Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 573
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Сиси - нямам време да чета гугъл....но виждам какво показват в сериалите.
Какво ще кажеш за Къймет и Дафа - лъжи, лъжи и пак лъжи....Къймет е лъгала съпруга си 40 и кусур години...Дафа лъжкиня и безскрупулна убийца....Невал - жена на интереса и никога не е губила....И на фона на дамите един бандюга Максут....За Ибрахим - вече съм го споделила - ако Дафа не го беше насърчавала и изнудвала, може би нямаше да стреля....И на практика той не се целеше в Елиф, а в шофьора...Мисля, си че може би кръвта вода не става, въпреки гнева му, който не беше основателен...И какво излиза 75% женски интригантки, манипулаторки  и лъжкини и 25% мъж бандит....
Трите вещици правеха ли си каквото си искат зад гърба на мъжете...водеха ли ги за носовете...Е, какво повече да говорим....
Дали хората ще прочетат в гугъл какво става и какво не, но тези сериали обикалят света.....

Марги добре дошла  Hug
На същото мнение съм - грозен скандал  Peace

Зад кадър...

# 646
Привет,момичета HugПростете и да ви е простено!                                                                                                                    Ани HugРазбирам,че ще отиваш при малчо GrinningБаба и внуче ще се гледате!Винаги е хубаво с внучето,особено сега,когато са малки и много сладки newsm32                                                                                                                                    Гости Hugпрочетох интервюто с Нургюл,но няма да коментирам нищо по въпроса!Не знам кой прав,кой крив,но не трябваше да стигат до това положение NaughtyКакто вървят нещата,ще стигнат и до съд ooooh!                                                                                                                   Дилаханъм Hugприятна вечер и на теб!                                                                                                                                            Ани HugГости HugЗлати HugСиси HugКриси HugЦвети HugЕли HugТио HugБризче HugНаде HugДжоли Hug
Скрит текст:
Скрит текст:

Здравейте Simple Smile в този късен час, но чак сега сколасвам и сядам. ooooh!
Много си мила Боби, Hug hug не съм се появявала днес, отскоро съм с Вас, но ти не си ме пропуснала, стана ми мило, благодаря ти. Heart Eyes
Не съм Ви чела, започнах отзад-напред и съм до тук в момента, нооооо  репортажа с Нюргюл го прочетох. Първо на него се натъкнах, нямам думи за Еркан и претенциите му, с тях си е направо за у тях, ужасен колега, ще се окаже, и браво на Нюргюл, досега ми беше безразлична, но сега ми направи впечатление на жена с позиция, а аз уважавам такива хора.
Продължавам с четенето.
Изчетох Ви.
Сиси, благодаря и на теб  Hug  Heart Eyes за вниманието ти към мен въпреки днешното ми отсъствие до този момент.
Ани е задала въпрос дали можем да простим на Каймет за деянията й, да, простих глупостта й, дори и на Дафинка лудостта простих щом накрая Елиф, и Кахраман останаха заедно с децата си!?! Какво по-хубаво от това, когато всички свършва добре.
Аз и в реала не мога да водя гарес, т.е., да се сърдя, не виня никого за нищо, не съм съдник, нито всевишен за да раздавам правосъдие с лека ръка, умея да прощавам, но винаги си имам едно на ум, не мога да тая лоши помисли, зло на никого не мисля независимо от обстоятелствата. Доста работих в посока постигане на пълна хармония със себе си и откакто успях се чувсвам с душа свободна и волна като птичка. Party

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 23:10 от Neidjal

# 647
Мамче, добре съм Ви заварила, благодаря! Hug bouquet

Определено, грозна случка, с още по-грозни последици.  Rolling Eyes
Последно време рядко пиша, а и влизам във форума. И сериали почти не гледам, но прочитайки не се сдържах да споделя мнение, именно защото и от двамата имам хубави и приятни спомени с героите им. Peace
Толкова много харесвам Еркан като Юмер ага и Нургюл в ролята й на Ясемин и ми е тъжно, та чак болно, че имената им са замесени в подобна случка. Rolling Eyes
Уви, станалото-станало, но и нищо от това не е непоправимо, стига да има желание и воля. Заслужават го самите те като хора, а и като професионалисти, щото и двамата имат какво да предложат още на феновете, почитателите и зрителите си.  Peace

Наде, приятна среща и тук! Heart Eyes Hug

# 648
Марги, Hug Simple Smile докато си допълвах поста отговаряйки на въпроса на Ани свързан със сериала ти си се разписала.
Изключително ми е приятно, Party че се засичаме отново в тема за сериал в подфорума.

