Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 576
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Гости мерси за линка с превода на Интервюто на Нургюл. Много е грозно това, което става.
Дали е вярно или не, това което казват двамата - няма значение. Но колеги да се оплюват е грозно. Изобщо не защитавам Еркан. Напротив с тази негова предубеденост вече трябва да забрави за актьорската професия. След като ще мисли само за зрителите от Анадола - чувствам се обидена. Защото сериали с негово участие се купуват в чужбина - включително и в България. И трябва да играе за всички зрители, а не само за забрадките. Ако не желае - да бъде така добър да напусне професията и да не съсипва сериалите в които участва....
Аз съм една от тези, които не приеха, че има любов между Гюлсерен и Джихан. Това означава, че много добре преценявам това, което виждам на екрана.
Умря циганката, която ме хвалеше, та сама да се похваля  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Но това означава, че правилно съм разбрала посланията на героите от Съдбата. Правилно съм разбрала, че Дафа, Къймет, Невал са вещици....А Максут и Керем маниаци....
Скрит текст:
И всички опити на някой зрители да оправдаят Дафа с ревност, болка, че е наранена и е обидена.....са меко казано несъстоятелни. Не може една жена да отрови друга жена и да убие детето, което другата носи и няма никаква вина, че детето е нейно, а не на Дафа....Не може една жена да поръча убийството на друга жена, само защото бившия й съпруг е разбрал що за стока е и е предпочел да остарее с друга жена....Не може да убиеш едно невинно момиче, само защото прилича на сестра си.....Не може да оставиш свекъра си на шосето да умре, за да прикриеш истината, която той научи....Не може след оказаната му първа помощ да го заплашваш, че ще го убиеш, за да скриеш отново истината и да се гавриш с него, когато той е на инвалидна количка и не може да говори....И този свекър дори е лъгал заради теб, за да те спаси.....Не можеш след като си искала да убиеш едно неродено дете, след това да се правиш на майка и, че го обичаш повече от всичко....И да настройваш това дете против родната му майка, която не ти е направила нищо от това, което ти направи на нея......И колко още неща пропускам.....И всичко това да оправдаваме, защото виждаш ли тя обичала Кахраман....Но той не я обича. той обича друга и го доказа недвусмислено. Нима е първия, който се е влюбил в друга жена и е разтрогнал брака си...Всички ли жени убиват, за да постигнат своите желания....Нима след като раздели Елиф със сина и съпруга, Кахраман беше съпруг на Дафа.....Това е чист егоизъм.....
Не съм садист, но такова чудовище няма място да омърсява Земята....

Kahraman Elif Love

https://youtu.be/-tJAM6e_6RA

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 15:29 от MAMA-AN

# 631

Момичета, простете, простено да ви е!

В момента по Диема Фемили дават немски филм от серията круиз с един кораб. В тази са в Истанбул  и в Кападокия.  Играе  Кериман  от  Парченцата. Повтарят го довечера от 22 часа.

# 632
Привет мили момичета !  Hug
Простете и да ви е простено !  bouquet
Ани  Hug Злати  Hug Гости  Hug Ели  Hug Боби  Hug Цвети  Hug Сиси  Hug  Нерви  Hug Криси  Hug  Дилаханъм  Hug Бризче  Hug Деси  Hug  Диди  Hug  и ако някой съм пропуснала да ми прости също !

Гости  bouquet  за интервюто преведено от Варна /много добре превежда тази съфорумка/ .
Браво на Нюргюл ,още повече ми се издигна в очите !
За Еркан просто нямам думи...
Нова снимка на Нургюл с Ози от изложбата и...

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 16:24 от trendafilka

# 633
Ели HugГости HugКриси HugТио Hug,простено ви е!

Ани HugДилаханъм Hug

Гости, благодаря за линка с интервюто!Очаквах Нургюл да отвърне на удара.Чела съм и др. с нея и предполагах,че няма да си мълчи! Peace

Превод на 56еп. на Парампарча! Peace

http://vk.com/paramparca?w=wall-78750608_115375

http://vk.com.2.gsr.anonimizing.com/studiyaperevoda?null

# 634
  • Варна
 Hug
Ами и от мен "Браво!" на Нури и много, много жалко за Ерко. След тази статия, при това в един от най-четените вестници на Турция, дано се позамисли.
Да, сега ще скочи- ще опровергава, ще заплашва със съд и каквото още се сети- но всичко това, ще е поредното доказателство, че думите на Нургюл са истина. Жалко за качествата, които притежава като актьор, но ако мирогледът му наистина е толкова ограничен и аз като Ани ще кажа, че е по-добре да се раздели с тази професия. Колегите му имат амбиции да достигнат върхове в световното кино, а неговите амбиции явно не напускат границите на Анадола.

