Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Бризче HugАни Hug

Днес при нас валя дъжд,после спря.По обяд светкавици,гръмотевици и градушка,а сега отново слънце! ooooh!

Пускам поста,че ако излязат снимките Ани да ги пусне! Peace

# 166
               Здравейте мили момичета,  простете ми, че ви притеснявам с  моите  "Счупени парчета"

Снощи бях написала  една   сцена   от 54-та серия   Време  -  53 минути и 52 секунди.

Още веднъж - простете ми.

Джихан вечеря в ресторанта.  При него идва Илдъръм,  след като разбра, че  Джандан е  промишлената шпионка на  Харун, за да унищожат  Джихан.
                              Илдъръм бавно пристъпва към  Джихан.  Сяда до него.

Джихан  -   Илдъръм, как премина вечерята с клиента ти ?
                   Илдъръм, ти в ред ли си ???  Много е важно как изглеждаш .
Илдъръм  -   Трябва да поговорим.
Джихан  -  Хайде да поговорим.

Илдъръм  -  Погледни  това.  Подава  му  телефона.
Джихан  -   Това е нашият договор и споразумението за мините.
                    Това не е обаче  твоят  телефон.  Чии е тоя  телефон ???
Илдъръм  -  На  Джандан.  Същият като  моят.
Джихан  -   Илдъръм, ти се срещаш  с  Джандан ???
Илдъръм  -   Тя  направи снимки  от  договора.
                       Ние повече няма да бъдем  заедно.
                       Всичко приключи.
Джихан   -   Приключи ???
Илдъръм  -   ДА !!!

Джихан   -   И от колко  време сте  заедно ???
Илдъръм  -   Спомняш ле се оня ден, когато тя изплашена от  Харун  дойде при нас ???
Джихан   -   Да.

Илдъръм   -   Аз се настаних  в  нейната  къща.
                       После... тя ми  позвъни  през  една  нощ и ми каза, че се страхува от  Харун.
                       И ме  помоли да  отида  през  нощта  при нея.
Джихан   -   И ти й повярва???
Илдъръм   -   Повярвах й.
Джихан   -   Ти  живееш ли с нея ???
Илдъръм   -   Благодаря ти. Вече не.
                        Аз сам не разбирам.  Доверих й се.
                       Помисблих си, че се е променила или пък  исках  да повярвам, че се е променила.
Джихан   -   Илдъръм, кака можеш  да  повярваш  на  тази  дяволица,  Джандан ???
Илдъръм   -   Тя ми каза, че  отново се е влюбила в мен.
                        Но, казвайки ми това, тя се е възползвала от  мен.
Джихан   -   И ти й повярва ???
                    Ах, Илдъръм, добре, че само не те е накарала  да я  изтърпяш  всеки ден  тази  жена !!!
                    ДЖАНДАН  -  ТОВА Е ДЯСНАТА РЪКА НА  ДЯВОЛА  НА  РАЗУМА  НА  ЛЮЦИФЕР...... САТАНА, ПОВЕЛИТЕЛ НА АДА !!!

Как си  могъл  отново  да  й повярваш ???
                    Тя ти изневеряваше,  когато  бяхте  женени !!!
                    Тя се разведе с теб !!!
                    И при развода те ограби до долните ти гащи /шорти/.
Илдъръм   -   Аз  знам,  Джихан... Но моята  глупост.....
                       Бях  самотен  и  нещастен,  Джихан !!!
                       И когато тя беше  толкова ласкава с мен,  помислих си, че тя  се е променила.
                       Или... просто аз  самият  исках да  повярвам в това,  Джихан !!!...
                       Аз не  знам до колко съм ти навредил,  но утре на първото дело, аз ще  анулирам  пълномощното, което  ти си ми дал !!!
                       Аз нямам право да съм  твои  адвокат !!!
                       А и приятел  нямам право да бъда !!!
Джихан  -   АЗ СЪЩО ТАКА  МИСЛЯ.
                   УТРЕ  АНУЛИРАЙ  ПЪЛНОМОЩНОТО.

