Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 600
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Злати  HugТио  Hug Наде  Hug

Злати чудех се къде са били двете - Нурсел и Алина - имаше ги на снимки във фейса...Не знаех, че и Алина се е снимала в игрален филм. Пиша "и Алина", защото нали Бурак - Озан от Парченцата наскоро беше участвал в игрален филм....

Тио - за сега нямам други дизи "предизвикателства" и гледам Съдбата....

Наде - Йозджан и Фахрие са играли заедно в игралния филм "Моят дом си ти" - има линк за гледане на първа страница. Четох, че филма е по сценарии на Й.Д. Когато са снимали филма вече били разделени с Фахрие, но той й е казал, че филма е направен тя да бъде главната героиня и Фахрие се е съгласила да играят заедно.
Друг хубав игрален филм е "Огън и вода". За него също има линк на първа страница. Много хубав филм. Ако не си го гледала, го гледай. Препоръчвам ти го.

От "Огън и вода"....

Ози спи с Чика - любовта им е взаимна....

Боби още не се е обадила  Thinking Ели и тя.... Thinking

# 91
Тио Hug
Цитат
Ози преди този сериал съм го мяркала в един друг от далечната им младост с Нюргюл, също така го гледах от-до обаче във филм с Фахрие(ако не греша тогава са били гаджета) с много тъжен финал.
Наде Hug,сериалът с Нургюл е ''Имението с лозите'',а игр.филм с Фахрие Евджен е ''Моят дом си ти''! Wink

ПП Ани,писали сме едновременно за филма с Ози.Боби Hug ми се мерна на балкона! Peace

# 92
Вярнооо, сега като ги написахте имената на сериала и филма се сетих и аз.
"Огън и вода" не съм гледала.
Ози в момента има ли си любима или е сам, снима ли, или почива? На колко години е?

# 93
Вярнооо, сега като ги написахте имената на сериала и филма се сетих и аз.
"Огън и вода" не съм гледала.
Ози в момента има ли си любима или е сам, снима ли, или почива? На колко години е?

Ето какво е отговорил на журналистите

Скрит текст:
Озджан Дениз вчера был замечен вместе с друзьями и своим братом в одном из заведений Стамбула.При выходе из заведения, журналисты задали ему пару вопросов, на вопрос по поводу нового сериала с Нургюль, он сказал: "Пока ничего подобного нет, пока нет планов сниматься в сериалах, но будет фильм. Не знаю, все будут плакать или смеяться. Мы сделаем все, что в наших руках."
Ще снима игрални филми докато има пари. Когато ги свърши ще играе в сериал...

Доколкото знаем в момента е сам - с котката Чика  Grinning Роден е на 19 май 1972 година тоест на 43 години е...А Еркан Петеккайа е роден на 12 декември 1971 година. Но разликата е огромна - Ози изглежда в моите очи много по-млад от Еркан...

Злати

Скрит текст:
дано да си  видяла Боби. Сигурно не й разрешават да става...

# 94
  • Стара Загора
Мили,момичета HugАни Hug
Скрит текст:
всичко мина,махнали са ми полипите и са ми правили и сонда през устата.Лигавицата на червата ми е възпалена,имам голяма рана на хранопровода, ензофагиален рефлукс и дискинезия на злъчката.Упойката ми е била по-дълга и до сега ми е омотана главата, кръвното ми е 90/60.Четох ви през телефона,но сега съм вече с лаптопа.Боли ме корема,дето са ми ровили вътре и ми включваха и система с болкоуспокояващи..
Ани HugЗлати HugГости HugДеси HugЦвети HugНаде HugТио HugСиси HugБлагодаря ви,че мислите за мен smile3525 smile3525 smile3525                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

# 95
Еркан обаче много ми хареса навремето с Айча в един сериал-Любов назаем ли беше, newsm78 под наем лииии, newsm78 нещо такова, е те там и химия усетих!?!

Е, те този сериал беше много хубав и издържан И от към сценарий. Но всички сериали от по-далечно време бяха с по-високо качество. Не бяха толкова алчни за пари. А сега правят какви ли не фантасмагории и измишльотини, заради рейтинга, за да има продължение, за да има постъпление...

Ани, благодаря за информацията. Аз бях при внучките с нощувка. А там не се гледа телевизия.

# 96
Боби, радвам се, че всичко е минало.
Скрит текст:
Няма как да нямаш болки сега. Не бързай да излизаш. Със системите ще получиш облекчение.
Сега си почивай, за да можеш довечера да гледаш Съдбата...Ако започнат болките да знаеш, че са от Дафа и Къймет  Grinning

Криси - някои семейства не гледат телевизия. Казват, че от телевизора се затъпявало. Моя телевизор пък постоянно работи, дори и да не го гледам - все пак чувам реч...иначе е много неприятна тишина...след като вече нямам котка...