Каква диаметрална противоположност е Йозджан! За него колегите му казват, че щом се появи на снимачната площадка и настроението се повишава, че всички около него са спокойни и се стремят да дадат максималното от себе си, а когато всички са преуморени и напрегнати, потушава напрежението с неизброимите си шеги и закачки. Ами затова е сред малцината, с когото всички искат да работят.

И понеже е ден за ПРОШКА един опит да преведа песента му "Прости ми!" Joy Бъдете снизходителни! Praynig
Скрит текст:
След като я качих в бокса, видях, че вече е превеждана. Може би не всичко, което съм превела е точно, но ..... каквото такова.Пък ако някой "знаещ" езика ме подметне, че не е точен превода ще я изтрия. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://vbox7.com/play:402a42b2d2

# 635

Бързах да ви постна новината за игралния филм по Диемата. После се зачетох ш разбрах за голямата новина - бомба днес.  Четох и в темата на Варна - за сериала Карадъйе. И там доста се разисква темата. Дори пишат, че и 50 % само да е истината в това, което е казала Нургюл, пек е много. А тя е доста открита личност, за да не е така по-голям процент. Не знам защо му трябваше на Еркан да пусне онази недомлъвка. Допускам, ме познавайки характера на Нургюл е искал да я предизвика. В съда ще я изкарат виновна и ето, че контрата пак в нея. Но и хората не са тъпи. Разбират за какво става въпрос. Освен онези в Анадола. Явно те разчитат на  техния голям брой за рейтинга. Но за мен вече не съществува Еркан. Така на времето заплюх един актьор заради фанатизираните му фенки. Но това ми помогна да видя и него самия що за птица е. Усещат се нещата и по вербалното и невербалното поведение. Така и сега с този прехвален актьор - "супер мен и супер джентълмен" !

# 636
Ани  Hug Злати  Hug  Гости  Hug Ели  Hug Боби  Hug  Цвети  Hug Сиси   Hug  Нерви  Hug  Криси  Hug trandafilka  Hug

Ани прощавам ти  Two Hearts но не сте направили нищо лошо. Прощавам на всички!  Hug
Доволен съм, че преди 3 години Открих този форум, Неволно, благодаря серия Dila Hanim откъдето идва и името произлиза от форума  Peace   Hug bouquet
Зад тази "име" е момиче който посещение на форума са на разположение и които биха искали да  направят информиран и в реалност.  Heart Eyes (но по различни причини не могат наистина)  Sad но никога не се знае...
Благодаря на възвишеното Ани защото тя ме научи да използвате този форум, така че започнах да свикне с нов език и да се бори с чичо Google Аз превеждам правилно това, което искам да кажа  google
Би било хубаво вие да се говори в моя роден език и може би някой ден моя град на посещение.  Peace

Една красива вечер всички !  bouquet

# 637
# 638
Тио  Hug Злати  Hug Криси  Hug Дилаханъм  Hug Бризче  Hug

Давам прошка и искам прошка от момичетата, които са писали след мен  Praynig
Благодаря ви че ви има  Hug В един от предишните постове написах това, което чувствам към всички вас и да не се повтарям - знам, че сте го прочели  newsm10

Момичета няма да пиша повече за конфликта - първо, че имам много спешна работа, защото утре пътувам, второ защото независимо, че пускам тема, където Еркан е на първо място....още след изказването на Еркан в дизито във връзка  с колажите от Дила ханъм, нещо ми се счупи. До сега само аз съм си позволявала да го критикувам, така че съм казала всичко, което съм си мислила. От тогава вече не публикувам в темата му в дизито колажи и правя колажи с него, само защото са необходими когато правя темите....
Независимо от конфликта, който е много грозен, за мен Еркан си остава първия ми любимец като Галип от Сон бахар. И така ще бъде и за напред.
Всеки от вас си знае най-добре, какво ще му бъде отношението към актьора от тук нататък. На никого не се сърдя, надявам се и вие да не ми се сърдите.

За днешното интервю, което вече прочетох, имам малки резерви - за отношението към жените в Турция въобще....Ами от това, което гледам в сериалите, а те до много голяма степен отразяват реала, нямам такива впечатления. За мен в Турция е матриархат. Писала съм и сега ще го напиша отново - ако жените наистина правят това, което виждам в сериалите, то спокойно мога да кажа, че мъжете им малко ги тормозят .....Лъжи, интриги, манипулации - това виждам във всеки сериал. С такива впечатления съм за женското съсловие в Турция. Дори и половината от това което виждам в сериалите да е в реала - пак е много.....

