Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 572
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Вече съм на линия! Peace

Озетът вече е започнал! Peace

Марги Hug

Пускам линк,ако има гледащи,тъй като Ани Hug,ще намине по-късно! Peace

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Линк за руския превод! Peace

http://vk.com/paramparca?w=wall-78750608_115540

# 661
  • Стара Загора
Привет,момичета Hug                                                                                                                                                        Злати HugИ аз съм на линия,но в момента съм със"Съдбата" PeaceТрябва Дафа да ми вдигне малко кръвното newsm62                                                                                   Наде HugМарги Hug                                                                                                                                                                                                                           

# 662
Здравейте мили момичета, привет !
Не мога да си представя, че темата ни е на втора страница.  Ами като я няма  Ани, така е.  Ани, пристигна ли ?  Пиши как е сладурчето ?
Дано да е добре.  Как само ти се радва на теб и ти на него.  Тази вечер  ще сте най-щастливите  баба и внуче.  И моите мъничките само ме викат - хайде, идвай вече в София.
 Сладурчета, много ми е хубаво тук в нашата темичка.  Уют, настроение, романтика, красота, спокойствие и мир....

Имам едно предложение - хайде вече да спираме с тези клюки из  турските снимачни площадки.  Абсолютно нормално е и е много хубаво, че си харесваме различните актьори. От това няма нищо по-хубаво.  Ама - хайде да не се изказваме  крайно. Аз  снощи  чак се  разстроих да ви  пиша за разните сайтове за насилието в Турция. И от това само не можах да спя. И за какво ????   Не  знам.
             Нека всяка да си  мисли каквото си иска - това си е нейна работа, ама защо  тук ще се изказваме  крайно, след като знаем, че  другите около мен са на друго  мнение???  Мислиш си нещо - добре,  мечтаеш си пак нещо - добре, харесваш си някого - пак добре, ама всичко е добре.
            Но....защо ще си изказвам мнението против този или онзи,  щом като  знам, че ще нараня  някого ???  Нали вчера си искахме прошки.
            Ама аз няма да гледам  този  филм???  Ама защо го пишеш ??? Прави си каквото си искаш - да не би някой да ти е опрял пистолета в главата, за да гледаш това или онова ??? Като искаш - гледаш,  като не искаш - не  гледаш, ама  защо  го пишеш ???   Питам - за да дразниш останалите, които пък искат да го гледат.
           Аз например вече не гледам  Съдбата. Не ми е интересна, ама някъде да сте прочели  да съм написала нещо, че не го гледам - никога не сте го прочели и няма да го прочетете, защото аз ви обичам и уважавам - за това.  Не се сърдя, не се меся - гледайте си всичко, коментирайте си,  пишете си - спори ли ви някой - не.  Нека да се обичаме  една  друга.
          Колко пъти писаха из  целия  форум БГ Мама, че  Нургюл си у бунтарка, ами това си е нейна работа.  Нургюл е  турската  Жана д, Арк,  Мата  Хари,  Ан  Болейн,  Франсис Бийл,  Ема  Голдман   и още  много по света.  Жената се бори за правата на жените в Турция. Тя не признава  мъжкото насилие над  жените.
За това се бунтува, ръчка ги,  хока ги,  псува  ги....те пък им  отвръщат и....така.  Скандалите готови !  Ама ние тук  като сме крайни започваме  да плюем по тоя, по оня.  И веднага - няма да гледам този филм, вече не признавам  този филм...и т.н.  Скъпа приятелко, никой не те кара нищо да правиш - каквото искаш   това прави, но не дразни  останалите жени !!!!  Питам, коя от нас е била там и какво е заснела на лента ???  Нито една.
           Снощи ви написах  за статията на Берен Саат в гугъл, сега ще ви напиша - прочетете статията за  Нурсел  Кьосе - Кериман, която е родена и израснала в Германия.  Толкова хубаво ви я написах - да сте я прочели.  Нурсел, която има нейн  собствен апартамент на пъпа на Берлин - на Александър  плац, която живее страхотно с  приятеля си  германец  как плюе  по насилието над  жените в Турция.  Ето - нагледно - Нурсел Кьосе е втората  Нургюл.
           Снощи да сте видяли по телевизията за поредния атентат в Анкара ??  32 жертви и над 100 ранени.
           Последно -  да сме живи и здрави, да се радваме тук в темата, да се уважаваме една друга, да си разказваме смешки, да си създаваме  романтична обстановка. И да се  радваме на всеки  ден, защото  дните на всички ни намаляван малко по малко.

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 20:23 от sisi55

# 663
Вече съм на линия! Peace

Озетът вече е започнал! Peace

Марги Hug

Пускам линк,ако има гледащи,тъй като Ани Hug,ще намине по-късно! Peace

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Линк за руския превод! Peace

http://vk.com/paramparca?w=wall-78750608_115540

Слънчице, здравей, и аз съм тук.  Благодаря за линка.  Дано Ани вече да си е в София при  Слънчицето.

