Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 591
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Честит 3-ти март! bg bg bg
Да се радваме  на малките неща, свободата е едно от тях  newsm10 newsm10 newsm10

Форума от нощес се обновява. Поканиха ни в 8.00 часа, ама то стана  10.00.
Както и да е...Дори със закъснение отново ще бъдем заедно и ще се забавляваме  newsm19
Желая на всички прекрасен почивен и празничен ден  Peace
Изтрили са профила на Виолета Манолева в youtube и всички други където бяха качени преведените епизоди на Съдбата.
Моля, ако някой все още има линкове с качените епизоди с превод, да не ги слага в темата, а ако някой поиска, ги изпращайте на лични.
Всички официално качени епизоди с бг превод са непълни.
Цензурата на БТВ е част от "свободата".... ooooh!

Боби мерси за кафенцето и пожеланията  Hug
Надявам се днес да си по-добре  Praynig

# 136
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит празник! bg

Днес форумът  ни даде дълга почивка! Laughing

Боби HugАни Hug

Боби,
Скрит текст:
Как си днес?
Ани,
Скрит текст:
В събота е задушница,преди местни заговезни в неделя!

И поздрав за празника! Peace
За теб Българийо - Веселин Маринов
Скрит текст:
Чудесен празничен ден,момичета! bouquet bouquet bouquet

# 137
Злати  Hug

Скрит текст:
Добре, че ми каза  Praynig И без това имах намерение да ходя всъбота на гробища, но щях да бъда неподготвена  ooooh!

Благодаря за поздрава  Hug
Един поздрав и от мен

http://vbox7.com/play:5d3721c8

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 10:53 от MAMA-AN

# 138
  • Стара Загора
Ани HugЗлати Hug
Скрит текст:
Добре съм,една система ми сложиха,довечера още една и общо взето цял ден ще лежа и ще съм с вас
Благодаря за поздравите Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

# 139
  • Варна
Честит празник!
Нека сме горди, че сме БЪЛГАРИ, нека се гордеем с нашата славна РОДИНА, защото  един народ, който за своето 1330 годишно съществуване, от което повече от 700 години под робство, е успял да съхрани своя език, своята азбука, своите традиции и култура, заслужава да бъде свободен и да пребъде през вековете!
Боби,
Скрит текст:
Искрено се радвам, че си по-добре/и ще ставаш още и още по-добре/Нека всичко лошо наистина да е останало зад гърба ти и от тук нататък лошото да те заобикаля!

Ели, Слънце,
Скрит текст:
Кураж и надежда, миличка! Лошото идва и си отива! След него винаги идва доброто! Моята баба казваше „Животът е колело- добро и лошо се въртят в един кръг и само, дето не знаем колко е голямо колелото“ или с други думи не знаем колко лошотия ни е писано да преживеем, но след това винаги настъпва хубавото.
Ани,
Скрит текст:
Не се ядосвай за простотиите на бтв- всички знаем, че беше въпрос на време и в ютуб да изчезнат сериите на „Съдбата“- но за там админите изискват и доказателствени документи за собственост. Между другото в неделя, докато ровех из нета за инфо, случайно попаднах на един блог, в който един потребител обясняваше, че админите на VBOX не могат да блокират клипове с препратки от други сайтове и съветваше потребителите да прехвърлят сериалите директно. Интересното е, че още във вторник вечерта аз видях прехвърлен нашия сериал/от профила но В. Манолева/ в повече от 10 профила на бокса/а кой знае още колко други е имало/, при това спокойно можеше да се гледа. Не пуснах линкове към тези профили, защото бях сигурна, че точно така ще реагират бтв- още щом видят, че не е в компетенциите на бокса ще поискат блокиране и в Тубата/ако не са пуснали вече претенциите си/. Така и стана. С всичко това, исках да кажа само, че едва ли проблема е дошъл само от нашия форум. Вероятно има и някакъв процент, но преди всичко проблема е от отговорните за това лица на бтв/нали имало назначени хора да се занимават точно с тази работа- трябва да си „изработят“ заплатите/

Благодаря за поздравите, момичета! bouquet
Един поздрав и от мен- с любимата песен на Апостола- Васил Левски:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 11:57 от *¨*morski_briz*¨*

# 140
Честит празник, момичета!
Да сме горди, че сме българи и да предаваме на децата си обичаите и традициите ни, които са същността на нацията ни!

Снощи бях неприятно изненадана от форума и днес реших да пробвам по-късно от обявения час, била съм права, май...
Чета мненията на новите момичета и си мисля, че сега се приема сериала по друг начин. Сериите вървят една след друга, няма време да се мисли толкова много, историята си върви и нещата се виждат по друг начин.
Като си спомня какви анализи се правеха при он-лайн сериите, цяла седмица бистрехме епизода, спорехме, Ани как се палеше, а останалите - кой съгласен, кой не... Сега с удоволствие си мисля за тези толкова много изписани страници... Може би затова има например защитничка на Дафа....

