Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 604
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Злате, Hug Боби, Hug мерси и на Вас за гостоприемството.
Мен Максут не ме дразнеше докато гледах сериала напред.
Вярно е, какво ли не причини на Елиф, но дали защото актьора не ми е антипатичен не знам, но не ми опротивя героя му до степен на непоносимост както органически не понасях Дафинка и в по-слаба форма Кайметската кокона.
Сиси, благодаря ти, bouquet че ни държиш в течение с Парченцата, така съм в общи линии в час със случващото се след като спрях да го следя. Между другото рейтинга какъв е след смъртта на Гюлсерен и появата на психоложката, по-висок ли е, по-нисък ли е, върви ли към финал серила!?

# 61
Neidjal аз пък не понасям Максут от по-късните му действия...
Непоносимостта ми е както при Дафа....Не харесвам и играта на Сердар....
Знаеш ли в някои моменти оправдавах Къймет - много малко свекърви биха се съгласили на сурогатно майчинство. Както казваш в един предишен пост намеренията според нейните разбирания бяха добри...Но по-късно като почнаха лъжите и вървеше против сина си - не я понасях. След това разбрах, че си имало причина. От постъпката й спрямо Якуп и Зия бей направо ми стана противна....

# 62
# 63
  • Стара Загора
Боби кахраман ми беше много смешен като обяснява на Джелял - ще става баща ама Дафа не е бременна...Двамата са много забавни...
А сега Кахраман ще изпее първата песен....

Özcan Deniz ' Evvelim Sen Oldun Ahırım Sen_001

https://youtu.be/Ewpd8HkiJz0
Ани,на мен Джелял много ми допада!Верен приятел,винаги даваше на Ках правилни и разумни съвети и беше неотлъчно до него-ден и нощ на разположение!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Сиси wavey
Скрит текст:
и на теб не ти е било лесно,но на Козирога живота не е лесен и всичките му мечти и желания се сбъдват много трудно!
Neidjal waveyи Максут е един арапин и той,колко лоши неща причини на Ел!Но Като Дафа няма Twisted EvilТя е идиот номер 1 на всички турски продукции devilКъймет накрая също не си получи заслуженото както трябва,леко се размина

# 64
Да, съгласна съм с Вас за Максут, не, че беше китка, но не ми беше противен.
Каймет ме загуби с историята на Саадет и когато каза на Зия истината за сина й, дефакто думите й го убиха, въпреки че не го беше предвидила, нооооо историята със Саадет ме разтърси.
Много лъжеше тази жена, само когато спеше не изричаше лъжи.
Аз загледах сериала заради Зия/Метин Чекмез. Иначе съм гледала тук-там, чат-пат и актьорите/актрисите играещи Кахраман, брат му, Дафинка, Кайметка, и Елиф.
Той беше нашия портиер Ръза в сериала АФК, който ми е най-любим сред всички турски Дизита.
Смея да твърдя, че Метин в настоящия сериал по БТВ ме изуми с игра в сериите когато беше парализиран, направо онемявах пред екрана като го виждах как пресъздава по брилянтен начин душевните терзания на героя си само с очи.

# 65
  • Стара Загора
Цитат
Смея да твърдя, че Метин в настоящия сериал по БТВ ме изуми с игра в сериите когато беше парализиран, направо онемявах пред екрана като го виждах как пресъздава по брилянтен начин душевните терзания на героя си само с очи.
newsm10 newsm10 newsm10 Във всички сериали,в които съм го гледала се e справял блестящо с ролите си!                                                                                   

# 66
Neidjal искаш ли да си говорим на "ти". Аз съм Ани, а ти newsm78

Изгледах целия сериал и едва сега когато започна излъчването по БТВ научих, че е със специалното участие на Метин Чекмез - не мога да си представя друг Зия бей. Отново изигра ролята си както казваш брилянтно. Малко ме изненада с постъпката си спрямо Кадир - оставил е дъщеря си "вдовица", а внука си сирак...но следващите му постъпки ме накараха да му простя тази грешка...
Не мисля, че Къймет случайно му каза, кой е син на Саадет. Направи го умишлено - ако няма да е с нея, по-добре Зия бей да не е жив. Пълен егоист като Дафа. Дафа също имаше подобни моменти, но не успя....А Къймет беше убедена, че когато Зия научи кой е другия син на Саадет ще хвърли топа. Много съжалявам, че това остана в тайна от всички. Съжалявам, че пак с лъжа се върна в семейството. Така беше престъпено желанието на Зия бей - а нали последните желания на хората трябва да се уважават и изпълняват....
Както и да е. За нуждите на сценария сценаристите се вживяха в ролята на Всевишния....
На мен Саадет много ми хареса. Не знам на теб как ти се е сторила. Исках да изживеят със Зия бей една голяма любов поне на стари години....

# 67
  • Стара Загора
                                                                                   Нова снимка на Хатидже и Бурак!

