Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 715
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
И аз да се включа за Слави. Не му гледам предаването, не го харесвам, твърде много изпростя.

Концерта му беше уникален! Толкова много  пяхме , толкова българщина имаше в целият концерта, толкова много се раздадоха за зрителите, толкова мащабно беше като никой друг.
Била съм на концерти на световни звезди....е този беше онзи концерт който докосва сърцето ти.

# 91
  • София
Хоупче, подушвам, че сме от една порода  Mr. Green Много хубаво си го казала! Иначе и аз не му гледам предаването, но снощи чак благодарих на ММ, че той настоя да гледаме концерта

# 92
Ива-Миши, честит рожден ден на Мишела!  bouquet Да е здрава, щастлива и да има много успехи, верни приятели и много късмет! Heart Eyes Родена на прекрасна дата! Да имате един прекрасен празник с порастналото момиче!
Евче, много готина мартеничка си открила, пожелавам ти я  Hug

# 93
  • В градината...
Ива, да ти е живо и здраво момичето  Hug

И аз много отдавна не му гледам предаването, но снощи си помислих - на концерта е друго нещо. Отвори ми се душата.
Най-добре всеки да прави това, което може.

# 94
  • София
Да кажа и аз за Слави  Simple Smile Гледахме концерта, впечатли ме и ме разчуства силно. Повтарям Хоуп, но този концерт докосна сърцето ми и ме просълзи истински. Искаше ми се да съм на стадиона и да усетя атмосферата на живо.

# 95
Ива, да е жива и здрава дъщеричката ти и скоро да е кака  bouquet
Честита месечинка на Димана!

Ева  Hug и аз ти пожелавам такава мартеничка, голям бонбон

Амини, ти си герой с близнаци и на работа досега, сега си почивай и грижи за себе си и за тях - няма по-важно друго на света

2в1, много красиви дървени къщи, вила Вилекула направо, от приказките. Къщата за гости готова ли е почти?

Жане, добре звучи първия ден, дано все така. Ти пита за заместването на хранене - аз бързо заместих и второ и трето, но ние почнахме захранването късно с Хелена, на 6,5 месеца. Иначе да, каша и мляко и накрая само каша на вечерното хранене.

Мария, мисля за твоите познати и детенце и се моля всичко да е наред  Praynig

# 96
Честита баба Марта, момичета-кокичета Heart Eyes, желая ви да сте бели и червени, весели, засмени Hug
Амини, ти си всичко друго, но не и глезана, не че има лошо и в това Wink Но искам да ти кажа, че аз ти се възхищавам как преминаваш през всичко, с лекота, която не знам какво ти струва, и ето работи досега.
Ива-миши, честита ти порастнала мартеничка, да ти е много здравичка, весела и щастлива bouquet
Мистик, не съм трила, нищо, в старата тема писах.
Скрит текст:
Не съм минорна, съжалявам, ако е прозвучало така. Напротив чувствам се освободена някак, от собствените си очаквания, надежди и изисквания към себе си. Просто пък може и да не съм родена за мама, не го казвам с тъга, просто гледам да съм обективна. Не пиша много не, защото не ви обичам, напротив, чакам с нетърпение всяка хубава новина тук Heart Eyes
Фокси, благодаря, за хотелчето. Още не съм започнала да го мисля това пътуване, но ще те послушам Peace То се очертава и още едно преди това, до Италия и Франция  Mr. Green
Мунлайт и на мен някои песни ми подействаха все едно някой ме върна с 20 години назад.
Евче, много ми хареса подаръка, браво, браво Laughing
Илейнче, много се вълнувам с теб  Praynig
Тоби, имаш стиснати палци и от мен Hug

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 17:03 от ina_summer

# 97
  • Истински се вижда само със сърцето.
Евче и от мен пожелания за такава мартеничка  Hug

Ина ти планирай пътешествията, че не се знае каква изненада могат да ти донесат Simple Smile

На ММ този приятел за които споменах в Италия днес в 1.00 часа тяхното бебе се родило - термина беше за края на Март и ММ ми казва "разминали на косъм 29ти"  Laughing.

