Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 583
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Добро утро,момичета HugПожелавам ви невероятен ден GrinningЗаредете се с хубави мисли и добро настроение Hug                                                                                                              Ани HugГости HugЦвети HugДеси Hug
Скрит текст:
а аз вече тръгвам на работа ooooh!

# 586
Здравейте  Hug
Докато чакам някой да публикува - окъснях....
Цвети мерси за поста  Hug
Ами да се грабваме и да отиваме на "кастинг" - може Ози да ни хареса и да ни вземе и двете да се грижим за принцесите му  Grinning Grinning
Нали преди лягане поглеждам част от някой епизод. Снощи попаднах на момента, когато Кахраман поиска да се срещне с баща му и брат му извън офиса, за да говорят за Кадир. Няма да слагам в скрити това, което ще напиша, защото не е чак толкова съществено...
От недомлъвките в разговорите на Якуп и Зия бей и от срещата на Зия с Кадир аз разбрах, че става въпрос за някаква изневяра на Кадир...Както често се случва в този сериал, отново сценария се завъртя на 180 градуса. Зия и Якуп обясниха на Кахраман, че Кадир е започнал да работи за себе си...неговиет хора искали да убият Кахраман. Той тогава е бил във Франция да учи. И затова били принудени да действат. Кахраман се възпротиви, че това което са направили е неправилно. Че са взели решение вместо сестра му. Оставили са Керем да расте без баща, а сестра му сама толкова години....Тръгна си, като им каза, че сестра му и Керем трябва да научат истината.....В същото време Кадир каза на Керем, че той е негов баща.....Кадир не можа да се справи с гнева на Керем и отново търси Кахраман....Та Кахраман е като бърза помощ за всички....Всеки твори нещо и след това, когато нещата се усложнят търсят Кахраман да ги оправи....
На Кахраман не му остава време от всички грижи по семейството да види какви ги творят зад гърба му  двете жени в живота му - едната майка, другата съпруга.....
Но много скоро случайно ще научи нещо, което ще го изуми....докато двете вещици си вадят кирливите ризи.....

Докато напиша поста Боби  Hug и Гости  Hug са се погрижили за кафето и за доброто ни настроение  Hug Приятна работа и на двете  Hug

И аз ви пожелавам денят ви да бъде прекрасен, само с положителни емоции  Hug

Ози ме чака на по цигара   smile3546 smokeuu

# 587
Добро утро и от мен !

Хайде на чай! Мислех, че не мога без кафе, но се оказа , че не е вярно....Всичко е в главата... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ани, тук съм... Добро дете съм и не съм имала никога неизвинени! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Истината е , че не ми стига нещо напоследък времето. Вечер се прибирам каталясала и само ви чета . Гледам двата сериала -Възела и Любов под наем, де с превод , де без превод и времето минава.
Ани, права си затова -има разминаване между желания и възможности. 

Боби,  Hug , Цвети,  Hug, Гости,  Hug , Ани, Hug! Хубав ден ви желая!

# 588
Добро утро! Hug Hug Hug

Понеже вчера сте били на тема котките на Ози,да пусна и аз една! Wink

Цвети HugГости HugБоби HugАни HugДеси Hug

Изчетох коментарите на всички в тази тема.Нямам намерение да се нервя излишно!Вече гледам други сериали! Laughing
Скрит текст:
Снощи изкарах тежка нощ с кашлица и от това гърлото още повече ме болеше!Почти не съм спала!Правих всичко,за което сте писали в темата,но не минава!Започнах антибиотика и компрес с извара на гърлото(много помага)!Днес съм по-добре!

Приятна събота на всички! Hug Hug Hug

# 589
Деси  Hug В момента и аз съм на чай с мед - след като вече съм изпила кафето  Grinning
Скрит текст:
Разминаването между желанията и възможностите винаги са били проблем, ако не успее човек да ги тушира. Но в последните години за младите хора това стана ежедневен, ежечасен проблем. Напрежението нараства и се превръща както ти си казала в оскотяване. Добродетелите остават на заден план, а пороците стават водещи. Това го видяхме и в Съдбата. Водещото в този сериал беше лъжата. Лъжи на килограм. И като допълнение интриги, манипулации, заплахи, убийства, пожари - така голяма част от героите в сериала се опитваха да постигнат своите желания...Недвусмислено ни показаха, че човек за човека е вълк. Ако си подадеш пръста ти лапват ръката. А сериалите отразяват това, което се случва в живота.

Злати бързо оздравяване  Hug
Скрит текст:
Първите ден два са много тежки. След това затихва...Да се надяваем, бабешките средства и лекарствата да те изправят бързо на крака.

Утре е заговезни и искаме и даваме прошка  Peace

# 590
  • Варна
 wavey Привет!!!!
Злати, бързо, бързо да изпращаш болести и неразположения чаааак в девета глуха!!!!!! Peace

Мили мои, благодаря за кафенцето и чая/ама все с мед го предлагате бееее, пък аз не бива да ям Naughty/ ще ме светнете ли до къде стигнаха снощи нещата в "Съдбата", моля ви! Praynig
Якуб е със суперска прическа! hahaha hahaha hahaha hahaha

Ани,
нямам търпение за новия епизод

# 591
  • Плевен / София
wavey Привет!!!!
Злати, бързо, бързо да изпращаш болести и неразположения чаааак в девета глуха!!!!!! Peace

Мили мои, благодаря за кафенцето и чая/ама все с мед го предлагате бееее, пък аз не бива да ям Naughty/ ще ме светнете ли до къде стигнаха снощи нещата в "Съдбата", моля ви! Praynig
Якуб е със суперска прическа! hahaha hahaha hahaha hahaha

Ани,
нямам търпение за новия епизод
Бризче Hug снощи "тичахме" да спасяваме Дафа... #2gunfire #2gunfire #2gunfire гледахме Максуд как се пени, че Елиф е моя и пак моя...и общо взето това беше....тегава серия, която и на онлайн гледането ни разочарова....
Скрит текст:
Елиф още не е изписана и не  са я завели в къщата на Дафа....това го оставиха за понеделник...