Илдъръм   -  Добре !!!.... /става от  масата /

Джихан   -   Не  изглупявай !!!    Сядай !!!
                    Сядай,  Илдъръм !!!

Илдъръм   -   Джихан, аз  те  предадох.
                       Аз ти навредих като ти нанесох  удар  в   гърба !!!
Джихан  -   Нищо  страшно !!!
                    Рудниците  бяха  наша  тайна и  значи тя повече нищо не ще узнае.
                  Няма нищо страшно, но.......Погледни ме ....
Илдъръм   -   Срам ме е да те  гледам  в  очите !!!

Джихан   -   Ах,  Илдъръм, ах !!!
                    Да знаеш...аз  това  го  очаквах.
                    Ти дойде при мен   по-рано  и лицето ти беше  разцъфнало като  пролетна  градина !!!
                     Безсмислената усмивка -  това е глупаво  щастие !!!
                     Аз си  помислих  за  това, но нищо не ти казах !!!
                    Добре !!!...  Достатъчно !!...  Не  въздишай  така  мъчително !!!
                    ЛЮБОВТА  ВСИЧКИ НИ ПРАВИ НА  ПЪЛНИ  ГЛУПАЦИ !!!
                    Усмихни се,  всичко  ще  бъде  наред !!!

край на тази  сцена.  Време - 59 минути и 08 секунди.

# 167
  • Стара Загора
Привет,момичета HugНе успях за сутрешното кафе,но да изпием заедно следобедното HugАни HugЗлати HugЦвети HugБризче HugЕли HugТио HugСиси Hug
Скрит текст:
Изписаха ме от болницата!Добре съм!Благодаря на всички за подкрепата! Hug

# 168
# 169
   И... последно - сцената от 54-ти епизод, когато  Дилара излъга най-безцеремонно  Джихан за  ходенето при  дойката и срещата с Харун.
                                  Време - 1 час, 09  минути и 07 секунди.

Дилара въобще нямаше намерение да казва на  Джихан, че е ходила  при  дойката, че се е срещнала с Харун, но  Емине  сбърка работата.

Дилара и Джихан  в  дневната им  стая.
                     Влиза  Емине и ни в клин ни в ръкав  пита  Дилара.
Емине  -  Дилара, как е  дойката ?? Много ли е болна ??
                         Тогава  Джихан  наостри  уши.
Дилара  -  Добре е.
Джихан  -  Какво се е случило  с дойката ти ??
Дилара  -  /как лъже/  -  НИЩО СТРАШНО,  ТЯ  ПРОСТО СИ Е ИЗКЪЛЧИЛА  КРАКА.
                  Аз  ходих  да я навестя, но тя е наред .....
Джихан  -  Ти  ходи  сама ???
Дилара  -  Не, с шофьор.
Джихан  -  Защо не ми позвъни ???  Аз щях  да те  закарам.

Дилара  -  Не се притеснявай,  Джихан.
Джихан   -   Какво притеснение,  Дилара ??
                    Още повече, че  пътищата по селата са  лоши.
                    Не дай си  Боже, нещо  да ти се случи.
Дилара  -  Джихан, аз съм  бременна,  а  не  болна.
Джихан  -  Съгласен съм, Дилара.  Ти не си  болна..
                  Дилара, а ти си длъжна да се грижиш  за  себе си.
Дилара   -  Добре-  Аз ще  бъда  внимателна.
                  Не се притеснявай, моля те.
Джихат  -  Аз  тръгвам.  Грижи се за  себе си.

Тази сцена исках да ви напиша. Това става във вторник, а в петък  Джихан се  жени  за  Дилара.

Скъпи момичета,   много се извинявам  за  нахалството.  Много ми се искаше  да напиша тези редове,  макар да  знам, че  няма да се  четат с  удоволствие.   Много съм  нахална.  Моля ви, простете ми.   Поне обичам да се извинявам. Не съм нито горда, нито  инатлива.
                        Това е характерно за туркините.
                        Така, че   пак - простете ми.
                         Знам, че сте на вълна  Съдбата и пак си позволявам да пиша, даже и когато ме критикуват.  Това вече  от  моя  страна  е  нахалство.

