Дали е вярно или не, това което казват двамата - няма значение. Но колеги да се оплюват е грозно. Изобщо не защитавам Еркан. Напротив с тази негова предубеденост вече трябва да забрави за актьорската професия. След като ще мисли само за зрителите от Анадола - чувствам се обидена. Защото сериали с негово участие се купуват в чужбина - включително и в България. И трябва да играе за всички зрители, а не само за забрадките. Ако не желае - да бъде така добър да напусне професията и да не съсипва сериалите в които участва....
Аз съм една от тези, които не приеха, че има любов между Гюлсерен и Джихан. Това означава, че много добре преценявам това, което виждам на екрана.
Умря циганката, която ме хвалеше, та сама да се похваля

Но това означава, че правилно съм разбрала посланията на героите от Съдбата. Правилно съм разбрала, че Дафа, Къймет, Невал са вещици....А Максут и Керем маниаци....
Не съм садист, но такова чудовище няма място да омърсява Земята....
https://youtu.be/-tJAM6e_6RA

но не сте направили нищо лошо. Прощавам на всички!
(но по различни причини не могат наистина)
но никога не се знае...

Ако не ти харесва - подари ми го.....но за нищо на света не го изтривай. Ще го сложа на първа страница където слагам любими клипове с песни на Ози.....
Знам колко е трудно за теб да пишеш на български, въпреки това го правиш. Обичта ни е взаимна - и ние всички те обичаме. ти си нашето цветенце
От 3 години сме заедно и нека никога да не се разделяме
Баба и внуче ще се гледате!Винаги е хубаво с внучето,особено сега,когато са малки и много сладки
Гости
Както вървят нещата,ще стигнат и до съд
Дилаханъм

Каква е истината и на чия страна е...не мога да преценя, но каквато и да е изнесена извън снимачната площадка по този начин вече става грозна.