Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 47

• 56 979
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
Магнолия, в деня на трансфера изпих сутринта 2 хапчета.

Д-р Цветков също каза, че ще отстъства в края на следващата седмица.

# 271
Аз утрогестана си го поставям час преди трансфер. Не знам за каква промивка говорите.

# 272
Аз пия 2 таблетки сутринта, 2 на обяд и 2 поставям след трансфера. Ако не ви пада кръвното при орален прием, не е проблем да е през устата - акушерка ме посъветва така.

# 273
  • Варна
Аз пия 2 таблетки сутринта, 2 на обяд и 2 поставям след трансфера. Ако не ви пада кръвното при орален прием, не е проблем да е през устата - акушерка ме посъветва така.
И аз така правя, но по на горе не се изразих правилно

# 274
Момичета, всички ли имате зарзио/ неупоген след трансфер? При мен вече 2 пъти не помогна, та се чудя ...

# 275
  • гр.София
На моя трансфер бяхме 3 жени и на трите ни го предписаха...не знам дали е практика

# 276
Аз утрогестана си го поставям час преди трансфер. Не знам за каква промивка говорите.
На трансфера нали има промивка или се бъркам с пункцията ?  newsm78 Боже, колко ли съм стресирана от момента, че не помня.

# 277
Предпочитам утрогеттана да не притеснява ембриончето  след трансфер.
Аз не съм разбрала да са ми правили промивка за трансфера.
Как мога да разбера инфо за ембрито ми за новия трансфер - какви са му показателите?

# 278
Преди сaмия трaнсфер се измивa влaгaлището,зaдa е чистичко кaто прекaрвa доки кaтетърa случaйно дa не вкaрa и утрогестaн в мaткaтa. bouquet

# 279
  • Благоевград
Момичета на кой ден от цикъла се прави цветната снимка

# 280
Между 5-ти и 10-ти ден ми казаха на мен.

# 281
Герда, аз питах д-р Стаменов за качеството на Е и той погледна в доклада на ембриолозите. Друг вариант е да питаш по телефона ембриолога, който се обажда да каже деня и часа на трансфера. Правят промивка преди самия трансфер.

# 282
Момичета до сега съм била ин витро на ЕЦ или с лека стимулация с хапчета,при което отивам на 2-3 ден от МЦ определяме дозата и след около 4-5 дена отивам на преглед и т.н..Сега най-вероятно ще ми предстои по къс протокол.Да питам пак по същия начин ли седат нещата.

# 283
До мамите с Хашимото!
Моля ви да ми кажете, ако знаете някакви витамини за бременни, които да не пречат на Хашимотото. Във всички има йод. Така и не разбрах той не ни ли пречи на нас???!!! В повечето от тези на пазара има също и Селен, а Стаменов изрично ми каза - без Селен! Бил ембриотоксичен!

# 284
Не може ли да ядеш повече плодове и зеленчуци. Дори лекар ми е забранявал да давам синтетични витамини на дъщеря ми, при положение че има такова разнообразие от плодове.

Общи условия

Активация на акаунт