Боби,
Скрит текст:
радвам се , че си по-добре! Утре ще бъде още по-добре! newsm51 newsm51

Ели,
Скрит текст:
много ти се е събрало, миличка... Гледай напред , колелото се върти!

# 141
Бризче, Деси Честит празник и на вас  bg
Бризче
Скрит текст:
Не съм знаела за тези правила в бокса. Но си мислех, че аз не съм била предпазлива и се е получило изтриване на качените епизоди с Бг превод. Затова помолих момичетата да не поставят в темата линкове с преведените епизоди.
Любимата песен на В.Л. е много тъжна и хубава. В ежедневието вече не използваме някои от думите, които използват в песента, а са много красиви...
Деси сега като гледам епизодите за кой ли път...още повече от преди при онлайн гледането разбирам каква в същност е Дафа. Пълен егоист. Когато вниманието към нея е на заден план, за нея това е голям проблем, че не е в центъра на Света....
Как да повярвам, че Дафа желае неистово дете...Че всичко което прави е само, за да я нарече детето майка....Дафа снощи разбра, че на този етап по никакъв начин не може да стане майка...Друг е въпроса, че всички доктори в Турция и Кипър трябва да си хвърлят дипломите - най-големите доктори са сценаристите на Съдбата....
Та ако една жена милее и жадува да има дете, какво значение, че това дете не е от нейните яйцеклетки...Толкова много случай има, когато се осиновяват деца и се гледат с много любов...Дори има двойки, които осиновяват деца с увреждания и се грижат като истински родители за тях....Никой не може да ме убеди, че не може една жена да обича дете на друга жена, защото съм го видяла с очите си в реала.....
Скрит текст:
Племенника ми е осиновен, но и до сега, когато и той стана баща осиновителите му, не се различават от мен, която съм родила моите деца. Родителските вълнения и при тях и при мен са едни и същи....
Още повече, че това дете е на Кахраман, за който Дафа, казва, че го обича повече от от всичко и всички....Не, Дафа не обича никой друг- самовлюбена егоистка, която обича само себе си.
Спирам до тук, защото не искам да разкривам неща от бъдещи събития.....

# 142
На сегашния етап и Дафа е жертва на Къймет.
Да тя искаше дете на всяка цена ,беше готова даже изобщо да не се познава със сурогатната майка  ,но в случая Къймет я излъга и то доста жестоко
Друг е въпроса ,че пък от своя страна Дафа игра не честно с Кахраман използвайки случка от преди 7 години  и  насаждайки му чувство за вина за нещо за което той няма как да има вина.
Ани е права че ако наистина  искаш да имаш дете  няма да има значение дали яйцеклетката е твоя или не

# 143
Джоли  Hug
Къймет е най-голямото зло в този дом - за всички. Тя е Султанката на дома....Ще видите какви ги върши занапред и какви ги е свършила в миналото.

Цитат
използвайки случка от преди 7 години  и  насаждайки му чувство за вина за нещо за което той няма как да има вина.

Не случайно ви заострих вниманието, когато Дафа отиде на работа и се разцелува с колегата си, защото не са се виждали отдавна....Значи Кахраман е говорил с някакво момиче и Дафа направи скандал - не била сляпа...А в същото време тя се държи с колегата си много освободено...Независимо колко време не съм виждала колегата си на работа, не съм се целувала с него, защото отново сме се видяли....

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 12:59 от MAMA-AN

# 144
Големи профилактики ни направахи ей така празнично...
 да пием кафе  Coffee Coffee Coffee

Един стар колаж....Като доказателство, че имах момент в който и аз мислех, че Елиф може да бъде с Керем....Но по-късно Керем ме накара да съжалявам.....дори, че съм си помислила подобно нещо....

# 145

Мили мои момичета, честит празник. Най-българският от всички. Със сълзи на очи гледам Шипка.....
Това е то - ние сме родени тук, откърмени сме от тази земя и тя е  нашето спасение.
Да пребъде  България през  вековете.     А  М  И  Н !!!

Боби, много се радвам, Ели и на теб всичко да бъде наред, Злати, ти как си ???  и всички останали момичета.
Искам да ви дам от  моята позитивна енергия на вас. Само напред и нагоре.  Никога назад.
Запомнете от мен, тая, която се е върнала от оня свят - 90 %  от  лечението ни зависи от нас. Моля ви, запомнете го. Няма да униваме.  Това е лечението - да искаш, да можеш и да знаеш, че ще се излекуваш.  То да ти пиша, мила моя, докторите, ти и Бог ще се  вкопчиш в живота и няма да го пускаш.
Лесно е да се отпуснеш на леглото и  да си мислиш само черни и лоши мисли - това е лесно, но с какво си помагаш ???    Питам те....Ами....с  нищо !!!  Стига вече.

Сладури, искам да ви преведа на български част от  54-ти епизод - нали той беше.

Започвам със сцената, когато Джихан влезе в стаята на Дилара и тя гледаше бебешките дрешки. Това е в началото - време - 2 минути и 49 секунди.  Джихан с дебела вълнена бяла  фланела.