И аз съм на мнение, че старите сериали са много по-качествени, по издържани...Сега колкото повече лъжи, измами, интриги, убийства, толкова по-висок рейтинг. Не знам дали само алчността е станала по-голяма, или зрителите са се променили и искат да гледат такива неща....

# 97
  • Стара Загора
Криси Hugоще снощи исках да ти предложа този сайт,ако изтървеш някоя серия от съдбата!Тук има качени сериите и от БТВ и гледам,че качват и сериите със субтитри!                                                                                                  https://www.facebook.com/serialbg/?fref=ts          А тук ви слагам една клюка Wink                                                                                                                                                          http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/03/blog-post_50.html                                                                          Ани waveyнепременно ще гледам с вас"Съдбата" Grinning                                                                   

# 98
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Боби  Hug много се радвам , че всичко е минало добре (доколкото може да е добре  Thinking) Почивай , пази се , възстановявай се , че кой ще ни сервира кафето сутрин  Heart Eyes
Ако е вярна клюката за Ханде и Шукрю - много се радвам  Peace Ханде е прекрасна , лъчезарна , слънчева млада жена и заслужава да бъде щастлива  Peace

Ани  Hug благодаря , че мислиш за мен  Hug Heart Eyes Hug
Скрит текст:
но дъщеря ми е тук , заради погребението вчера , и утре си заминава пак за Англия , и съм с нея , затова не съм влизала във форума

Желая приятна вечер на всички вас  Hug Heart Eyes Hug

# 99
Боби изненада ме с тази клюка за Шукрю и Ханде...До скоро той беше влюбен в Шюкран Овалъ - Айше от Парченцата. Йозджан с неговия летен филм е събрал двамата. На мен Ханде ми харесва, но Шукрю, не много....Но това няма значение - като се обичат да се вземат - Ози ще им бъде кръстник... Grinning

Ели
Скрит текст:
Разбира се, че ще си с дъщеря си в такъв момент...Мислех, че случилото се е било по-рано...Не съм те разбрала.

# 100
Бобииии, Hug радвам се, че вече си добре. Party
Не знаех, че Ози е и продуцент освен актьор и певец, всестранно развита личност е.
Ели,
Скрит текст:
spoko моите съболезнования, жестокостите са те последвали една след друга, дано се спре вече с тях.
За мен също старите турски сериали са качествената продукция в киноиндустрията им, след тях всичко се снима на конвейер ooooh! докато оцелее с повтаряемост на историите в тях до безкрай, Confused  чак до втръсване.  ooooh!

# 101
Не знаех, че Ози еи продуцент освен актьор и певец, всестранно развита личност е.
Ели,
Скрит текст:
spoko моите съболезнования, жестокостите са те последвали една след друга, дано се спре вече с тях.

Той е и режисьор - в последния филм беше играещ режисьор  Grinning И сценарист е....И текстописец на песни...и какво още...прекрасен е...

Това ако е само игра, значи е блестяща...Как му светят очите на Ози  #Crazy #Crazy #Crazy

# 102
Не знаех, че Ози еи продуцент освен актьор и певец, всестранно развита личност е.
Ели,
Скрит текст:

Той е и режисьор - в последния филм беше играещ режисьор  Grinning И сценарист е....И текстописец на песни...и какво още...прекрасен е...

Скрит текст:

Това ако е само игра, значи е блестяща...Как му светят очите на Ози  #Crazy #Crazy #Crazy

Яяяяя, браво на него, значи правилно съм го усетила, че е всестранно развит.
По повод възрастта на Ози и Еркан, за които ме осведомихте, амиии в моите очи Йозджан изглежда като момченце пред Еркан.

# 103
  • Стара Загора
Ели Hugблагодаря!Дано и за теб вече дойдат хубавите дни Hug                                                                                                    А за кафето,хич не се притеснявайте NaughtyМама Божка ще ви го приготвя с удоволствие Joy Joy JoyНаде Hugи на теб благодаря за вниманието!                                                                                                                                                                               

# 104
Наде
Цитат
амиии в моите очи Йозджан изглежда като момченце пред Еркан.
Не е чак момченце Ози, но като се има предвид, че разликата във възрастта е малка, разликата във външиня вид е голяма...Йозджан все още може да играе като любовник, докато за Еркан...вече ще трябват други роли...

Общи условия

Активация на акаунт