Миналия понеделник  56-та серия започна в 20ч. и 50 мин. И след 1 минута започнаха с рекламите, та фактически филма започна в 21ч. и 1 минута.
Тази вечер сигурно ще бъде същото.
Много искам вече  Хазал да се оправя.  Дано натам да тръгнат работите.  И  тази вечер вероятно ще се разкрие истината за  Нергиз. В предната серия  дядката каза на  Суат - прочетох го в превода, че Карагюл са я прекарали 1000 мъже.  Представяш ли си ???
Сега ще има разни новини.  И признанията на Хазал пред Айше - също ще бъде интересно.

# 664
Еркан видя видеото и се извини на момчето!

Излезе бесен от полицейското упр.

Хазал говори с Дилара нещо за вечерта...Тя и разреши...

Дилара разглежда детската стая...

Хазал излиза с подарък...Емре ще я води в Бебек..

Джихан кара бесен...Шейда е видяла видеото в нета и се скара с Хазал.

Азми извика,но Хазал влезе в колата и заминаха..

Джихан се прибра и каза на Дилара за лъжата на Хазал....

Търсят я на тел.,но тя не вдига...

Хазал видя всичко в нета и си вика -Свършено е с мен ....

Джихан намери Шейда на РД и говори с нея..

# 665
  • Стара Загора
                                                                                                                                                       Сеймен бей Grinning

# 666
Сиси Hug Боби Hug Wink

Хазал от притеснение и стана лошо...Спряха колата и тя излезе в близкия парк..

Емре иска да се приберат,но Хазал не иска,защото я страх..

Рахми гледа видеото...Керман нещо му говори

Джансу видя видеото,прибра се и пита другите дали са го видели

Керито искаше да знае и разбра.Започна с нейните изпълнения..

Еге пита Озан дали майка му е бременна...

Озан се прибра и му показаха резила(според Рахми)!

Айше е на гости при Харун и Маиде...

# 667
  • Стара Загора

# 668
Рускините все още не превеждат.....Пиша това,което подразбирам Laughing

Маиде каза на Харун,че Айше се занимава с кикбокс Laughing

Кериман говори с Джансу за Хазал,разтроена е!

Йълдъръм търси по тел.Джинан.Той му каза,че търси Хазал.По камерите ще я издирват!

Джихан се прибра...Дилара се развика как не са я намерили...Озан и той крещи п/в Хазал-станали за резил отново...Яко се карат Дилара и Озан...Той подхвана майка си  за бебето ....

Джихан само му показа с пръст да намали тона...Озан стана и излиза,Джансу след него..

Кериман чу спора и разбра,че Дилара е бременна от друг мъж..

Емре заведе Хазал в къща на роднини.Тя не иска,защото Азми може да разбере...

Тя все пак прие...Отвори лелята,но май нещо не остана доволна....Чай ще приготви,но извика Емре...

# 669
  • Стара Загора

# 670
Азми търси Емре,той не вдига...Лелята се досети каква е работата  Laughing

Хазал отиде в банята и плаче...Преди това видя,че са я търсили по тел.

Лелята се скара на Емре...Азми звъни непрекъснато..

Емре вдигна тел...Азми му се накара...лелята му вика,че са свършени..

Азми каза на Джихан,че е разбрал къде е Емре и Хазал....

Звъни тел на Рахми,каза че е Озан..

Кериман си говори сама за Дилара...

Дилара дойде при нея и се извини,защото преди това и се беше развикала,когато Керито искаше да знае какво е станало с Хазал.Те не искаха да и казват! Peace

Реклама.....

# 671
  • Стара Загора

# 672
Тази жена, при която отиде  Емре може да е майката на  Азми. Нали са братовчеди.
Ама не разбрах - Хазал взе някакво шише от  тоалетната масичка  на  хазайката. Да не е отрова и да мисли да се трови.

Дадоха го размазано, нещо  жълто - вътре в шишето.

Хазал сигурно ще иска да  се трови и ще я закарат в болницата.

И пак - Хазал невинна - другите виновни.

Няма оправия с това момиче.

# 673
Джансу тъкмо нещо щеше да казва на  Дилара и стана патакладията.

Защо  Джихан и Дилара не оставят  Хазал в  клиниката ??

Момичето има остра нужда от  психолечение.

# 674
Цитат
Тази жена, при която отиде  Емре може да е майката на  Азми

Сиси, жената е млада,не може да му майка.Може да е роднина на Емре по др. линия,защото той каза на Хазал,че Азми няма да ги намери.Но по-късно като се раззвъня и лелята започна да му се кара,отговори! Peace

Общи условия

Активация на акаунт