Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 674
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
Ани HugТио HugЗлати HugНаде HugКъсничко е,но кафето е без кофеин има и чай Simple Smile,така,че да ви е сладко Grinning                                                                                                                                                                                                                            

# 286
Боби мерси за тонизиращите напитки...Чакахме с Кахраман...че чак забравихме, че ни се пие кафе  Joy Joy Joy Joy
Говорихме си, че довечера двете жени в живота му ще го направят на луд  #Crazy #Crazy #Crazy Едната ще шофира безразсъдно...другата ще припада  #Crazy #Crazy #Crazy Оф...жив да го оплачеш  Weary

# 287
  • Бургас
Здравейте момичета, и аз се запалих по сериала и даже започнах да го гледам със субтитри. Направих даже цял филмов маратон от 3 серии една след друга Crazy Обаче от никъде не мога да го сваля. Дали случайно някоя от вас го има? Много ще съм благодарна  Praynig

# 288
Здравейте момичета, и аз се запалих по сериала и даже започнах да го гледам със субтитри. Направих даже цял филмов маратон от 3 серии една след друга Crazy Обаче от никъде не мога да го сваля. Дали случайно някоя от вас го има? Много ще съм благодарна  Praynig

Добре дошла  Hug Няма как този сериал да не те запали. Много динамично начало...Погледни си  съобщенията...

# 289

Здравейте мили момичета, приятна вечер.

Хайде тая вечер има сериали.  Приятно гледане.

# 290
Оооо Сиси загуби се през почивните дни...Дори не разбра, че 55 епизод на Парченцата е преведен...Чакаме те тази вечер да редуваме постовете....

Всеки понеделник от 20.00 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук: 

# 291
Гледам Част от мен...С дублажа нищо от това, което се случва /когато дафа тропа с крак/ в сериала е не зная как да се изразя - чисто подвеждане...Тук Дафа направо крещи...Дубльорката само не е заспала, докато е дублирала този момент....
Сори за момичетата, които за първи път гледат сериала... ooooh!

# 292
Оооо Сиси загуби се през почивните дни...Дори не разбра, че 55 епизод на Парченцата е преведен...Чакаме те тази вечер да редуваме постовете....

Всеки понеделник от 20.00 часа по Star tv

Ани, здравей, ами тези сценаристи ни побъркаха.
Аз вече не знам  какво да пиша.   Измислят си  глупости и ни карат да  правим харакири  на мозъците си.
Ето го - Харун - ту дощъл да си отмъщава на Джихан, дори и на Дилара, защото на времето не го е предпочела,  ту пък 20 години бил влюбен в нея и ала баба.
Това тефтерче, дето го  размахва  Харун и после Дилара излиза, че той   я е обичал смъртоносно. Дори и казва, че дишал чрез нея. Ега ти  любовта.
Хей - Таралонкоулу.....ами защо си дошъл след 20 години да си отмъщаваш на Джихан и Дилара - лично, ама като си я видял след тези  четири петилетки  си  спомнил, че я обичаш.......Майната им  гъзина.  Не знаем вече какво да пишем.

Ами за Нургюл ни побъркаха.  Нали никой не е виновен, нали тя не могла да издържи на натоварването денонощно да прави снимки ....  добре, и това  приехме,  ама  след няколко дни ни в клин ни в ръкав ни  забутаха в шеста   глуха с изявлението - "Нургюл официално се извини на всички за напускането си -  на актьорския състав и  всички филмопроизводители!".... Хайде пак едно двадесет... За какво ще се извинява, щом като не е виновна. Ллъжат и пишат  глупости само да има интриги - за това ги пишат.  Добре, че не сме при тях.  Да си правят каквото си искат. Всичкото е за пари...за мръсни пари.

# 293
Повторението на предната серия е започнало. Приятно гледане.

# 294
И аз съм на линия за Парчетата! Laughing

Приятно гледане и безпроблемен нет! Hug Hug Hug

Виждам и момиче от Бургас се е появило! LaughingDashenka  Hug,добре дошла,градска! Laughing

Ани HugБоби HugСиси Hug

# 295
Започва 56 епизод на Парченцата - приятно гледане и безпроблемен нет  Hug
Сигурно ще има реклами....
Сиси, Злати тук ли сте....

Дублажа на Съдбата по БТВ много кофти - сякаш дубльорите са уморени.. отегчени....Направо като приказка за приспиване....
Може би прекалено много сме гледали епизодите в оригинал...и сега едва ги понасям..... ooooh!

# 296
Тук съм Ани....

Хаштяга е  #AşkDinlemez(любовь не слушает)

# 297
За кого Хазал ще купува китара...Малееее голяма скандалджийка  #Crazy #Crazy #Crazy

А Озан кога когато както му е изгодно така постъпва....и все някой друг му е виновен...

# 298
Цитат
За кого Хазал ще купува китара...Малееее голяма скандалджийка  #Crazy #Crazy #Crazy

За учителя Мерт-подарък Laughing

# 299
Хайдееееееее Джихан се хвана на въдицата на Хазал...Отива да се бие  box box box box

Мерси Злати  Hug

Лелята на Харун големи грижи за Джандан...

Общи условия

Активация на акаунт