# 649
Марги, здравей, добре дошла.  Винаги е много приятно да четем и гледаме аватарчето ти.  Моля те, отбивай се по-често.

А пък и хубаво пишеш. Аз и сега си гледам ПП. Например миналата вечер гледах 2-те серии, когато  убиха Мустафа, яхтата,   кеят, Мериемдже.  Много ми беше хубаво.

По-предната вечер гледах, когато имаше  вечер, посветена на  Мустафа, Мериемдже и  Джерен не отидоха, но  Йомер Асланбаш през нощта отиде при Джерен и танцуваха. Беше с една лила цвят  разкошна риза. Спомняш си ги, нали ???
Днес е ден за прошка.  И ти, моля те, прости ми, ако с нещо съм те  обидила.
Хиляди привети.  Целувки.

# 650
Наде вече отмина Сирни заговезни, но никога не е късно да поискаме Прошка и да Простим  Praynig Прости ми, ако с нещо неволно съм те обидила или наранила, макар, че май няма за какво да си прощаваме, но такава е традицията  Peace

Марги Прости и Простено да ти е и на теб  Praynig

Много ми е натоварено...

Скрит текст:
Трябваше за утре да си подготвя документи за работа....Да направя нова тема, да не останем без нова къщичка...Трябва да свърша още куп неща и сигурно половината ще ги забравя...че утре заминавам да си гледам внука - отново в командировка. Малко ме изненадаха днес...но никой не може да предвиди кога детенце ще се разболее....

Вече няма да мога и епизодите да гледам с вас...ама това е положението.....

Среднощен поздрав с клипа на Бризка  Hug

*прости ми!!!*beni Affet* Özcan Deniz

http://vbox7.com/play:402a42b2d2

И никакво изтриване, защото вече е на първа страница на новата тема...

# 651
  • Русе
В този ден за прошка при нас, някъде навън страшни страсти се вихрят.  ooooh!
Не мислех да се включвам, ама... съгласна съм с Ани и Марги  Hug ( радвам се, че пак сме на едно мнение) - цялата история е неприятна и не трябваше да се допуска. Не знаем каква е точно истината ( не съм фенка нито на единият, нито на другият - моите ги виждате кои са  Wink), но... имам усещането, че всичко е някак много точно премерено, защо като е толкова наранена Нургюл се забави с отговора и защо той е с толкова подробности ( Еркан не е говорил толкова, само намек е направил). Дали нямаше да е по-добре по-друг начин да се разберат, вместо да занимават публиката. А и още нещо, ако той е толкова лош, както тя го описва, не се сещам да се е говорило за такива неща покрай Дила ханъм, а и с Хатидже са в добри отношения и до днес. Нали не бъркам?  newsm78

Така, че... както и да са нещата времето ще покаже - какви ще са последиците и за двамата, но... е много грозно така да се оплюват колеги.

Аз не обичам притворството и разчистването на сметки и не мога да не отбележа, че помня как стартираха Парчетата - какво беше това приятелство и прегръдки в началото, къде отидоха хвалебствията на Еркан и Нургюл един към друг, радостта им от това, че ще играят заедно?  newsm78 Аз още тогава се чудех как ще им се получи - не ми паснаха за двойка от първия момент, опитах да загледам сериала, ама... повече от три серии - не издържах ( писала съм го и друг път - не повярвах в любовта им още тогава, нелепо ми беше бързото и развитие на фона на драматичната ситуация с разменените деца).

Дила ханъм  Hug миличка, наистина се справяш все по-добре с преводача  bouquet
А пък и за страничката - БРАВО!  smile3501

Ани  Hug лек път ти желая и... много прекрасни мигове с малкото съкровище!  Peace

# 652
Цвети  Hug Боби мерси за пожеланията за лек път  Hug
такава е каша в главата ми цял ден, че пропускам да отговарям на писанията в постовете. Простете ми  Praynig
Вече съм го казвала - за Нургюл и Еркан, както и Цвети и не знам дали трябва да се повтарям - и двамата  са големи актьори, но още в началото не се получи химията на екрана. И както беше казала една русенска мама - когато при снимките не се получава химия се правят фото сесии...А те имат няколко още в първите епизоди.
В Памуковата принцеса, в Сон бахар, В Тиха буря, в Дила ханъм - химията я имаш. И там нямаше кой знае колко целувки, но и без целувки се усещаше любовта между героите....
Както и да е...не е хубаво това, което се случва...