Бризче страшно ми хареса видеоклипа с песента на Ози Прости ми. Моля те, не го изтривай  newsm17 Ако не ти харесва - подари ми го.....но за нищо на света не го изтривай. Ще го сложа на първа страница където слагам любими клипове с песни на Ози.....

Дилаханъм разплака ме миличка с последния пост  smile3518 Знам колко е трудно за теб да пишеш на български, въпреки това го правиш. Обичта ни е взаимна - и ние всички те обичаме. ти си нашето цветенце  newsm51 От 3 години сме заедно и нека никога да не се разделяме  Hug Твоята страница във фейсбук за Дила ханъм и всички октьори за които пишем в темата вече има 10 000 харесвания. поздравявам те   newsm10 newsm10

# 639
  • Стара Загора
Привет,момичета HugПростете и да ви е простено!                                                                                                                    Ани HugРазбирам,че ще отиваш при малчо GrinningБаба и внуче ще се гледате!Винаги е хубаво с внучето,особено сега,когато са малки и много сладки newsm32                                                                                                                                    Гости Hugпрочетох интервюто с Нургюл,но няма да коментирам нищо по въпроса!Не знам кой прав,кой крив,но не трябваше да стигат до това положение NaughtyКакто вървят нещата,ще стигнат и до съд ooooh!                                                                                                                   Дилаханъм Hugприятна вечер и на теб!                                                                                                                                            Ани HugГости HugЗлати HugСиси HugКриси HugЦвети HugЕли HugТио HugБризче HugНаде HugДжоли Hug
Скрит текст:

# 640

Точно! Не трябваше да си развяват ризите. Но тон даде джентълменът Еркан! И допускам, че го е направил с явното намерение да я провокира, за да могат да я съдят!

# 641
Сладури,  благодаря ви за  прошката. И аз ви прощавам, макар, че няма какво да ви простя.
Вие всички сте изрядни и отличнички.
Дилаханъм и на теб, прости ми и аз ти прощавам.

За   интервюто на  Нургюл.

Това е Турция.  Там е нормално  съпругът да убие жена си. Имат такъв член и алинея от НК, в който пише, че ако жената нарушава мъжката гордост и достойнство  той може да я накаже.  И какво й е наказанието - да я убие !!! После може да няма въобще съд или ако има - мъжът  винаги е оправдан!!!  Моля ви,  повярвайте  ми - така е.  Там жената е нищо. Жената не е човек.  Жената е само за слугиня,  за секс, да ражда деца и то  все  синове, да готви, да ги пере, да им  слугува, а те  мъжкарите да  си играят с тях като с кукли. Дори и при  животните има ред и дисциплина,  ама тук няма.
Това е то. Там даже  ако  една жена отиде в полицията им и официално  подаде жалба срещу някой  мъж, че я е изнасилил или бил или  накърнил достойнството й - то самата полиция я изпраща да си ходи с думите: "Ти си виновна, защото си му дала повод!" Край. Отивай си !!!!  Никаква полиция, никакъв  съд, никакви адвокати никой не може да ги спре. По броя на убийствата на жени от мъжете им на кое място  бяха  в световната статистика ??? Забравих го, ама ще го намеря.
И преди  едно  лятото   по сред бял ден в Истанбул на Капалъ  чарши  така един мъж биеше жена си, че тя пищеше, той я биеше и никой не се намеси - дори и полицайте я гледат и се смеят.   Тръгна й кръв из носа, той я скубеше, тя пищеше,  така я удари в слепоочието, че лявото око й посиня. Аз просто обезумях - бяха пред мен на 3 метра - точно пред някакъв Институт беше - ВУЗ. Беше на урва, павета по земята и  помня релси на трамвай.  Започнах да викам на български, да ръкомахам и  тогава я тикнаха   жената в едно такси и я откараха.
Побърках се от  притеснение.  Така този мъж  можеше спокойно да я убие.
Ако жената роди момче, приемат я в семейството, ако роди момиче - могат спокойно да я изгонят и нея и бебето.
Преди няколко години тук във форума бях  написала истина, ама направо - истина в Анадола, в някакво село беше- Неписан закон - когато синът се омъжи и доведе булката - първия месец  направо булката спи със свекъра си - закон, за да може  булката да зебременее и първото бебе, родено в семейството да е от
свекъра, за да се подобрява расата на семейството.  После вече, ако е бременна от  свекъра,  може да спи при съпруга си докато роди бебето. Такива са им законите.  Дори и  моята Сабиха упорито ми казва, че там зад тези големи зидове в семействата им стават разврати, т. е. това за тях не е разврати ами си сменят жените и мъжете, за да си правят удоволствия и  да се  продължава рода им.  Толкова неща  знам, че ще ви побъркам, ако ви ги пиша. Ама и вие сигурно ги знаете.
Нищо чудно Нургюл  да се е държала грубо. Тя е бунтарка по  призвание и не понася  мъжкото насилие в Турция. Тя например държи речи на разни площади и митинги.  Нургюл сигурно  не е разрешила на никой да се бърка в превъплъщаването на нейната героиня  Гюлсерен и за това ги е псувала, дюкала и се е карала с тях. Това е вярно.  Да, ама турските  мъжкари като  цяло не желаят жена да ги командори и ето ти  кавгите и ядовете.
В общи линии това е истината. Друга истина няма.