# 592
Обаче имам чувството че Дафа снощи беше готова да каже на Махсуд че Елиф е бременна
Когато онзи попита защо Елиф е в болница изтръпнах че Дафинка ще изпее всичко.

# 593
  • Плевен / София
Обаче имам чувството че Дафа снощи беше готова да каже на Махсуд че Елиф е бременна
Когато онзи попита защо Елиф е в болница изтръпнах че Дафинка ще изпее всичко.
беше на косъм....попречи и чукането на вратата.... Naughty

# 594
  • Варна
Бризче Hug снощи "тичахме" да спасяваме Дафа... #2gunfire #2gunfire #2gunfire гледахме Максуд как се пени, че Елиф е моя и пак моя...и общо взето това беше....тегава серия, която и на онлайн гледането ни разочарова....
Скрит текст:
Елиф още не е изписана и не  са я завели в къщата на Дафа....това го оставиха за понеделник...
Благодаря ти, Слънце! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 595
Бризче - стигнаха до момента, когато Максут е арестуван, Кахраман води Дафа към колата и полицая докладва какво са свършили.
Бризче, благодаря за линка за откраднат живот.
Скрит текст:
Усещам как и в този сериал влизам, както в Съдбата. Добре, че има къде да се гледа на запис - след като изгледам Съдбата.

Разговора в колата между Кахраман и Дафа предстои в понеделник. Тогава със сигурност ще подпаля, защото лъжата ме убива....а Дафа най-безцеремонно ще обвини Елиф. Човек без достойнство е Дафа. Крие се зад Къймет, зад Елиф, зад всички. И колкото и да е виновна Къймет, това, че може отново с лъжи и усукване, но отговаря на гнева на Кахраман, създава усещането, че Къймет е била добронамерена като е направила това, което направи. Тоест в момента гледаме една слаба Дафа и една силна Елиф и Къймет. И може би наистина детето в утробата на Елиф дава сили тя да бъде толкова борбена и да понесе всичко, което ще й се стовари на главата....

Джоли - както е казала и Гости - да на път беше, но почукването на вратата я спря.
Но това, което каза е достатъчно и ще създаде отново проблеми на Елиф, респективно на Кахраман.
Защо каза ни в клин ни в ръкав, че Елиф е в болница....Ами защото Дафа търси човека, който ще я отърве от Елиф и бебето. Дафа е хитра. Тя повече няма да си изцапа ръцете. Тя разбра, че любовта на Максут е маниашка, обсебваща  и реши да се възползва.

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 17:09 от MAMA-AN

# 596
Хай, хай, хай. Grinning
Злате, spoko
Скрит текст:
оправяй се скоро и без усложнения. Praynig
Тези котенца на Ози са разкошотийка, малки пухени кълбенца Heart Eyes само за мачкане.

# 597
нетърпелива съм да ви съобщя една новина от Хатидже...

'' тази новина не е истина. аз няма да бъда на екран до следващата година.''

Целия текст на хабера тук...
Скрит текст:
Hatice, Engin ile aynen dizi oynayacak açiklama yapti:

“Öyle bir şey kesinlikle yok. Seneye ekranda olmayacağım” frown emoticon

Hatice explains with regard to the news that she'll play in the same series with Engin and she said:

''This news is not true.I'll not be on the screen until next year.'' frown emoticon

Това за мен означава, че Хатидже е бременна... preggo

Наде наистина котенцата на Ози са разкошни - като него  Grinning

# 598
  • Русе
Привет отново!  Hug

нетърпелива съм да ви съобщя една новина от Хатидже...

'' тази новина не е истина. аз няма да бъда на екран до следващата година.''

Целия текст на хабера тук...
Скрит текст:
Hatice, Engin ile aynen dizi oynayacak açiklama yapti:

“Öyle bir şey kesinlikle yok. Seneye ekranda olmayacağım” frown emoticon

Hatice explains with regard to the news that she'll play in the same series with Engin and she said:

''This news is not true.I'll not be on the screen until next year.'' frown emoticon

Това за мен означава, че Хатидже е бременна... preggo

Аниии  Hug ха, дано да е вярно!  Peace
Ние, двете с теб отдавна го мислим  Simple Smile - много ще се радвам, ако Хати наистина е бременна  Peace

# 599
Ани HugБризче HugНаде Hug,благодаря ви! bouquet
Скрит текст:
Днес е четвърти ден и вече съм по-добре!Гласът ми все още не се е възстановил и само шептя! Laughing
Гости HugДжоли Hug

Ани, дано Хатидже си има вече бебче!После пак ще снима!Ето Нур Феттахоолу роди момиченце(гледала съм я в ЗП и ВВ)!Селма Ергеч(Аси и ВВ)- също очаква момиченце! Peace

ПП Цвети Hug

Общи условия

Активация на акаунт