ги обиждам я  Whistling

# 646
Това е за Амини Simple Smile Винаги ще има допълнителен крак Simple Smile

# 647
  • В полите на Пирин планина
Добро утро и честит празник! Бъдете здрави и много обичани,бъдете силни и борбени и нека всеки ден под слънцето се сбъдва по една ваша мечта!

Скрит текст:

Честит рожден ден на Ния, да расте здраво и щастливо дете и да сбъдва мечтите си  newsm59

# 648
Даре, какво ме чака, нали  hahaha
Честит рожден ден на Ния на Миа, да расте здрава, щастлива и талантлива за гордост на мама и тате  Hug
Честит празник на всички малки и големи момичета, с пожелание да се чувстват виноги обичани  bouquet

# 649
Честит рожден ден на Ния ! Щастливо детство !
Хубав празник , момичета  bouquet

# 650
  • гр.София
Честит рожден ден Ния! Бъди здрава,с добро сърце и все по-голям талант! Честито Мире,късметлии сте с такова дете!!! Весел празник  bouquet
Честит 8ми март мили неяероятни момичета!! Останете все така уникални и желая на всяка,две мънички ръчички да стискат букет за вас,не само на днешния ден!
Оууу,страхотни батковци  Whistling

# 651
  • София
Честит празник момичета!
Бъдете винаги така позитивни, мили и отзивчиви, много обичани  и усмихнати!

Честит рожден ден на малката художничка Ния newsm59 Много здраве, щастие и усмивки и желая!

Честито на патерици на Танзу и Кали-м-г  Embarassed Момичета желая ви сбъднати мечти и много щастие с любимите хора newsm51

Ели, Амини страхотни новини! Много се радвам за вас момичета  Hug
Амини, количката е страхотна! Нямам търпение да я видя с пълнеж  Mr. Green

Скрит текст:
Мартеничките за Ината ги пуснах заедно с други до Италия, които се получха още на 29-ти февруари. Дано да ги е получила  fingerscrossed Аз изрично питах за препоръчано писмо, но ми обясниха, че тогава трябва да се ангажира получателя да отиде да си го вземе и за това се отказах.

# 652
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честит Рожден Ден на Ния на Миа! Да е здрава, усмихната и все - така да развива таланта си за гордост на мама и тати  bouquet

Честит 8-ми Март момичета! Да сте здрави и обичани и пожелавам всяка да чуе скоро думичката "мамо"  Hug bouquet

Мммм ама едни букети сте сложили ....  Whistling  Mr. Green

# 653
  • София/Стара Загора
Честит рожден ден на Мия! Да е все така будно дете и да не спира да развива талантите си!

Честит празник и на всички момичета/дами!
Нека всяка една от нас бъде винаги обичана и уважавана!

# 654
  • В градината...
Честит рожден ден на Ния, много творчество  Hug

Честит първи празник на майката на тези, които са вече мами, честит празник и на тези, чиито две черти очакваме и догодина ще са мами, честит празник на всички мечтателки, смели, устояващи, побеждаващи мацки!
Букетите са сложени, ами тортите  Thinking

Скрит текст:

# 655
Добро утро!

Честит празник! Бъдете винаги слънчеви и усмихнати! Нека мъжете до вас ви обичат и глезят всеки ден!   newsm51

Честит Рожден Ден на талантливата художничка и пианистка Ния  bdbaloni
Мира, нека все така да ви носи много радост с успехите си и много да се гордеете с нея!

Амини, браво на бебеоците. Все така добре да растат и да си общуват  Simple Smile

# 656
Честит 8 март, момичета! Пожелавам на всички много обич и късмет! Оранжерията е ммм...
Благодаря ви много за пожеланията за моето момиче. Качих снимка в албумчето с нея и двете торти, а тук ви черпя виртуално с тази, която занесе днес в училище.
Скрит текст:

# 657
  • Пловдив
Честита ти рожденичка,Мия bouquet Да е здрава и усмихната!

# 658
  • София
Честит празник, мили момичета! Бъдете живи и здрави, силни и смели, млади и красиви, не спирайте да мечтаете и нека късметът е винаги с вас, за да сбъднете всяка мечта! Наздраве!

Честит рожден на Ния, много здраве и щастие!  bouquet

Амини, много се радвам за хубавите новини  Heart Eyes

Шери, да оздравявате  Hug

На мен малко денят ми тръгна на криво, но полека-лека се надявам да се оправи настроението.....

# 659
Ех, че уютно днес тук!
Не съм фен на днешния празник, защото за мен 8 март е всеки ден, но покрай вас почувствах еуфория.
Днес е празник на колежката  Mr. Green.
Скрит текст:
На обяд съм на "работен обяд", после на следобедно питие, абе поводи да има. И букети, саксии...

Пожелавам на всяка от вас да бъде любимата жена.

Честит рожден ден на Миа на Ниа. Нека расте здрава и да следва таланта си.  newsm59

На Зази, да и се оправя деня.

На Шери, да оздравявате!

Лени, много добре да си изкарате около Танчето, сняг има ли за ски?

Мамаса, ти все посред нощите, защо не спиш?

Вземам си един букет и един батко  Twisted Evil.

Общи условия

Активация на акаунт