Щях нещо да пиша  за руския език.  В руския  език - литературния - всяко изречение почти  в началото или в края има лично местоимение, поне едно.
                      В турския как е - не знам.  За това ще ви направи впечатление, че  много  превеждам  личните местоимения.. Понякога ги прескачам,  защото  няма нужда от тях.  Или - по-точно да се изразя ние в българския език използваме и същестнителни, и определения даже и междуметия,   както и вмъкнати изрази, дори и деепричастия,...но в руския не е така.  И като пиша ми се набиват в  мозъка.
                       В турския пък, всяко изречение, което е диалог  непрекъснато пишат  обръщения или отпред, или  отзад. Непрекъснато се  обръщат с  имената си,  макар, че диалога е само от 2 лица и около тях  други  нама.  Джихан - непрекъснато на всяко изречение:  Дилара....тя пък: Джихан и т.н.
                        И друго - не знам в турския език идиомите им.  Това са  словосъчетания, които в  друг език нямат преведимост в буквалния смисъл на думата.  На гръцки е фразеологизъм.  В руския горе - долу ги познавам, но от превода на турски нищо не знам.  

# 170
  • Стара Загора
                                                                                                                                          Днес предстои да прочетете едно интервю, което ще бъде с младия Бурак Тозкопаран, пресъздаваща образа на импулсивния и темпераментен Озан! Преди това обаче нека се запознаем накратко с биографията му! Той е роден на 14 ноември 1992 г. в най-големия и населен турски град Истанбул. В момента е на 23 години, зодия скорпион. Има малък опит като актьор, но пък изключително успешен... Започва да се занимава професионални с тази професия през 2014 г., като в края ѝ започна първият му сериал, превърнал се в тотален хит в родината си Турция, у нас в България и по света - "Твоят мой живот" (Paramparca)! В него той вече два сезона продължава да пресъздава образа на младия, импулсивен, темпераментен и подвластен на силните си емоции Озан, превръщайки се в любимец на милионите млади зрителки. Мнозина го определят като турския Леонардно Дикаприо, като в действителност приликата с холивудската звезда е изключителна! В началото на настоящата 2016 г. се снима във филмовия проект "Сметка: любов" (Hesapta Ask). Любопитно е, че се занимава професионално и с музика като инструменталист, но само най-големите му фенове знаят за този негов неизявен още талант. Да започваме с интервюто!
Как попаднахте на снимачната площадка на "Твоят мой живот"?
Преди да започна с актьорската професия, се занимавах активно с музика като инструменталист. Участвах дори в група, като заедно с още няколко момчета в нея изнасяхме мини-концерти в училище и в квартални пиано-барове. Една вечер имахме концерт в малка зала в Джихангир, на която присъстваше един от агентите на кастинг-компанията на Endemol Shine Turkey. След изявата ни той ме привика и ми отправи предложение да се явя на прослушване за роля в новия им проект. Като на шега приех и не очаквах, че ще ме одобрят и че ще участвам в него. Но всичко това се случи!

След "Твоят мой живот" ще продължите ли кариерата си на актьор?
В живота ми винаги съм се стремял да правя неща, които ми носят удоволствие и ме правят щастлив. Определено актьорството е едно от тях и в никакъв случай не съжалявам, че се впуснах в това приключение. Категоричен съм обаче, че като музикант и инструменталист се чувствам най-добре и изпитвам най-голямо удовлетворение от направеното. Просто когато изсвиря нещо и чуя след това аплодисментите на публиката и техните усмихнати лица, се чувствам духовно много, наистина щастлив! За сметка на това обаче актьорската професия ми носи много повече блага откъм материална стойност. Все още не съм решил с какво главно ще продължа да се занимавам.                                                                         Ще разкриете ли пред света своята половинка?
Аз не се крия от никого нито своята половинка, нито връзката ни! Просто полагам усилия не всеки да знае за нас и да се покажем пред целия свят. За мен най-важното в една връзка е доверието между влюбените, а когато в техните отношения се намесят медиите и феновете им, всичко става много трудно...

Какъв е идеалът Ви за жена?
Разбира се, че ме вълнува как изглежда и физиката ѝ, но не това е най-важното. За мен е много по-важно да прекарваме времето си един с друг, да харесваме една и съща музика и едни и същи филми, да споделяме дни и същи страсти, да практикуваме едни и същи хобита... С една дума - да сме заедно!
Кое е нещото, което най-много Ви е разочаровала в живота?
Събитието, което най-много ме е разстроило досега, откакто се помня, е измяната на мой много близък в миналото човек, когото смятах за своята половинка, но който злоупотреби с доверието ми и емоционалната стойност на отношенията ни! За съжаление, този горчив опит ми се отрази на нататъшните отношения и започнах да бъде по-мнителен към хората около мен и да не им се доверявам напълно... Надявам се да го превъзмогна с времето!

Какво е най-важното нещо, на което Ви научи семейството Ви?
Досега семейството ми винаги ме е напътствали към някакви посоки за бъдещето, но винаги са оставяли окончателния избор в моите ръце, аз да го взимам! Никога не са оказвали натиск върху мен и по този начин ме научиха на чувство за отговорност за постъпките си от малък, за което много им благодаря! Те винаги са били зад мен и решенията ми, винаги са ме подкрепяли и са ме разбирали. Правейки важни стъпки в живота ми, винаги съм се съветвал с тях, като техните напътствия винаги са ми били от голяма полза. Те ме оставиха да бъда щастлив! За мен семейството и родителите са един от най-важните фактори, по които можем да опознаем един човек.                                                                                                 Кои са чертите от характера Ви, което не харесвате?
Много често действам и вземам важни решения под влиянието на емоциите си, най-често лошите... Това доста често пък ме води до грешки и неправилни стъпки, като по това качество определено си приличам с героя ми в "Твоят мой живот" Озан. Не разкривам истинската си чувствителна същност на повечето хора, което също смятам за грешка. Освен това, много трудно благодаря на хората, което също не харесвам в характера си и трябва да усъвършенствам.

Кога си казахте, че ще станете актьор?
Всъщност аз никога не съм се замислял, че стана актьор. Никога не съм мечтал за това, за разлика от много свои колеги. Благодарение на учителите ми в училище и на родителите ми, просто реших да пробвам. Ето, че в момента играя важна роля в един от най-харесваните и гледани сериали в Турция!Какво място заема музиката в живота Ви?
Започнах да се занимавам професионално с музика преди шест години. Мога да кажа, че дължа всичко, което ми се е случило до момента в живота, на музиката! Благодарение на нея се научих да ценя духовните и материалните блага, постиженията в живота ми... Запознах се с нови хора, нови места, нови музиканти, за които не знаех допреди това. Започнах с барабани, това също е важно да спомена!

Какво нещо, направил героят Ви Озан в "Твоят мой живот", никога не бихте направил Вие?
Никога не бих бил толкова безотговорен и наивен, колкото е той! Никога не бих бил толкова импулсивен, а просто бих бил запазил мълчание в моментите, когато не съм подкрепян, присмиват ми се за нещо или пък ме предизвикват. Озан обаче умее да се учи от грешките си и за това го подкрепям, като в това отношение ми се ще да бъда като него, тъй като аз по-трудно осъзнавам грешните си постъпки и по-трудно си вземам поука от тях.

# 171
Злати  Hug Сиси  Hug Боби  Hug и
Добре дошла на Levana   Hug още една почитателка на Съдбата  Peace

Злати стар тв още не са пуснали снимките...ще ги постнат навярно всеки момент...Дано да сте на линия да има с кого да редувам постовете, ако пуснат много снимки както беше миналия път....