Но пък Ози и Хати ни показаха какво е истинската, голямата, безкрайната любов....Затова си ги гледам - и в епизодите и на клипове....Хубаво ми е  Hug

Да се позабавляваме с Кахраман и Джелял....

Özcan Deniz (kahraman)ve Burcin Birben (celal)

https://youtu.be/lBBuKvPY6wM

Джелял е много забавен...Елиф и Назлъ като почистиха къщата му, човека много си я хареса...Гледа чиниите и казва  "Кахраман виж и цветенца разцъфнали на чиниите"  Joy Joy Joy Joy Joy

Но не беше истински приятел на Кахраман...понякога много го объркваше...Добре, че Кахраман не винаги го слушаше....

# 653
  • Варна

Успешна нова седмица, наситена с емоции и много незабравими моменти, мили момичета! Hug Hug Hug

Радвам се, че клипчето ви е харесало! bouquet

Ани, Hug Hug Hug
вероятно вече пътуваш, но все пак- да ти е лек пътят и весело и незабравимо гушкане с малчо!
Нямам намерение- поне за сега-  да изтривам клипа и ... щом си го пожела- ти го подарявам с много обич  bouquet. Но няма как да напиша, че е твой, затова ти направих един специално за теб:

http://vbox7.com/play:ace8b2c62a

Скрит текст:
Има един малък дефект, ама като се познавам ако го изтрия едва ли пак ще седна да го оправям и най-вероятно ще направя нещо ново, а този си е за теб. Joy Joy Joy Леко са изместени буквичките след песента! Прости на Бриз, че ти подарява дефектно клипче, ама наистина съм го правила само за теб!!!!! bouquet

# 654
Добро утро  Hug
Бризче такава приятна изненада си ми направила, че ще полетя  smile3535
Изгледах и изслушах клипчето - превъзходно
Не забелязах да е дефектно....но то и аз съм дефектна, но съм хубава  4470
Благодаря за кафето, за пожеланията за пътуването и за всичко  Hug Hug Hug Hug
Сега трябва да допълня новата тема, макар, че имам малко време и да не направя някой гаф... Справяли сме се и в по-тежки ситуации, така, че смело напред.... Peace
Желая хубав понеделник и успешна нова седмица на всички момичета...Много е духовито на вън, човек да се чуди как да се облече за път и дълъг престой.... Thinking
Не знам с какво да ви зарадвам днес  Thinking Може би с един котьо.... Party

# 655
  • Стара Загора
Добро утро,момичета HugУспешна хова седмица!Довършете започнатото,изживейте желаното,обичайте много и не спирайте да мечтаете!Ани HugЛек път и много целувки на малкия сладур GrinningБризче Hugи на теб да ти е успешна седмицата!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

# 656
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,лек път и от мен!Днес е студено,така че се пази! Peace Целувки за сладура! Grinning

Марги Hug е наминала снощи!С нея се срещаме и в др.тема! Wink

Бризче Hug,видях клипчетата!Благодаря! newsm51 Благодаря и на Лили Hug,за превода на Сърдечна рана! newsm51

Наде Hug Боби Hug

Тук пускам отговора на Ендемол(на руски ез.) за статията на Нургюл! Peace
Скрит текст:
Откровения от компании "Эндемол"!

Кино-компания дала ответ Нургуль Йешилчай.

Эндемол: "Мы с печалью смотрим на высказывания Нургуль Йешилчай, которая на протяжении 52 серий была с нами в сериале "Вдребезги". И Эркан, и Нургуль- оба очень талантливы и знамениты в Турции. Мы благодарим их за то, что они принимают и приняли участие в нашем проекте, но то, что сериал знаменит, мы так же должны быть благодарны нашим сценаристам и режиссерам. Ведь главная часть рейтингов зависит от режиссера и сценариста. Нам очень обидно за нашего режиссера Алтана Донмеза, поэтому мы вынуждены сделать открытое заявление. Всегда будут на съемках такие люди, которые считая себя звездами, будут вести себя не подобающе. Вы сами понимаете, в нашей профессии главное дисциплина и концентрация. Мы, как одна команда пытаемся не поддаваться и поддерживать друг друга всей командой, не смотря на всю клевету. Вы сами прекрасно понимаете, что отношения между главными героями висели на волоске. В начале договор с актрисой был заключен на 52 серии, но мы собирались продлить его. Только контракт не был продлен, и мы решили попрощаться с Нургуль. Да, нам было сложно прощаться с Нургуль, и сейчас мы смотрим на обоих актеров как на тех, кто все время был с нами рядом и работал в нашей команде. Мы никого не оправдываем, только Нургуль и ее откровения задели всех, связав это с материнством, и тем, что она женщина. Эти ее откровения обидели всех сотрудников нашей компании. Нургуль нас удивила, заявив, что на съемках к ней якобы плохи относились. Мы заявляем, что отныне и мы не будем молчать и будем защищать права всех наших работников. С уважением "Эндемол".