Изпих половин бутилка боза и сега се едвам мърдам  Mr. Green

# 98
  • В полите на Пирин планина
Ива,Честит Рожден Ден на порасналото ти момиче! Да е жива и здрава,да сбъдва мечтите си!  newsm59  bouquet
Ева,честит да ти е подаръка супер е, а мартеничката която си открила пожелавам на всички тук  Hug
Шери, благодаря от сърце за хубавите подаръци,картичката и зюмбулите са прекрасни. Мисля че Мими ги е правила тези красоти да и благодариш от сърце  Hug Heart Eyes
Ина, Hug

# 99
Много хубав ден ми е днес, става ми пролетно и слънчево в душата Heart Eyes.
Честита баба Марта! Да сте здрави, румени и засмени вие и семействата ви! Hug
Ива, честит ти празник, честито ти пораснало момиче! Да е здрава, щастлива и успешна в живота!  Hug
Честита месечинка и на Димана. И аз бих се зарадвала на снимка от Кей.
Амини, поздравления, още малко остава. Изобщо да не ти пука от колеги, коментари и т.н. Всеки прави нещата така, както намери за добре. Ти и децата сте най-важни, наслади им се и бъди спокойна. И си герой, да знаеш Hug
Ава, много си кратка Peace
Тобито Hug Прегръщам те и те разбирам. Стискам палци за прегледа Praynig
Ева, страхотен подарък Hug
Жане, много добре звучи първия учебен ден на Лизи.
Перу, общително ти е детето, иска да контактува с други деца.
За кукъра като пишете ви прескачам, не чета, че само кукър нямам ooooh!
Сутрин сте много активни, а аз като ставам на обяд не мога да ви насмогна Crossing Arms
При ми се боза, Ели, нямаш си друга работа на моя голям дирник hahaha

# 100
Честита Баба Марта на всички момичета, бъдете здрави, румени, усмихнати!

На днешния ден, преди малко мина сделката, купихме къща - СТРАХОТНА КЪЩА на 15 км от Бургас.
Чакат ни големи ремонти, но стъпката е направена. Предимството е, че е близо до града и че е сред природата - от прозорците има чудна природна гледка. Южно изложение, малко дворче, трепач! Сигме повлече крак с имотните сделки  Grinning.

Качих снимки от вчерашната среща с Шери в Добрич в раздела "СРЕЩИ". И да ви кажа, толкова скромен човек скоро не съм срещала. А Алекс е малък сладък бонбон, който хаби храната  Heart Eyes.

И сега да се оплача, моите мартенички не са пристигнали. Дъщеря ми не си е получила писмото, а Дидка-Мони само можем да гадаем ...

Честито 16 години на Мишела, тя вече е едно голямо момиче, пожелавам и здраве и усмивки! Родена е на прекрасна дата  bouquet.

# 101
  • Варна
Ей, Мира, супер за къщата! Да я заредите с всичката си положителна енергия и да имате много радости там...
Видях и снимките от срещата! Шери, много се радвам за изненадката Simple Smile Ама и ти заслужаваш!

# 102
Честито, Мира, много хубаво звучи, Момо ще играе на двора, а вие с питие в ръка ще отмаряте като свършите ремонта Simple Smile

# 103
Еха, днес супер ден!
Чесито на Мишела 16 години - прекрасна възраст.Да е щастлива и окрилена от мечти!
МираБур - браво на вас! Честит ви нов дом. Много любов и смях да го изпълни, да се обичате и да се радвате дълго на уюта му.Смело напред с ремонтите сега.
Жанче прочетох те - честито ви ясла.Да е здрава, а колкото повече расте, все повече ще и харесва.
Евче, ха честит ти подранил подарък, много те обича тм  Heart Eyes. Сега и мартеничката (много сладка) като уредите и ще си спомняш с носталгия за петъците  Joy
Вечер съм гроги, сега шефа ме гледа лошо и хич нямам време, а така ми липсвате  Cry

# 104
Мира уауу сериозна придобивка е това  bouquet
Тази къща за живеене ли е, или за вила?
Забравих да кажа, че много ми харесва телефончето на Ева и ми се припи капучино  Wink

Общи условия

Активация на акаунт