Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 47

• 56 530
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Ха ха Шакира, развесели ме - и аз така се каня на един доктор, от Щерев обаче, като родя да ходя да му натрия носа Embarassed Но няма Grinning

Не Персенска ме насочи към ДЯ, това си го знаех преди да стана пациентка на клиниката, просто ме "разпределиха" при нея, а сега тя не ме иска Crossing Arms

Благодаря Кристи, това също е вариант.

# 136
След една пункция бях доста емо и тогава всъщност се запознах с нея. Тя ми вдъхна кураж и ми спомена за две-три седмици чакане, ако си късметлия. Така че ако не друго, поне ще си дадеш реални шансове какво да очакваш Hug

# 137
 Hug
 А асистентката на Стаменов как точно се казва?

Ето, въоръжих се с варианти благодарение на вас, все някой ще сработи Hug Hug Hug

# 138
Първо задължително при д-р Стаменов!

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 23:35 от Анонимен

# 139
Шакира, честито! Желая ти лека и безпроблемна бременност. Много се радвам, че успя Simple Smile

# 140
Момичета, след като пишете SMS за биопсията възможно ли е да ви отговорят на следващия ден? Може ли някой да ми даде номера на Шефкетова на лични да не съм объркала номера...

# 141
Момичета, след като пишете SMS за биопсията възможно ли е да ви отговорят на следващия ден? Може ли някой да ми даде номера на Шефкетова на лични да не съм объркала номера...

Ако не ти върнат отговор до следващия ден, прати смс отново.

# 142
Мога ли да помоля пациентката с Цитотек за лигавица да опише как се чувства, как го приема?

Имам започнати две спринцовки със зарзио, ако този месец ми го изпишат пак може ли да ги ползвам, някой правил ли го е ?
От зарзиото ме боли глава докато имам чхг или "жив"ембрион, като падне чхг или като "мине времето" на ембриона и не ме боли главата, когато го слагам.Нали ембрионът неимплантиран може да преживее общо 12 дни, ако не се лъжа.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 22:25 от Анонимен

# 143
Аз имам едно наченато зарзио в хладилника. Ще ми е интересно и на мен да разбера какъв му е срока на годност и ако няма да мога да го ползвам в срок, с удоволствие ще го подаря на някой. Само две деления съм слагала, защото акушерките бяха забравили да ми го дадат навреме.

# 144
Трябва повече да се пише в кутията, когато има такива забравяния.
 Лекарството РВМС ми го сложиха доста след указаното време от имунолозите. 1 час.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 23:35 от Анонимен

# 145
С подлога 30 минути и аз съм била, отвратително е, но в пъти по-добре от това да се стискаш, защото и в тази ситуация бях веднъж и замалко да скоча от магарето, за да търся тоалетна.
За РВМС съм чакала и 2 часа. Беше събота, само д-р Цветков беше дежурен и изкарах в клиниката от 10 сутринта до 4 следобяд.

# 146
На мен ми се е случвало санитарката да мине да ми сложи подлогата, след малко минава и ми я взима и аз си лежа и си слушам хубавата музика и си мечтая хубави неща.

# 147
На мен ми се е случвало санитарката да мине да ми сложи подлогата, след малко минава и ми я взима и аз си лежа и си слушам хубавата музика и си мечтая хубави неща.

И това ми се е случвало  Mr. Green
Вече не знам кое не ми се е, ама дано не разбирам повече  Mr. Green

# 148
  • Варна
Нали ембрионът не имплантиран може да преживее общо 12 дни, ако не се лъжа.
Това вярно ли е ?

# 149
  • В сърцето на любимия човек
Чак 12 не знам дали са, но аз пролетта имах на 9-ти ден на бластоцисти чхг 22, после тръгна да расте много бързо. Предполагам,че се беше имплантирало около 5-7-ми ден след трансфера (от 7-ми ден запопна леко зацапване), значи е изкарало поне 9 дни, докато се захване.

Общи условия

Активация на акаунт