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Приятен ден,макар и студен! bouquet bouquet bouquet

# 657
Здравейте. Simple Smile
Злате, Hug Ани, няма какво да ти прощавам и лек път.
Чувала съм многократно, че внуци се обичат повече от собствените ни деца, дали е вярно това, newsm78 аз не бих могла да си представя, че някой ден живот и здраве да е, ще обичам нещо или някой повече от синът ми!?!
Въпреки, че до едно време гледах Парчетата та макар и с мишката(от отдавна го зарязах, и не го следя) съм на същото мнение като тези от Вас, които не са видели химия между Нюргюл, и Еркан, и не успяха да ме убедят в обичта на героите, които пресъздаздоха.
Химия усетих между Ерко и Айча, и отчасти с Хати.
Току що прочетох ответния удар на Еркан Shocked по повод споделеното от Нюргюл, не е за приказка просто, doh жаааалка история, Tired с която не биваше да занимават зрителите и цялата общественост.

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 14:29 от Neidjal

# 658
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Кой на работа Laughing ,кой с внуче Wink,аз май съм най-свободна,така че заповядайте-кафе или чай по желание! Peace

Наде Hug и аз съм на същото мнение относно двойката Гюлсерен-Джихан! newsm10 Но продължавам да гледам Парчетата,за да видя до къде ще стигне цялата история около децата!Сега ми е любопитно за Дилара с бебето.Мисли постоянно за Харун,а се омъжи повторно за Джихан!Не му каза за обажданията на Харун по тел.и оставените записки,които постоянно чете! Peace

# 659
Здравейте!
Поздрави за всички и пожелания за добра нова седмица! Hug

Наде,  Heart Eyes удоволствието е взаимно! Hug

Сиси, Мамче, прощавам, прощавайте и Вие. Hug
Имали сме сериални спорове и много се радвам, че намерихме все пак начин да запазим добрия тон. Не пренесохме дискусиите и дебатите си за героите и случките с тях извън сериала. Това е особено ценно за мен като потребител, за което специално Ви благодаря отново! bouquet

Сиси, в момента не гледам нищо, затова и едва ли ще бъда редовна, но благодаря за поканата, мило е,
усмихна ме. Grinning bouquet

Споделям напълно мнението на Мамчето, че и без целувки се усеща любовта между героите, ако има сработване. За усещането за любов у зрителя има много други похвати, освен целувките, които не изключвам разбира се.  Wink Защото не само физическата близост говори за любов в една двойка. Майсторлъка на режисьора, а и артистите е повече в това не просто да видят с очите си любов зрителите, а да се отключи въображението и емоциите им, а те мисълта и усещането за любов.
Но предполагам за всеки зрител е различно, едни искат повече и по-конкретна визуализация на любов, за други са важни детайлите водещи до усещането за любов... Peace

От Парченцата съм гледала малко, а и отдавна, затова и нямам точна преценка/за себе си/ за случая с химията между Еркан и Нургюл като двойка. newsm78

И Съдбата го оставих до към 10 еп. но в случая ми изчезна интереса към сериалите въобще. Явно се бях претоварила, че гледах всичко и наред. #Crazy Joy

Тез двамата сладури също ги харесвам. Peace И макар героинята на Бегюм Кютюк да е меко казано опасна калпазанка,  Mr. Green към самата актриса имам особени сантименти с една друга нейна роля, макар и второстепенна. Heart Eyes

Специални поздрави и за останалите форумни дружки сред вас- Гости, Цвети, Злати, Бризче, Джоли, bouquet  Heart Eyes приятно ми е да се засечем отново. Hug

Спирам, че се поразписах, извинете... Praynig bouquet
Всичко добро! Hug

Общи условия

Активация на акаунт