Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 47

• 57 002
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
АГто ,като напише показанията, заради които се изисква хоспитализация, лл ще даде.
Едни зелени бележки.

# 526
Момичета имам нужда от малко помощ.Вчера ми беше пункцията извадиха 11я,всичко беше ок,но след обяд се подух.Боли ме корема,имам леко кървене и трудно пишкам.Явно съм направила хиперстимулация.Чудя се да отида ли до клиниката или да изчакам и днес,да видя дали ще има някакво подобрение.

# 527
Веднага до клиниката. Каквото и да пишем тук ще си най- спокойна след преглед от лекар.

# 528
  • София
И при моите 11 извадени имах подуване, болки и болки при пишкане, но нямаше кръв. По-добре да види лекар.

# 529
Момичета имам нужда от малко помощ.Вчера ми беше пункцията извадиха 11я,всичко беше ок,но след обяд се подух.Боли ме корема,имам леко кървене и трудно пишкам.Явно съм направила хиперстимулация.Чудя се да отида ли до клиниката или да изчакам и днес,да видя дали ще има някакво подобрение.

Аз бях същата с 13 извадени еяцеклетки. Не съм ходила на лекар. Мина от само себе си след 5-6 дни. Успех  Hug

# 530
  • София
Според мен може да пита на спешния тел. Аз досега не съм звъняла.

# 531
Keylla, опитай първо да се свържеш с лекуващия те лекар по телефона и ако не успееш, звънни на спешния и кажи, че искаш доктора да ти се обади, защото си много притеснена. Може и нищо да не е, може да мине от само се би, но може и да не стане точно така. Експерименти със здравето си не прави.

Момичета, имам друг въпрос. Правите ли цитонамазки преди трансфери? Ако да, винаги ли? Докторите ви гледат ли ги изобщо тези цитонамазки?

# 532
Аз съм недоволна, че една обикновена цитонамазка става за 18 дни в клиниката.

Приятелка си взела от аптеката  парфюм. Много траен. Хареса ми съчетанието мирис и цена. И аз не издържах, че ми е "мания" и набегом да видя, така докато чаках  3 часа се възнаградих.
 Голяма изненада и малко приятно настроение, че трайният и хубав парфюм на добра цена си е голяма радост.Не мога да му се нарадвам. Embarassed

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 09:57 от Анонимен

# 533
Аз пускам цитонамазка и микробиология другаде. С конизация съм и ми трябва лекар с тясна специализация, а и резултатите ми излизат за 3 дни.

# 534
В моята се показа проблем, и се чудех някой обяснява ли резултата като излезе, че се притесних.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 13:22 от Анонимен

# 535
За д-р Еленчев в Надежда можеш да си запишеш час бързо, дори от предния ден става понякога. Той е онко гинеколог и това му е специалност.

# 536
Недиагностицирани проблеми в цитонамацката може ли да окажат проблем  за успеха на трансфера?

# 537
Благодаря за изчерпателната информация. Hug

# 538
  • София
Според мен не за самия трансфер, а след това ако трябва да се лекуват и има бременност става по-рисково. Вече бях започнала стимулацията, иначе щях да видя за какво става въпрос.
http://m.dariknews.bg/obshtestvo/inovativen-aparat-za-diagnostik … -nadezhda-1543895

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 10:35 от Елба

# 539
Проблем с папилома вируса не пречи на забременяването, но може да има тежки последици за организма. Затова, при лоша цитонамазка, веднага се прави консултация с гинеколог-онколог. Прегледът се прави с колпоскоп: вид микроскоп, с който се търси клетъчно изменение. Ако няма промени в клетките, значи се касае за възпаление, което се лекува с медикаменти. Герда, микробиология имаш ли? Ако е възпаление, тя би показала проблема.

Общи условия

Активация на акаунт