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 20:17 от sisi55

# 642
  • Плевен / София
Скрит текст:
Hug
Ами и от мен "Браво!" на Нури и много, много жалко за Ерко. След тази статия, при това в един от най-четените вестници на Турция, дано се позамисли.
Да, сега ще скочи- ще опровергава, ще заплашва със съд и каквото още се сети- но всичко това, ще е поредното доказателство, че думите на Нургюл са истина. Жалко за качествата, които притежава като актьор, но ако мирогледът му наистина е толкова ограничен и аз като Ани ще кажа, че е по-добре да се раздели с тази професия. Колегите му имат амбиции да достигнат върхове в световното кино, а неговите амбиции явно не напускат границите на Анадола.

Каква диаметрална противоположност е Йозджан! За него колегите му казват, че щом се появи на снимачната площадка и настроението се повишава, че всички около него са спокойни и се стремят да дадат максималното от себе си, а когато всички са преуморени и напрегнати, потушава напрежението с неизброимите си шеги и закачки. Ами затова е сред малцината, с когото всички искат да работят.

И понеже е ден за ПРОШКА един опит да преведа песента му "Прости ми!" Joy Бъдете снизходителни! Praynig
Скрит текст:
След като я качих в бокса, видях, че вече е превеждана. Може би не всичко, което съм превела е точно, но ..... каквото такова.Пък ако някой "знаещ" езика ме подметне, че не е точен превода ще я изтрия. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://vbox7.com/play:402a42b2d2

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Бризче, много хубав клип...предлагам да го сложим като клип на темата на първа страница...
относно това , което сложих за Нур.....благодаря на Варна bouquet и ще кажа, че я харесвам отдавна...играла е всякакви образи, но никога не съм я отъждествявала с изиграните образи и няма защо да  се срамува от изиграното.....В "Любовта е червена" е доста провокативна, но това е героинята и ...не актрисата Нур.....така, че всеки да си направи изводите за себе си...
Хати се омъжи, но това не и пречеше да изиграе образа на Елиф с всички прегръдки и целувки.... а Еркан иска да е по голям католик от папата....хайде няма нужда......джентълмените по делата ще ги познаете....
лека вечер момичета....
Скрит текст:
два дена съм командировка....ще се видим в сряда....

# 643
Тио  Hug Злати  Hug Криси  Hug Дилаханъм  Hug Бризче  Hug

Давам прошка и искам прошка от момичетата, които са писали след мен  Praynig
Благодаря ви че ви има  Hug В един от предишните постове написах това, което чувствам към всички вас и да не се повтарям - знам, че сте го прочели  newsm10

Момичета няма да пиша повече за конфликта - първо, че имам много спешна работа, защото утре пътувам, второ защото независимо, че пускам тема, където Еркан е на първо място....още след изказването на Еркан в дизито във връзка  с колажите от Дила ханъм, нещо ми се счупи. До сега само аз съм си позволявала да го критикувам, така че съм казала всичко, което съм си мислила. От тогава вече не публикувам в темата му в дизито колажи и правя колажи с него, само защото са необходими когато правя темите....
Независимо от конфликта, който е много грозен, за мен Еркан си остава първия ми любимец като Галип от Сон бахар. И така ще бъде и за напред.
Всеки от вас си знае най-добре, какво ще му бъде отношението към актьора от тук нататък. На никого не се сърдя, надявам се и вие да не ми се сърдите.

За днешното интервю, което вече прочетох, имам малки резерви - за отношението към жените в Турция въобще....Ами от това, което гледам в сериалите, а те до много голяма степен отразяват реала, нямам такива впечатления. За мен в Турция е матриархат. Писала съм и сега ще го напиша отново - ако жените наистина правят това, което виждам в сериалите, то спокойно мога да кажа, че мъжете им малко ги тормозят .....Лъжи, интриги, манипулации - това виждам във всеки сериал. С такива впечатления съм за женското съсловие в Турция. Дори и половината от това което виждам в сериалите да е в реала - пак е много.....

