Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 712
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Честита Баба Марта!
Много здраве във всички семейства!

Честит Рожден Ден на Мишела на Ива-Миши!  bdbaloni newsm59
Да бъде все така добричка и скоро да стане кака!

Честита месечинка на Диманка!

# 76
  • В градината...
В дървените къщи е много по-топло  Naughty В студена Русия, Аляска, Скандинавието - не напразно от векове са такива.

Амини, честита ти почивка и без обвинения моля.

Жане, браво на ученичката.
Майка ми беше против ясла, но преди седмица изведоха с баща ми Ида на разходка и като доближели до майки с деца, нашата надавала бойни викове на радост. Отишли при едни бебета, те седят и гледат тъпо, а Ида се опитва да ги докопа и да играе с тях. Тя от край време е така. Енергична и контактна.

# 77
  • София
Честита Баба Марта, момичета. Да сте здрави и засмени, румени, червени и с бебчета благословени  Heart Eyes

Шери страхотна тема и страхотна изненада са ти подготвили момичетата, браво  bouquet
Амини почивай си и си пази шушулките  Hug въобще не си глезла  Naughty
Ели  Hug Hug Hug чакаме вече само хубави новини от теб, толкова се вълнувам  Heart Eyes
Тобито всичко ще е наред, спокойствие и положителни мисли.
Мария нека се оправи детенцето на твоята приятелка  Praynig Praynig Praynig
Уначе Hug Heart Eyes Hug
Лени мерси мила  Hug

Днес Мишела става на 16 години. Нека ми е здрава, все така умна и добра, да има много късмет и много хубави моменти занапред.
Скрит текст:

# 78
Ива-Миши,честит ви празник.Да ти е живо и здраво момичето и много радост да ти носи newsm59

# 79
  • Варна
Ива-Миши, честита ти Мишела! Да е здрава и много, много щастлива!

# 80
  • Пловдив
Еее,Ива на много хубав ден ти е родено момичето  bouquet Да е жива и здрава!

# 81
Честита баба Марта момичета  Hug
Честит рожден ден на Мишела, винаги да е такава радост за семейството си  bouquet Честита месечинка и на порасналата Димана  Heart Eyes
Много ми стана смешно с Лизините забавления. В тези ясли родителите при децата ли са или ги гледат на видео отвън?

# 82
  • София

Румени червени, бели и засмени!
Момичета, желая много здраве и щастие на вас и семействата ви.

Амини, честита 32-ра седмица  bouquet Не обръщай внимание на хората, важна си ти и бебетата  Hug

Честита месечинка на Димана bouquet
Ива-миши, честито ти голямо момиче! bdbaloni Много щастие и успехи в живота и желая!
Евче, честит подарък  bouquet Със здраве да си го ползваш.
Жане, браво на Лизи. Дано нямате проблем и за в бъдеще.

# 83
  • Истински се вижда само със сърцето.
Иве, ЧРД на Мишела, да ви е жива и здрава  bouquet

# 84
  • Ловеч
Честита Баба Марта!
Да сте здрави и засмени!
Честит Рожден ден на Мишела Tada
Евче ,подаръка е супер!!!
Амини ,не мисли какво правят другите! И аз замислям ,ако всичко мине добре да си дам почивка въпреки че до октомври има време.Децата ми ще завършат и без мен.
Датата се променя на 21-22 март,преди това БХС на 14.Моят мъж така или иначе все го няма в най-важните моменти.Докторката каза да съм спокойна и че ще ме държи за ръката-май това ми трябваше да се успокоя .
Честита месечинка на Димана Hug
Да ви е хубав и светъл денят bouquet

# 85
  • София
Честита Баба Марта, мили момичета! Много здраве, любов и късмет за всички вас!

Шери, изненадата наистина е била страхотна, а ти я заслужаваш на 100%! Момичета, евала  smile3501 Най-силно ме впечатли тортата, направо трепач!

Амини, моля те, не се поддавай на страха. Всичко с бебетата ще бъде наред. И категорично ти забранявам да се чувстваш виновна, че спираш да работиш Naughty Не слушай какво ти казва тоя или оня, еле пък мъже. Знаят те какво е да си бременна с близнаци Naughty

Перу, Ививика, и аз изпитах подобни емоции снощи като гледах концерта на Слави, без да съм му фенка. Каквото и да си говорим, няма друг български изпълнител, който може да направи подобно шоу със 70000 публика.....

Ева, честит да ти е подаръка, с кеф да си го ползваш!

Илейн
, аз пък викам да изчакаш и 8 март да си отпразнуваш с корема и след това да раждаш newsm53

Тоби, на 21-22 ще ти изпращаме много положителна енергия, всичко ще бъде наред  Hug

Честита месечинка на Димана, да е здрава и щастлива! love001

Честит рожден ден на Мишела, да е все такава радост и гордост на мама!  smile3525

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 11:06 от Zazzy

# 86
Шери, отново прекрасна тема си сътворила! Браво на теб  newsm51

Наистина си заслужаваш огромния жест от твоите приятелки  Hug Тортата много ме впечатли и мен. Много е идейна. Само трябваше на лаптопа да пише БГ мама вместо Гугъл   Simple Smile

# 87
Честита баба Марта! Много здраве и късмет да донесе на всяка от вас!

Ива-Миши, честито ти пораснало момиче! Да е много, много здрава и много успешна!

# 88
  • Варна
Вижте каква на мартеничка видях попаднах...
Ох, обикновено ако нямам какво хубаво да кажа за дадено нещо не се изказвам,
Скрит текст:
но този Слави вече толкова ми е натръшнал с неговия бабаитски балканизъм, че не го гледам по никакви поводи... Още повече, че на всеки празник по бТВ - Слави! Ми то по комунизъм беше по-разнообразно... Надявам се да не съм обидила някой, който го харесва...

# 89
Аз също не харесвам Слави и не го гледам, затова не мога да коментирам вчерашния концерт.

Общи условия

Активация на акаунт