Джихан  -  Здравей,  Дилара.
Дилара  -   Здравей,  Джихан.
Джихан  -   Ходила си на покупки /алъш - вериш /.
Дилара  -   Да. Видях ги, много ги харесах и ги купих.  /Започва да ги прибира/
Джихан  -   Не ги прибирай.  Няма  нищо  страшно.
                      /Джихан оклюмен,  без лице и усмивка /
Дилара  -   Ти добре  ли си ?
Джихан  -  Не съм.  Много ми е лошо.
Дилара  -   Какво се случи, Джихан ?

Джихан  -   Аз днес ходих на гроба на Гюлсерен.
Дилара  -  Разбирам, Ти преосмисли дали да се жениш.  Аз  разбрах,  Джихан.  Ти  можеш да псе откажеш  да се жениш, Джихан.  Разбирам те - това не е проблем.
Джихан  -   Аз не се отказвам, Дилара !! Ти за какво се хвана??? Това го правя заради децата ни.
Дилара  -   Аз нямам никакво право да чакам от теб нищо.
                  И се отнасям към този проблем с внимание. 
Джихан  -   Дилара, аз не се отказвам. Но ако ти се отказваш, кажи  веднага.
Дилара  -   Не.  Аз не се отказвам и искам да се омъжа за теб.
                   Но... не  знам, виждайки те в това състояние...
                   На мен и така ми е тежко да се справя с всичко, което се сгромоляса  върху мен.
                   Не искам и ти да се мъчиш.
Джихан  -   Дилара, това няма никакво отношение към теб. 
                   Аз  просто  не  мога  да дойда на себе си.  Опитвам се, но всичко е напразно.
Дилара  -   Прости ми, моля те.
                  През последните дни  аз приемам всичко  като мое объркване.
Джихан  -   Аз разбирам, че трябва да се взема  в  ръце, заради доброто на нашите деца.
                  Но, знаеш ли, изведнъж  отново и отново се  разпадам и после се  опитвам наново да събера мислите си.
                  Всичко около мен  много бързо се  променя.
                  Аз уредих   дата за сватбата  - в петък, както с теб се разбрахме ???
Дилара  -   Добре, така да бъде. Какво ще правим ???
Джихан  -   Ще поканим  човек от ЗАГСА  тук.

Дилара  -   Не. Не се беспокой. Ще отидем  заедно, ще подпишем  документите и ще приключим с това.
Джихан  -  Добре.  Тогава аз  тръгвам.  А ти си почини малко.
                  До после.
Дилара  -  И ти почини.   

/  свършва  на 5 мин. и 21 секунди.

# 146
  • Стара Загора
Ани Hugмерси за кафето!
Скрит текст:
Мислиш ли,че е профилактика? newsm78
Не съм си и помисляла,че Елиф,може да бъде с някой друг,освен с Кахраман!                                                                                                                Деси HugБризче HugДжоли HugСиси HugЗлати HugЕли Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

# 147
Привет! Hug Hug Hug

Е,каква почивка ни дадоха днес! Laughing Нямах какво да гледам и си направих следобедна разходка! Peace

Ани HugБоби HugБризче HugДеси HugДжоли Hug

ПП 2 отговора

Сиси Hug
Скрит текст:
Добре съм!С настъпването на пролетта понякога ми става така!

# 148
Привет момичета   Hug

Ани  Hug Боби  Hug Ели  Hug Бризче  Hug Сиси  Hug  Злати  Hug Деси  Hug Джоли  Hug

Вчера написах дълъг пост и когато поисках да го публикувам ми даде ,че има профилактика.  Sick 

Честит празник на всички Българи ! bg bg 

За Дафа нямам думи с всяка серия става по-гадна ... #Cussing out

Скрит текст:
Накарали Дафа да напише  нещо кратко на тема- Религия; Сексуалност; Мистика
Това което написала било:
Боже Мой! Бременна съм! Но от кого?...

# 149
Сиси  Hug Боби  Hug Злати  Hug Тио  Hug Честит празник момичета  bg

Боби ако не е профилактика, какво друго да е  newsm78
Скрит текст:
Предполагам, че използват специалисти, които работят на друго място и в почивните дни са решили да правят профилактика на форума...
Имах такъв момент в който си мислех за Керем, но той бързо ме разубеди...

Тио съжалявам, че не си успяла да публикуваш поста  ooooh!
Права си, Дафа с всеки следващ епизод набира скорост...
Скрит текст:
Следващата седмица ще се опита да отрови Елиф и да убие бебето...защото е на Кахраман, но не е нейно...Очи като плочи...гледа като бурсук....И без грам угризение ще каже на Кахраман че Елиф сигурно ще абортира...Сценаристите обаче ще я изкарат жертва на Максут...за да прикрият престъплението  й....

Злати времето беше чудесно само за разходка...

Сиси Hug  благодаря за превода на Парченцата

Общи условия

Активация на акаунт