# 68
Neidjal искаш ли да си говорим на "ти". Аз съм Ани, а ти newsm78

Изгледах целия сериал и едва сега когато започна излъчването по БТВ научих, че е със специалното участие на Метин Чекмез - не мога да си представя друг Зия бей. Отново изигра ролята си както казваш брилянтно. Малко ме изненада с постъпката си спрямо Кадир - оставил е дъщеря си "вдовица", а внука си сирак...но следващите му постъпки ме накараха да му простя тази грешка...
Не мисля, че Къймет случайно му каза, кой е син на Саадет. Направи го умишлено - ако няма да е с нея, по-добре Зия бей да не е жив. Пълен егоист като Дафа. Дафа също имаше подобни моменти, но не успя....А Къймет беше убедена, че когато Зия научи кой е другия син на Саадет ще хвърли топа. Много съжалявам, че това остана в тайна от всички. Съжалявам, че пак с лъжа се върна в семейството. Така беше престъпено желанието на Зия бей - а нали последните желания на хората трябва да се уважават и изпълняват....
Както и да е. За нуждите на сценария сценаристите се вживяха в ролята на Всевишния....
На мен Саадет много ми хареса. Не знам на теб как ти се е сторила. Исках да изживеят със Зия бей една голяма любов поне на стари години....
Разбира се Ани, Simple Smile приятно ми е  friendship Надето съм.
Не предполагах, че е искала да умре щом нямало да е с нея, ми че то ако е така то по нищо не се различава от Дафка тогава. Дафинка сееше смърт наред #Crazy и без никакви угризения, ooooh! не ми се иска да вярвам, no че и Каймет се е превърнала в чудовище като нея. Rolling Eyes Все си мисля, че изрече тези думи за да се отврати Зия от Саадет, но не предполагаше, че Зия, ще умре.
Много хубава двойка са Бурак и Хатидже, и него го знам като актьор.

# 69
Наде  Hug за мен Ози и Хати бяха двойката на сезона. Жалко, че сцанаристите се оляха и рейтинга на сериала падна. Двамата си паснаха много добре.
Например не мога да кажа същото за Еркан и Нургюл - за мен там не се получи добър тандем. И двамата са много известни и добри актьори, но като двойка нещо ми липсваше. Не ме заплениха както Йозджан и Хатидже.../само споделям мисли/
Да Бурак и Хатидже са много хубава двойка, но....след като ги гледах с Ози ми се искаше друго...

За Къймет - не знам, може и да не е така, както го казвам, но останах с такова впечатление. Къймет не страдаше за Зия бей. Тя започна пак с лъжите и интригите за да се върне в имението. Ако не е искала да го убие, би извикала помощ, а не да тръшне вратата и да си замине без никой да я види...
Не показаха нито един момент в който Къймет да страда или да се упреква.
За мен Къймет и Дафа са два еднотипни образа. Къймет беше учителката, но Дафа като ученичка я надмина в злодеянията....

# 70

Здравейте, момичета!

Не можах да гледам вчерашната серия. Имате ли начин да ми помогнете да я гледам?

# 71

Здравейте, момичета!

Не можах да гледам вчерашната серия. Имате ли начин да ми помогнете да я гледам?

Криси честита Баба Марта и на теб  Hug Здрава и щастлива бъди  Hug
Нищо не си пропуснала, защото снощи не излъчваха епизод - имаше концерт на Слави...
Тази седмица сме много зле - само два епизода - днес и утре надявам се...да не измислят пак някоя глупост....

# 72
Наде  Hug за мен Ози и Хати бяха двойката на сезона. Жалко, че сцанаристите се оляха и рейтинга на сериала падна. Двамата си паснаха много добре.
Например не мога да кажа същото за Еркан и Нургюл - за мен там не се получи добър тандем. И двамата са много известни и добри актьори, но като двойка нещо ми липсваше. Не ме заплениха както Йозджан и Хатидже.../само споделям мисли/
Да Бурак и Хатидже са много хубава двойка, но....след като ги гледах с Ози ми се искаше друго...

За Къймет - не знам, може и да не е така, както го казвам, но останах с такова впечатление. Къймет не страдаше за Зия бей. Тя започна пак с лъжите и интригите за да се върне в имението. Ако не е искала да го убие, би извикала помощ, а не да тръшне вратата и да си замине без никой да я види...
Не показаха нито един момент в който Къймет да страда или да се упреква.
За мен Къймет и Дафа са два еднотипни образа. Къймет беше учителката, но Дафа като ученичка я надмина в злодеянията....
Е те това е, абсолютно вярно.
Определено Ози и Хатидже са ми приятна екранна двойка, докато при Ерко и Нюргюл, и на мен нещо ми липсваше, и той, и тя са добри в своята професия, нооо....., newsm78 а пък двойката Еркан-Хатидже хептен не ме развълнува в Дилара и го подкарах през крив макарон.
Еркан обаче много ми хареса навремето с Айча в един сериал-Любов назаем ли беше, newsm78 под наем лииии, newsm78 нещо такова, е те там и химия усетих!?!

# 73
  • Стара Загора
                                                                                                                  Това е хубава двойка newsm10 Бурак ми е много невзрачен до Хатидже!                                                                  Криси HugЧестита Баба Марта Flowers Four Leaf Clover

# 74
Наде в Сон бахар химията между Еркан и Айча Варлър беше истинска. Много бяха писали тогава...дори жена му си беше отишла...носи се слух, че тъста му е платил, за да финализират сериала. Ако си спомняш във втори сезон безпричинно имаше само 7 епизода.
На мен пък Хатидже ми хареса в Дила ханъм...Но не влязох в сериала както в Любов назаем и сега в Съдбата.

Да ви поздравя с едно изпълневие на Ози и Ниран

Niran Ünsal Özcan Deniz Düet Nasip Değilmiş Beyaz Show 2014

https://youtu.be/pQv4Eeqc15c

Всичко е късмет пее Ози....

Общи условия

Активация на акаунт