Какво ще кажеш за Къймет и Дафа - лъжи, лъжи и пак лъжи....Къймет е лъгала съпруга си 40 и кусур години...Дафа лъжкиня и безскрупулна убийца....Невал - жена на интереса и никога не е губила....И на фона на дамите един бандюга Максут....За Ибрахим - вече съм го споделила - ако Дафа не го беше насърчавала и изнудвала, може би нямаше да стреля....И на практика той не се целеше в Елиф, а в шофьора...Мисля, си че може би кръвта вода не става, въпреки гнева му, който не беше основателен...И какво излиза 75% женски интригантки, манипулаторки и лъжкини и 25% мъж бандит....
Трите вещици правеха ли си каквото си искат зад гърба на мъжете...водеха ли ги за носовете...Е, какво повече да говорим....
Дали хората ще прочетат в гугъл какво става и какво не, но тези сериали обикалят света.....
Марги добре дошла

На същото мнение съм - грозен скандал

Зад кадър...
Баба и внуче ще се гледате!Винаги е хубаво с внучето,особено сега,когато са малки и много сладки
Гости
Както вървят нещата,ще стигнат и до съд
Дилаханъм
в този късен час, но чак сега сколасвам и сядам.
не съм се появявала днес, отскоро съм с Вас, но ти не си ме пропуснала, стана ми мило, благодаря ти. 

Прости ми, ако с нещо неволно съм те обидила или наранила, макар, че май няма за какво да си прощаваме, но такава е традицията
), но... имам усещането, че всичко е някак много точно премерено, защо като е толкова наранена Нургюл се забави с отговора и защо той е с толкова подробности ( Еркан не е говорил толкова, само намек е направил). Дали нямаше да е по-добре по-друг начин да се разберат, вместо да занимават публиката. А и още нещо, ако той е толкова лош, както тя го описва, не се сещам да се е говорило за такива неща покрай Дила ханъм, а и с Хатидже са в добри отношения и до днес. Нали не бъркам? 

Благодаря и на Лили
жаааалка история,
с която не биваше да занимават зрителите и цялата общественост.
Но продължавам да гледам Парчетата,за да видя до къде ще стигне цялата история около децата!Сега ми е любопитно за Дилара с бебето.Мисли постоянно за Харун,а се омъжи повторно за Джихан!Не му каза за обажданията на Харун по тел.и оставените записки,които постоянно чете!