Бризче страшно ми хареса видеоклипа с песента на Ози Прости ми. Моля те, не го изтривай  newsm17 Ако не ти харесва - подари ми го.....но за нищо на света не го изтривай. Ще го сложа на първа страница където слагам любими клипове с песни на Ози.....

Дилаханъм разплака ме миличка с последния пост  smile3518 Знам колко е трудно за теб да пишеш на български, въпреки това го правиш. Обичта ни е взаимна - и ние всички те обичаме. ти си нашето цветенце  newsm51 От 3 години сме заедно и нека никога да не се разделяме  Hug Твоята страница във фейсбук за Дила ханъм и всички октьори за които пишем в темата вече има 10 000 харесвания. поздравявам те   newsm10 newsm10

Ани, любима моя...... поспри се.  Какво пишеш ???  Я ме прочети.....

Моля те - чукаш  "Гугъл" -  Да не си жена в Турция и даваш  "ентър"   и  четеш: " В Турция една жена може да бъде  УБИТА от ревност или от  любов, а понякога дори и защото не е сложила  достатъчно сол  на сготвеното от нея"  Всеки ден в тази страна  жените  умират  като  врабчета !!!"  И четеш  цяла статия.

Пак там - Да си жена в Турция - жертви на домашно насилие. И  четеш: "42% от  жените над 15 години са  подложени на физическо или  сексуално насилие, като стават жертви, дори и когато са бременни !"  И четеш  цялата статия....

Пак там - чукаш  "Жената в Турция...."   И  четеш : ""Жена решила да потърси помощ от местната ПРОКУРАТУРА,  след  като  свекърът  й  ИЗГОРИЛ  РЪКАТА  и  й  заявил:  - Не те  доведох тук    само заради  моя син,  но и за  собствено  УДОВОЛСТВИЕ !"  Прокуратурата  въобще не я е потърсила.  И продължаваш да четеш.....

Пак там - в гугъл - 10 неща, които  не знаете  за  Турция....  и  четеш.....Първа и основна опасност - турските  мъже....

Пак там - в гутъл -   Първа и основна опасност 7 "Турските  мъже".....  пак си четеш....

Пак там - в гугъл  -  "Турция -  любов по правилата и....."  и четеш.

Пак там -   Турция по индекса на  равнопоставеност на половете  се нарежда на  126-то място от  всичко  134  места !!!!!  Какво  значи  ????

И да ви предложа  интервюто с Берен  Саат :  "Много е трудно да  бъдеш  жена в  Турция !!!!"   Хайде - прочети пък  това.

Ето - давам  ви  толкова много  материал  за  четене.  Да не си  мисли  някоя, че всичко това съм  го  написала аз ???  Нищо  подобно !!!

Момичета, ето  показвам ви нагледно   как, защо, и от  къде  Нургюл  се  възмущава от  порядките в Турция и се осмелява да ги критикува, ама яко ги  критикува.
За това не е удобна.  За  това  да не сбъркам - мисля, че само  сериала й за  ЛиН  е  завършила.  Другите й сериали все са  спрени. Простете ми - може да има и друг някой - не съм  сигурна.  Това е истината.  Жената ги  реже и прави на мат и маскара и   мъжкарите не могат да я търпят.  И тя  пък като  напсува някой  мъжкар ": -   Да ти е...  майката"......  и  край !!!!!

Спирам вече.  Разбрахте ме.  Радвам се, че моите  аргументи  го  подсилих  със статиите  в  Гугъл.  Не пиша  "спам"....
Всичко хубаво......  Целувки......

Така, че....това, което  гледаме по филмите е пълен  абсурд !!!  Правят ни на  идиоти.  А  пък ние ги гледаме и се ядосваме с тях !!!

# 644
Здравейте!
Спокойна вечер в неделя! Simple Smile

Поздрави за всички! Hug

Харесвам и Еркан и Нургюл, и ми стана много тъжно от това, което се е случило между тях. Rolling Eyes Жалко, много жалко.... Crossing Arms  Каква е истината и на чия страна е...не мога да преценя, но каквато и да е изнесена извън снимачната площадка по този начин вече става грозна. Rolling Eyes Много непрофесионално /според мен/ при това и за двамата. Rolling Eyes

При все това, пожелавам им успех, за мен, като само зрител и двамата са много добри актьори. Peace Дано разбират какво правят и какво са направили, както и да намерят сила да понесат последиците. Щото изглежда ще са сериозни, в професионален, а и личен план. Crossing Arms

Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт