Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Злати
Може и да съм я изпуснала..много снимки с Айшето - искат зрителите да свикнат с нея...
За Хазал - докато Дилара и Джихан я защитават, кой както може - Джихан с юмруци, Дилара като причинява проблеми на хората, заради дъщеря си - така ще бъде...
Дори и психолог няма да й помогне, когато тя не иска....Трябва тя сама да пожелае да се промени, но злобата в душата й не й позволява....

Нова снимка на Хатидже - няма придружаващ текст...

Стигнахме 13-та страница и сега ще зациклим  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 181
Ани, не обръщай внимание на страницата! Laughing

Виждам Бризчето Hug на балкона! Чакам я с превод на Карагюл тази вечер! Laughing

Баръш Фалай май е имал среща със студенти! Peace

# 182
Сценаристите на Карагюл какво измислят толкова, че сериала върви толкова много  сезони  Thinking

# 183
Сиси - не знам какво имаш предвид, че сме те критикували...Това, че пишем личното си мнение по коментиран от теб въпрос, за мен не е критика, а друго мнение на въпроса за който ти си писала...Аз така го разбирам...А пък ако не желаеш, няма да си казвам мнението...тук в темата, но все пак то е различно от твоето...
За лъжата на Дилара относно дойката...ами това е нищо в сравнение с лъжите, които чухме от устите на Дафа и Къймет...
Лъжата на Дилара, все едно, че ме е ухапал комар...За мен по-сериозна беше лъжата за Харун...
Но това е...При комшийте ако няма лъжа, няма да е интересно...Чак им се чудя на развинтената фантазия да измислят лъжи...добре, че понякога забравят какво са казали, че ги хващат....
Не се сърди, че отново пишем повече за Съдбата. Сериала, независимо от рейтинга е по-добър от хитовия Парченцата...С Парченцата си почивам, докато Съдбата ме изправя на нокти....

Kaderimin Yazıldığı Gün-Elif & Kahraman -Aklımı Geri Ver

https://youtu.be/s9wQW63yFUo

# 184
  • Стара Загора
                                                                                Ках обича Ел,но продължава да твърди,че  клевети Дафа от ревност Crossing ArmsТой толкова пъти хваща Дафа да лъже,да прави интриги,знаеше,че се опита да отрови нероденото му дете и не повярва на Ел doh

# 185
Боби според мен Кахраман не искаше да повярва, че това, което му каза Елиф е истина...
Той го каза пред Джелял, че ако Елиф му е казала истината, целия сват ще се стовари върху него...
Скрит текст:
Та той направи убийцата на любимата си жена майка на техния син....Кахраман си даваше сметка, че ако това, което казва Елиф е вярно, той се е превърнал в съучастник на Дафа спрямо страданията на Елиф....Оказа се, че Кахраман е бил сляп....Тази ведма пред очите му е вършила престъпления, а той не е разбрал....
Но се чудя...ако не ставаше въпрос за баща му....защото Кахраман тогава се разтича, дали Кахраман щеше да повярва на думите на Елиф....Или отново щеше да иска доказателства....

Kahraman-Elif Ben Rüzgar Sen Yaprak

https://youtu.be/-QcchFI90Z0

# 186
  • Стара Загора
Ани,искал,не искал трябваше поне малко да се замисли,а той колко време я приказва тая ревност Crossing ArmsКахраман е бил сляп през целия си брачен живот с Дафа!Изобщо не е знаел с какъв вампир живее Twisted EvilАко не беше намерил тел.на Зия и нямаше доказателства,сигурно щяха да се разведат с Ел.(а ние сигурно щяхме да сме с нервна криза ooooh!)                                                                 

# 187
Ани,искал,не искал трябваше поне малко да се замисли,а той колко време я приказва тая ревност Crossing ArmsКахраман е бил сляп през целия си брачен живот с Дафа!Изобщо не е знаел с какъв вампир живее Twisted EvilАко не беше намерил тел.на Зия и нямаше доказателства,сигурно щяха да се разведат с Ел.(а ние сигурно щяхме да сме с нервна криза ooooh!)                                                                 

Ох...дори и не искам да си помислям...
Но Зия повярва след 40 години на Саадет, без да иска видеозапис...
За това му казвам евала  newsm10 newsm10

Скрит текст:
Работя и тв върви на ДФ...Дават Чучулигата. Не съм го гледала до сега, но сега полюбопитствах...да я видя Кютюка в друг сериал....Ами същата ведма е...лъже, интригантства, манипулира хората около нея...Нахална и безочна колкото си иска.... Ако преди тоав бях гледала някоя нейна роля сигурно щях да съм наясно, какъв изпрод ще бъде в Съдбата и нямаше да се нервя...
Играта й - абсолютно същата като в Съдбата...1:1...
Така, че не мога да й се възхищавам....тя вече е играла всяка своя роля в предишни продукции....

# 188
Един от любимите ми епизоди....

Kahraman & Elif - Kalp Ayazı

https://youtu.be/fIPb62h8tOI

Тук Кахраман постъпи правилно като си тръгна. Ако беше останал да я увещава, тя на инат щеше да направи това, което не трябва....

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 23:47 от MAMA-AN

# 189
  • Варна
Среднощен привет на всички! Hug Hug Hug Hug

Цитат
Виждам Бризчето Hug на балкона! Чакам я с превод на Карагюл тази вечер! Laughing

Злати, Hug Hug Hug нямаше как да стане Praynig Узурдилерим!
Скрит текст:
На село съм и мама се разпореди в 18 ч за утрешната/вече днешната/ Задушница да се приготвят безброй неща. ooooh!
Гледах серията на прибежки и само последните десетина минути ги изгледах на спокойствие.

Боби Hug, Ани Hug,
Аз пък си мисля, че нямаше да се разделят- та те не могат дори да дишат един без друг. Може би щеше да има мъчителна раздяла за известно време, но те отново щяха да намерят пътя един към друг. Peace

Да пофилософствам Joy малко и за Къймет, че ме гложди и трябва да си кажа какво мисля, че да ми олекне. hahaha hahaha

Знаете моята страст- традиции и обичаи и в частност- различните религии/но в чистият им вид/ Много неприятно ме изненадаха сценаристите, ако изобщо са имали пред вид нещо от религиозните постулати на исляма. В чистия си вид и мюсюлманската религия проповядва възмездие за греховете. В нашия случай Къймет трябваше да бъде наказана- още повече, че ни я представиха като жена, която „общува“ с Бога. За мое голямо съжаление по въпроса за ислямската религия, виждам препратки към екстремисткия ислям, при който каквито и грехове да направиш, ако искрено помолиш Аллах да ти прости и му обясниш в името на какво си направил греха, Той ще ти го опрости. В чистия вид на религията, за да се опрости какъвто и да било грях, трябва да направиш много голяма жертва. И като се има пред вид, че най-малката „жертва“ е големият курбан за бедните- от по 9 до 99 овена или бивола, то голямата жертва е нещо още по-стойностно, да не казвам, че често е свързано и с нещо, което наистина може да е много болезнено за съгрешилия. В нашия случай не видяхме нищо подобно. Къймет си правеше мръсотиите/грехове/, после сключваше длани и молеше да и прости Аллах и толкова. И Той и прощаваше. Докато Дафа нито веднъж не се покая за стореното и Аллах я наказа.
                Ами хубаво, ама за мен точно това „залитане“ към изкривената религия изобщо не ми хареса. Може би, защото Оз продукшън била арабска продуцентска къща и затова нещата са представени така. И въпреки всичко това, което внушават на зрителя никак не е добро. Да не изброявам колко пъти Ани се ядосва- „На това ли учат хората?“ Ами за мен, мила Ани, това е поредното доказателство, че малоумния им министър- председател Р. Ердоан действително се опитва да подмени ценностите, които Кемал Ататюрк и последователите му се опитаха да изградят в турското население и благодарение, на които Турция беше призната за светска държава. Разбира се, далеч съм от мисълта, че това се е случило в цялата държава- все пак това е процес, който изисква много, много време- но все пак в големите градове и особено в мегаполиса Истанбул, можеше да се каже, че на 80-90% политиката на Ататюрк беше приета и оценена по достойнство. Дано този процес, който Ердоан е започнал да бъде прекъснат- и това ми се иска не само заради турците, а и заради заплахата за мира в световен мащаб.

# 190
Бризче с голям интерес прочетох и препрочетох поста ти....
Не съм силна била никога по религиите, но това, което ни показаха в Съдбата за мен кощунство...изгавриха се с тяхната религия....За мен е оскверняване, подигравка с религията. Не знам каква жертва трябваше да направят сценаристите, за да изкупи Къймет всичките грехове, които ние видяхме....Ако жертвата е била Зия бей....не беше справедливо....Защото и след смъртта му Къймет се върна в имението с лъжа - коварна и жестока.....Или както ние имаме една приказка "Пременил се Илия, пак у тия"....Къймет трябваше да понесе много тежко наказание - например да беше заела мястото на Зия бей на инвалидната количка, да замлъкне завинаги и само да гледа, без да може да реди Съдбите на децата си........
Но както видяхме всички в тази страна са подкупни - доктори, адвокати, такива са и сценаристите - Гюл Онат е работила дълго с тях и гьозбояджийката си е изпросила да изчистят образа на Къймет....
Добре, че не го направиха с Дафа....Защото нейните грехове не могат да бъдат опростени с нищо.....
Прошката е един от най-големите добродетели. Но Къймет и Дафа извършиха непростими неща....които не могат да бъдат оправдани с нищо, най-малко с любовта.....

Ако наистина обичаш един човек, не можеш да му причиниш това....

Elif Kahraman - Yıllarım Gitti

https://youtu.be/jQ5dAV70-kc

Само като си помисля, че Дафа се съюзи с всички отрепки в града,...превърна имението на фамилята в щаб квартира, за да унищожи едва ли не цялата фамилия...непрекъснато най-безочливо лъжеше, че змията-майка й звъни и вършеше под носовете на цялото семейство всички безчинства....за да си върне  дните от миналото....Това ще го чуем хиляди пъти....

Скрит текст:
Но се радвам, че Кахраман влезе в нейния тон накрая...Не знам какво му е струвало да изрече тези думи, но я върна, за да си получи Дафа наказанието....

Скрит текст:
Цитат
Дано този процес, който Ердоан е започнал да бъде прекъснат- и това ми се иска не само заради турците, а и заради заплахата за мира в световен мащаб.

А този въпрос е много сериозен...Не знам какво се случва в държавата ни, но тази вечерказаха, че трябвало да се засили охраната по границата...

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 01:03 от MAMA-AN

# 191
  • Стара Загора
Добро утро,мили,момичета Hug Hug Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Днес е задушница
Скрит текст:
                                    Ани Hug
Цитат
Прошката е един от най-големите добродетели. Но Къймет и Дафа извършиха непростими неща....които не могат да бъдат оправдани с нищо, най-малко с любовта.....

Ако наистина обичаш един човек, не можеш да му причиниш това....
newsm10 newsm10                                                                                                                                                                                                                                   Бризче Hug
Цитат
Аз пък си мисля, че нямаше да се разделят- та те не могат дори да дишат един без друг. Може би щеше да има мъчителна раздяла за известно време, но те отново щяха да намерят пътя един към друг. Peace
Вярно,че не могат да дишат един без друг,но видяхме Елиф колко е горда,нямаше да търпи дълго такова положение!Вярно,че любовта е сляпа,но всичко си има граници! Naughty

# 192
Добро утро  Hug
Желая на всички прекрасен трети пореден почивен ден  Hug
Боби  Hug благодаря за кафето и пожеланията  Hug
Жалко, че завършилата университет Дафа, не осъзна, това, което осъзна един бандит  -
"Никой и нищо на света не може да раздели Елиф и Кахраман!" - думите ги каза Максут в болницата на Якуп  и майка му...

Нощес се питах...
Скрит текст:
Помня как Зия бей научи, че Елиф е биологична майка на детето, но не помя как научиха останалите - Якуп, Шюкрян и Мерием. Якуп знаеше от Керем, но кога Кахраман им каза официално  Thinking
Та гледах малко от 24 епизод...По нощите се смях със Султан....
На тази жена пердето като й падне....няма значение кой е срещу нея....

Задушница е...
Скрит текст:

Да запалим свещички за  безсмъртието на душите на покойниците. Вечна им памет  ooooh!

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 08:36 от MAMA-AN

# 193
  • Стара Загора
Цитат
Нощес се питах...
Скрит текст:
Помня как Зия бей научи, че Елиф е биологична майка на детето, но не помя как научиха останалите - Якуп, Шюкрян и Мерием. Якуп знаеше от Керем, но кога Кахраман им каза официално   Thinking
Ани,не беше ли,когато Якуб накара журналиста да напише статия,че Дафа е бременна,а Ках се развежда с нея? newsm78                                                                                                                                                                                                                                                                             Ках,тогава им каза,че ще бъде баща и за двете деца,но с Ел ще дели една възглавница Naughty                                                                                                Дафа тука пак се изписа "Света вода ненапита" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 194
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани, Боби  Hug

Днес е ден да поменем загубените си близки, нещо което не пропускаме никога ( Вечна им памет), но... за мен тази дата е повод и за празнуване - синът ми има рожден ден, та...

Скрит текст:
... за негово здраве и малка виртуална почерпка  Simple Smile

И за настроение  Wink ще повторя това - много ми хареса и като момент, а така в кадри... ме кара да се усмихвам винаги, като ги погледна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт