Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 589
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Ани wavey
Скрит текст:
мислех си дали не го спряха,защото е 3 март,а ние тук си говорим за турски сериали и любими турски артисти newsm78
                               Тио Hugи на теб Честит празник!                                                                                                                                                                                                                                                                               

# 151
Боби не знам....

# 152
                             Сладури, сега ще ви напиша нещо много  важно.   Разговора  между  Харун и  леля му  Майде в къщата на Харун  след обед. Стоят на една маса и пият  вода и чай и нещо за хапване има.   Времето е 06 минути и 20 секунди.

Лелята  Майде и   Харун  си говорят за Дилара.

Майде  -   Нека Дилара да се омъжва.   Той Джихан и така й е бил  нейният  мъж.
                  Защо бракът на  Дилара  е такава мъка за теб ???
                  Нима тя не  те е захвърлила  някога, присмивайки ти се ???
                  Нима  тя не е тая, която пося  кълновете на надеждата в теб !!!
                  Защо се омъжва за този дявол  Джихан ???
                 Ти ми каза, че ще го накараш да ти  плати за това.
                 Дилара е тази, която не те заслужава.
Харун  -   Аз я обичам,  лельо !!!
                 ЗНАЕШ ЛИ, СТРУВА МИ СЕ КАТО ЧЕ ЛИ АЗ ДО ТОЗИ МОМЕНТ  МНОГО СИЛНО СЪМ Я ОБИЧАЛ...

Майде  -  Тогава положението се промен
                 Ти защо не ми каза по-рано ???
Харун  -   ЗАЩОТО МЕ БЕШЕ СРАМ !!!

Жената, която аз 20  години ненавиждах,  в  действителност  безумно  съм я  обичал !!!
                 Това не мога да ти кажа.   Беше ме срам.  
Майде  -   Харун,  я  ме  погледни,  мили ???   Послушай ме....
                 Аз - това си ти,....ти - това съм  аз !!!.....
                 Ние с теб  сме  леля и племенник..
                 Ние имаме  една  кръв, плът  и  сърце.
                 Това, което ти  не  искаш,  което ти не  чувстваш,  аз  това го  разбирам.....

Харун   -   Аз действително я обичам.....
Майде  -  Аз още  тогава разбрах, че тази  любов няма  да мине  леко...

Харун  -   Разбирам...
                 А  защо тогава нищо не си ми казала ???
Майде  -   А   защо съм  длъжна да  гася  пожар с голи  ръце ???
                 Надявах се, че ще я изхвърлиш  от  сърцето си, но ти  не можеш  това да направиш.....

Харун  -   Аз  чаках  20  години,  за да  ПРИНУДЯ  Дилара да почувства  болката,  която  чувствах  аз ,  лельо !!!
                 И ти най-добре от  всички  знаеш, защо аз  чаках  Дилара да почувства  тази  болка.
                 В  момента,  когато  аз  щях  да  убия  Джихан..........
                  Аз  толкова се запалих, че  Дилара ще  бъде  моят Рай,  но  уви.....
                  20 години работих  неуморно, денем и нощем.
                  Трябвало е  да се  ругая,  трябвало е да  търпя и да  видя цялата  болка  в  този  свят ?!!!
                   И... защо ???  Исках да стана  много  по-силен от  Джихан.  Единствената ми цел  беше да си отмъстя на  Джихан  за  смъртта на сестра ми!... само тогава , когато ще стана по-силен от  Джихан.
                 И... тогава   ЩЯХ ДА  ЗАСТАВЯ ,  ДИЛАРА ДА  МИ  ПЛАТИ ЗА ТОВА, ЧЕ ПОДАРЯВАЙКИ МИ НАДЕЖДА ЗА ОТМЪЩЕНИЕ , тя отиде при  Джихан.
                 Но.....когато  я   видях  до  себе си ?????
Майде   -   Ъгълчетата на твоето  сърце се  запалиха !!!???.....
                   Харун,  знаеш ли ???.... Това, което ти си считал за ненавист,  в  същност  е  било  любов !!!
Харун   -   Това е глупост,  нали ???
Майде  -  А защо да е  глупост ???
                 Такова нещо е любовта.....

Харун   -   Аз станах  богат, силен, играя си с милиони, но защо  ми е  всичко това.......ако  жената, която обичам  не е до мен.....
                  Ако  се събуждам  сутрин и не  мога с любов  да  гледам в нейните  очи.
                 Защо ми е това  богатство ???

Майде  -  Ти си прав,  сине.
                  На  Джихан не му  беше достатъчно да убие сестра ти ... сега  той  взема  от  теб жената, която ти  обичаш  през  целия  си  живот.

Джихан за втори път ти  подарява  скръб !!!!???....
                  Нима ти ще му позволиш  на него да направи  това,  Харун ???...

/Харун я поглежда и става от  масата.   Край на сцената.

Мисля, че  Харун тук  показва  колко е лабилна  психиката му.  Наистина той е  дошъл в Истанбул с цел  отмъщение не само да  Джихан, а и на Дилара.
                  Но, когато я е видял, в него  са се събудили  стари  любовни  трепети.  Така го разбирам аз.

# 153
Сиси - мерси за превода....
Когато човек е влюбен, за околните е малко луд...За теб Харун е с лабилна психика...защото така ти харесва...Ако Еркан играеше ролята на Харун нямаше да е така...Сложи си ръката на сърцето и си признай пред себе си...Мен няма защо да ме убеждаваш....

Ще се радвам да преведеш и разговора на Дилара и Харун в къщата на дойката - ако имаш възможност...

# 154
Тио HugАни HugБоби Hug

Сиси Hug,благодаря за превода! Peace

Разговорът на Маиде и Джандан на руски ез.!Лелята я преместила от болницата в Шишли в друга,поне така и казва! Peace
Скрит текст:
- Пусть все пройдет!
- Где я? Где находится это место?
- Ты в больнице, Джандан, но Слава Богу опасность миновала.
- В больнице? Что со мной произошло?
- Несчастный случай. Ты не помнишь? Тебя сбила машина. Сейчас ты под наблюдением, скоро тебя переведут в палату.
- Вы кто?
- Я Маиде.
- Маиде? Мы познакомились?
- Когда ты попала под машину тебя отвезли в больницу в Шишле, но я привезла тебя сюда. Здесь за тобой лучше присмотрят.
- Почему вы это делаете для меня?
- Шшшш ты только проснулась, ты должна отдыхать. Я еще приду...
- Почему вы мне помогаете? Кто вы?

(55 серия)

# 155
                                  Сладури, ще ви напиша още един  епизод, който си  мисля, че е много  важен.  Времето е  37 минути и 37 секунди.

Това е откъса, когато Чичек се обажда на Дилара по телефона, че дойката е зле и  Дилара отива на село в  къщата й.

Дилара пристига в къщата на дойката и я вика още от  стълбите, но бабичката не се обажда.
                   Тогава  Дилара отива на втория етаж, търси я из стаите, но я няма.
                    Влезе в една стая, обърна се обратно и  срещу  себе си   вижда  Харун.

Харун  -  Моля те, изслушай ме.  Не се плаши.   Моля те !!!
Дилара  -  Какво правиш  тук ???
Харун  -   Моля те, просто  ме  изслушай.  

Дилара  -  Къде е дойката ???
Харун  -  Дойката ти е в ред. Здрава е.  Аз помолих  момичето, което я гледа  да я заведе  при  съседката.
               И я помолих  тя да ти  позвъни и да те  повика  тук !!!
Дилара  -  Аз не  разбирам.  Ти си помолил  Чичек да ми  позвъни на мен и да ме излъже.

Харун  -  Аз  нямам друг  изход,   Дилара.  Длъжен съм да те видя.

Дилара  -  Как  може  да си  такъв  подлец !!!
                  Ти си измислил  една  лъжа, за да  дойда аз  тук....
Харун  -  Аз  не  мога  да  дишам  без  теб,  Дилара !!!
               Аз без  теб  ще  умра !!!
Дилара  -   /бута го  настрани, но той пак е срещу  нея/  -  Махни се !!!

Харун  -  Моля те, просто  ме изслушай /хваща я за ръце/   Умолявям  те !!!

Дилара  -  Харун, нима аз  не  ти  казах, че не искам да те  виждам !!!

АЗ ТЕ НЕНАВИЖДАМ !!!

Аз даже  твоето име не искам да  слушам !!!
                 Отмести се !  Искам да си отивам !!!

Харун  -  Естествено, ти ще си отидеш.  Но, моля те, изслушай ме !!! Моля те,  позволи  ми  всичко да ти обясня и после  можеш  да си  отидеш !!!

Дилара  -  Какво искаш  да  ми  обясняваш ???
                  НЕ ИСКАМ ДА СЛУШАМ  ЛЪЖИТЕ ТИ !!!

Харун  -  Аз умирам  без  теб,  Дилара !!!
                Без теб всяка  минута в  мен  умира  частица от  сърцето ми !!!
                Мен  без  теб  ме  няма !!!
                Аз без  теб  съм  никой !!!

Дилара  -  Ти  толкова  умееш  да  лъжеш !!!
                  И  мен по този начин ме излъга !!!

Харун  -  Не съм  те  лъгал !!!
Дилара  -  Излъга ме !!!
Харун  -   Аз всичко  ще  ти  обясня.  Изслушай ме,  моля те !!!

Дилара  -  НЕ !!!  Сега  ти  ще  ме  изслушаш !!!

Аз ти се доверих,  Харун,  доверих  ти се !!!
                 Помислих, че ме обичаш !!!   И те обикнах  с  цялото си сърце !!!
                 Но... ти ме излъга !!!     И... аз и себе си ненавиждам,  за  това, че се влюбих  в  теб !!!
                 ДА БЪДЕ ПРОКЛЕТ  ДЕНЯТ, В КОЙТО ТЕ СРЕЩНАХ.
                 По-добре беше  в този  ден да бях  умряла !!!
                 Но от  къде  аз  можех  да  зная, че ти ще  лъжеш  така  за  себе си.

От  къде да  знам, че ти  си  таил ненавист  през  целите  тези  20  години ???
                 От  къде  можех  да  зная, че ти се  възползваш  от  мен, за да  отмъстиш  на   Джихан  за смъртта на  Хаял ???
Харун  -  Не съм  те  използвал.  Не  знам  как да ти обясня, че те обичам !!!
                На този свят няма  нищо освен  теб !!!
                Аз вече ти  признах !!!
                В началото на нашите  отношения, аз  имах  ужасни  намерения  за  Джихан и теб !!!
                Ти ме  отхвърли,  избра  Джихан и се омъжи  за него !!!

Аз  много  исках  - нека и ти да изпиташ  такава  болка,  каквато изпитах  аз !!!

Дилара  -    Аз вече  я  изпитах   твоята  болка  !!!

Какво повече  искаш  от  мен ???
                  Сега ти си щастлив !!!
Харун   -   Ти си  мислиш,  че  съм  щастлив ???  Тогава защо  съм  тук ???
                  Защо се опитвам  да  ти  обясня  цялото това положение !!!
                  Защо те  чакам и не  мога  да  дишам  без  теб !!!
                   Дилара,   аз  си  мисля, че моята  любов  към  теб  започна   преди  20  години !!!
                   Но аз се кълна пред теб !!!  Кълна се !!!
                    Още в първата секунда, когато те видях  сърцето ми се запали... и в тази секунда аз  разбрах, че всичките тези години аз не съм  живял без теб !!!

следва продължение след малко.

# 156
  • Русе
Здравейте и Честит Празник!  bouquet

Едва сега поздравявам и то без картинка, че вече е късно, ама... тази сутрин не можах - уж ме каниха след 8ч., а и в 9ч. форумът не работеше..  ooooh!

А после бях в движение и на гости, ама  Wink ако ви кажа и че за Съдбата си говорихме  Simple Smile така че... с две думи - бях със сериала (  hahaha нали съм го гледала, та мои близки ме разпитваха ''вярно ли Елиф ще се омъжи за Максут?'', прочели в пресата и...  Joy Joy Joy)

Боби  Hug радвам се, че нещата при теб са добре  Peace

Ели  Hug
Скрит текст:
Всеки от нас понякога има тежки моменти и ситуации, та... вярно боли, но... живота продължава и само, който все още не е преживял нещо такова - не го разбира.

Ани, Сиси, Деси, Злати, Тио  Hug

Хубава вечер на всички!  Hug

# 157
             Продължавам от пост 155.

Дилара  -  Ти ме унищожи.  Но от твоето отмъщение  аз имам една  полза.  Ти ми оказа  голяма  услуга .
                  Аз разбрах,  моят мъж колко е честен и благороден човек.
                  Аз се научих да го  ценя.
                  Ако ти не ми беше направил  цялото това  зло, аз никога не бих си помислила да се омъжа  за  Джихан.
                  Но сега ние отново ще се   оженим с Джихан  и  всичко  това е благодарение  на  теб !!!
Харун  -  Дилара, не, не прави това !!!  Ти не обичаш  Джихан !!!

Дилара  -  Обичам го.  И  сега аз обичам  Джихан повече  от преди.
                  И до края на живота си   ще го  обичам !!!
Харун  -  Дилара, моля те, дай ми още един  шанс  да  падна  в  краката ти и да те помоля за прошка !!!

Дилара  -  Не мога да ти простя,  Харун.

БИХ МОГЛА ДА  РАЗБЕРА ТВОЯТА ЖАЖДА ЗА ОТМЪЩЕНИЕ КЪМ  ДЖИХАН.

НО ТИ  СМАЧКА, СТЪПКА   МОЯТА ЧЕСТ !!!
Харун  -   Дилара,  престани, моля те.  Твоята чест е по-ценна от  моя  живот !!!

Дилара  -  Сериозно ли говориш,  защо след  това  което ми говореше  за любовта ти към мен, ти отиде в леглото на  Джандан ???

Харун  -  Не !  Послушай !!

Дилара  -  Ти нима не помисли какво аз почувствах,  виждайки  тези  снимки ???

Харун  -  Всичко беше  вече  свършило  и тя за мен  повече нищо не значи !!!
               Тя беше една от тези  жени, които нищо не значат в  живота ми.
               Аз със нея  просто  имах  работа !!!

Дилара  -   Вие двамата с  Джандан  прекрасно ни измамихте  !!!
                   Джандан  забележително изпълни  своите  задължения и направи така, че аз  попаднах  в  капана  ви.
                   Ти ме унижи,  Харун !!!!  Ти си направи пред  мен  вид,  че не познаваш  жената,  която току що беше излязла от твоето  легло. И пред мен се запознаваш с нея.

Харун  -   Всичко вече  свърши.  Защо не ме разбираш ???

Дилара  -   ТИ МИ КАЗА, ЧЕ НЕ Я ПОЗНАВАШ !!!

Харун  -   Казах ти,  защото се паникьосах, че  може да те  загубя !!!
                 АЗ СЕ ИЗБАВИХ ОТ  ДЖАНДАН !!!
                 Тя  повече  не  съществува  в  моя  живот !!!  ЗАКЛЕВАМ ТИ СЕ!!!  МРАЗЯ Я !!!
                 Дилара, аз умирам  без  теб !!!    И  съм  готов  да  умра  за  теб !!!  Не те моля да ми  простиш !!!

Аз знам, че нямам  право да искам  това  от  теб!!!
               Но... дай ми още един  шанс !!!  Позволи ми да докажа  моята  любов !!!  
               Дай  ми  шанс !!!
               Повече нищо не искам от теб !!!

/ в този момент  телефона на  Харун  звъни и  се изписва името на  Джандан.  Харун и  Дилара и двамата гледат  абоната.

Дилара  -   Ти току  що  загуби  този  шанс.

Харун  -  Аз не   се срещам с  Джандан !!!  Заклевам ти се !!

Аз не знам  защо тя  ми  звъни  ???

Дилара   -   Замълчи !!!   Замълчи  и  повече не се унижавай.

МАХАЙ СЕ ОТ  ПЪТЯ МИ.

Дилара го бута и слиза по стълбата.    Тук  частта от серията  свършва на 43 минути и 28  секунди.

Благодаря ви, че ме изчетохте.  Стана доста дълго, но не исках да го прекъсвам.
Мили момичета, това исках да ви  преведа. Моля ви, простете ми за  правописните грешки.
Желая ви приятна и ползотворна  вечер. Живи, здрави  и много обич.

# 158

Да ни е честит!

Много голяма страст са развили турските сценаристи към разни злодеяния! Сякаш се съревновават. Но да има целувки - сакън - не може!

# 159
Злати, Сиси благодаря за преведените части от Парченцата  Hug

Цвети появи се, след разходки и гостувания...И мен така ме разпитват за Съдбата....

Криси

Цитат
Много голяма страст са развили турските сценаристи към разни злодеяния! Сякаш се съревновават. Но да има целувки - сакън - не може!

Мислим еднакво - били семейни сериали и затова не трябва да се целуват, за да не учат младото поколение на пороци...но лъжите, интригите, убийствата - може...за тях те са добродетели...
Комшиите са разменили местата на пороците и добродетелите.....

Кахраман - не съм казал добре...а, че ще помисля....

# 160
  • Русе
Добро утро!  Hug

Прекрасен да ни е денят на всички!  Peace

Ани  Hug и днес минавам на бързо, че ме чака пак движение, но следващите два дни ще съм повече в покой  Wink ( е, ако не излезе нещо друго де  Laughing)

А да попитам нещо - довечера ще има ли епизод по БТВ?  newsm78

Поради това, че напоследък телевизорът ми е повече за фон  Wink - не зная и къде да гледам за програма, а нямам време да ровя тук там.  Peace

# 161
Здравейте момичета  Hug
Цвети  Hug
Позабавих се, докато търсих програмата на БТВ - и довечера няма да излъчват Съдбата...

Приятен ден, макар да е дъждовен и мрачен  umbrella

Пуснали са втори фрагман за  епизод на Парченцата...

Paramparça 56. Bölüm 2. Fragmanı

https://youtu.be/crejP_he-uc

Ето и репликите на руски...

Скрит текст:
2- ой анонс 56- ой серии.

Чагатай- Харун аби, я в участке, Озкан не заговорил.

Озкан- В какую ловушку мы попали..

Джихан- Диляра, смотри этот человек может позвонить тебе, может попытаться обмануть тебя, пожалуйста будь очень внимательна.

Маиде- Я не покину этот мир, пока не заставлю Джихана боль в 1000 раз сильнее чем мы испытали.

Хазал- Почему мы ведем себя так как будто ребенка нет? Из-за его отца?

Боби
Скрит текст:
Как мина нощта...Няма те на балкона...Чакаш визитация ли  newsm78

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 09:58 от MAMA-AN

# 162
Добро утро! Hug Hug Hug

В почивните дни и празници вечер няма сериали! Laughing Аз редовно купувам вестници и си знам програмите! Peace

Цвети Hug,благодаря за кафенцето!Сега пия и реалното! Wink

Ани Hug,благодаря за 2-ри фрагман на Парампарча и репликите!Кериман(Нурсел К.) май си рекламира игр.филм! Laughing Леля Маиде и тя в действие!Джандан да не се прави,че си е загубила паметта! newsm78 Това с Харун и Дилара да не е нечий сън? newsm78

Боби Hug,липсва рано...
Скрит текст:
Сигурно чака да мине визитацията...

Приятен ден,макар и дъждовен! Hug Hug Hug

# 163
  • Варна
Здравейте сладуранки! Hug Hug Hug Hug Hug
И аз вчера написах един пост и .... ядец-профилактика! #Cussing out
Но успях да си го запазя и днес го пускам.
Беше нещо като отговор на този пост на Джоли:
На сегашния етап и Дафа е жертва на Къймет.
Да тя искаше дете на всяка цена ,беше готова даже изобщо да не се познава със сурогатната майка  ,но в случая Къймет я излъга и то доста жестоко
Друг е въпроса ,че пък от своя страна Дафа игра не честно с Кахраман използвайки случка от преди 7 години  и  насаждайки му чувство за вина за нещо за което той няма как да има вина.
Ани е права че ако наистина  искаш да имаш дете  няма да има значение дали яйцеклетката е твоя или не

Джоли, Hug Hug Hug
Права си за това, че Дафа се явява като жертва на Къймет, но пък и иска прекалено голяма жертва от всички- Къймет, Елиф, та даже и от Кахраман- да се откажат от едно същество, за което уж тя е копняла години наред. Едва ли цената на лъжата може да изисква да се жертва човешки живот- при това на невинно същество. Нека си отмъщава или по-скоро да иска жертва от Къймет; каква вина имат Ел, Ках и мъничето? Да не говорим, че можеше да си изиграе картите по много хитър начин и да си запази Ках/като имам пред вид колко отговорен и предан на семейството си е Ках/, да не говорим, че Ел можеше да отглежда сина си сама – ето това можеше да поиска Дефне от Къймет- да се откаже от внука си/в смисъл- детето да расте далеч от конака/. Но пилешкият и мозък не успя да прецени, че има и други начини за справяне с положението. Тя просто е научена, че може да получава всичко, при това по най-лесния начин- иска сурогатна майка- получава я; не иска „чуждо“ дете- унищожава го; пречи и Елиф- убива я; и още, и още…

# 164
Злати - така коментират и мамашите - че това, което се случва на яхтата е нечии сън...Ще видим в понеделник....А днес навярно ще пуснат снимките и озета и от него ще разберем повече може би...

Бризче - много ми хареса поста ти в отговор на поста на Джоли....Дафа сама направи така, че Кахраман да прогледне и да види каква жена е била до него 10  години. Да открие истинската любов и обич. Ако Дафа не беше вършила всички глупости които направи съветвана от Къймет и Невал и по-късно по собствена инициатива, нямаше да загуби Кахраман. Във всеки следващ епизод, Кахраман ще се разочарова от нея.....
Права ли беше Дафа - за мен НЕ....За майчинството - у Дафа няма такива чувства. Тя иска Кахраман като трофей. Тя говори само, че си иска миналото - когато само двамата с Кахраман са били заедно - това е за нея щастието...Но дали Кахраман е бил щастливи. Или само угризенията са го задържали до Дафа....Ще намери ли Кахраман истинското щастие....предстои да видим.....

Общи условия

Активация на акаунт