Сиси  Hug благодаря за преводите сцените от Парченцата...Йълдъръм малко се изложи, но такава е любовта...понякога си прави лоши шеги...

Боби добре си се завърнала у дома  Hug
Така предполагах, че след като не се появи са те изписали.
Благодаря за биографията на Бурак - Озан от Парченцата....

Горкия Кахраман...чувствал се е 7 години толкова виновен за катастрофата, която направи Дафа, че се беше отказал да изпита едно велико чувство да бъде баща....

# 172
  • Стара Загора
Малко клюки за "Парчетата" Wink                                                                                                                                    http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/03/blog-post_41.html                                                                                  http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/03/blog-post_98.html                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

# 173
Боби, добре завърнала се!Благодаря за статията! Hug

Сиси,благодаря за преводите! Hug

Ани,и аз проверявам,но все още няма! Hug

Levana  Hug,добре дошла и от мен! Hug

За Парчетата пише,че днес са снимали Ебру в болницата(от рускините)

...и в затвора...

# 174
Еееее още ги няма снимките за 56 епизод на Парченцата...Да не би да снимат още 56 епизод  Thinking

Боби, Злати
Благодаря за най-новите клюки....Дилара може би ще загуби бебето  Thinking само предположения, никъде не съм го прочела....
В клюките пишат коварната Дилара....а какво да кажем за Дафа....ние сме го казвали де...убийцата Дафа....и не само ние мислим така.....

Снимка зад кадър от един красив момент....

Гледах малко от 18 епизод, когато Кахраман каза незабравимата фраза "Sen, ben ve Toprak", която ще чуваме многократно....

# 175
  • Стара Загора
Ани,аз пък прегледах 7 еп.,когато Дафа даде отровните капки  на Ел и след това,отиде и каза на Ках,че е дала мляко на Елиф,а той я прегърна и и каза,че ще бъде най-добрата майка на света.Колко е заблуден относно жена си,тя даже и съжаление не заслужава!

# 176
Боби, Кахраман дълго ще бъде в заблуждение...Но все пак един ден ще му светне....що за змия е Дафа....

Сериала Кехлибар в който участват Айча Варлъер и Неджип Мемили ще започне на 18 чарт - петък...

Още един фрагман...

Kehribar 1.Bölüm 5.Fragmanı

https://youtu.be/Pu_JU3_5eLY

# 177
Ани Hug излезли са снимките!

Ето резюмето на руски ез. за 56еп.! Peace
Скрит текст:
КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 56- ОЙ СЕРИИ

ЦЕПОЧКА СЛУЧАЙНОСТЕЙ!

Хазал устроившая скандал в магазине музыкальных инструментов будет показывать себя полностью невиновной. Джихан который отвезет вместе с Дилярой Хазал к психиатру неожиданно столкнется с Айше и это будет не первая их встреча за этот день.

ОТКУДА ЗНАКОМЫ ХАРУН И АЙШЕ?

После выписки Джандан из больницы привезет Маиде в дом и сделает ей предложение от которого Джандан не сможет отказаться. Между Маиде, Харуном и Айше есть связь из прошлого. Озкан, проникший в дом Харуна будет арестован. Джихан узнавший об этом будет в ярости, но больший шок он испытает в участке при просмотре видео записи.

Специально для: Paramparça | Вдребезги | Осколки

# 178
Злати на стар тв още ги няма...
Давай да ги пускаме от мамашите - аз ще пусна първата партида, а ти втората, за да се редуваме....

Олеееееее дано не направят Джихан лапни шаран - да се влюбва във всяка новопоявила се жена...Това изобщо няма да ми хареса...

# 179
Ани,и аз видях,че ги няма! Peace

Ех,Хазал пак ще ги забърка,а Рахми май пак си тръгва.Тъкмо пак ще се съберат с Кериман! Laughing

Тази мисля си я изпуснала от първата партида!

Общи условия

Активация на акаунт