Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 595
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Деси, Криси, Наде, Джоли благодаря за споделеното  Hug

Криси не съм пенсионирала Еркан - той пак ми е любимец. Но с този начин на разсъждение, че не иска да играе любовни сцени - той сам се пенсионира...
Еркан тези 2 години много отслабна и може би затова изглежда така. Ако го погледнете в Дила ханъм си е предишния Еркан. Но и другите фактори си казват думата.

Хатидже изглежда така както казва Криси когато е с черна коса. Повече й отива по-светла коса - има по-младежки образ....

За Кахраман и Елиф - съм съгласна с казаното преди мен...За Елиф той е табу - женен е...Но Кахраман може да го прави несъзнателно, но чувствата му излизат вече на показ. И той е влюбен в нея...и с всеки изминал епизод ще се влюбва още и още....Докато един ден си признае пред Джелял, че Елиф е в главата и в сърцето му....

# 121
  • Стара Загора
Ееее сега чак в понеделник ще гледаме как Дафа ще подскача, точно като едно разглезено дете....
Нито една сцена не ме трогна...Кютюка просто преиграва....

Мисля, че когато Къймет отиде да пита Кахраман за Дафа, той беше под влияние на тази сцена....

Сиси  Hug
Ани waveyАз откога ви разправям,че Ках вече е влюбен в Елиф? NaughtyИначе защо ще се интересува дали щеше да се влюби в Керем,защо ще отваря играчката с нея и защо не е до жена си при болния и баща и от "вчера" не е звънял на жена си!!!                                                                    Злати HugСиси HugДжоли HugКриси Hugаз се казвам Божана,а за сайта се радвам,ако ще ти върши работа,не ми е коствало нищо.И на мен ми е хубаво с всички вас!                                                         

# 122
Наде

Цитат
Ани, кого наричаш Кютюк?

Актрисата, която играе ролята на Дафа се казва Begüm Kütük Yaşaroğlu * наричам я накратко /галено/ Кютюк

# 123
Наде

Цитат
Ани, кого наричаш Кютюк?

Актрисата, която играе ролята на Дафа се казва Begüm Kütük Yaşaroğlu * наричам я накратко /галено/ Кютюк
Аааа ясно, аз я гледах епизодично и в Чучулигата. И там ролята й беше отврат, Tired обаче тя е от тези актриси на които именно отрицателните роли им пасват като ръкавица. Нея и такива като нея просто не ги виждам в положителни, не им се получава просто, защото излъчването им не си пасва с такива роли.

# 124

Да, този период беше по времето, когато снимаше Дила. Ако не ме лъже паметта, де.

# 125
Привет!
Бях решила да не пиша, тъй като виждам, че повечето са го гледали сериала и имат изградено мнение за героите на база на целия сериал.  Rolling Eyes Тази серия ме развълнува особено, по-точно Дефне. Според мен Бегюм се справя отлично с ролята си. От вълнението и надеждата, че е забременяла, до гнева, че е измамена и детето не е от нея. Честно казано, нейната игра ме вълнува повече от тази на Хатидже. Може би затова и почти не симпатизирам на Елиф. Сама се съгласи да забременее. Беше добре, че оперираха сестра й. С какви пари обаче, ако не беше забременяла? Аз лично бих предпочела връзка на Елиф с Керем, но е ясно, че главният герой  е друг, съответно и историята. А Зия ме отврати. Толкова години лъжи и накрая уби наистина зет си.  ooooh! Поне останах с такова впечатление. Чудя се как може изобщо да гледа дъщеря си и внука си в очите .
Лека вечер на всички!

# 126
Вали няма да коментирам нищо от поста ти, защото съм гледала целия сериал и имам изградено мнение от това, което съм видяла с моите очи и съм преживяла с моето сърце.

# 127
При Дафне всичко беше на всяка цена.
За съжаление при Къймет също.Играха на хазарт и по старата надцака по младата.
Сега всеки си плаща.За съжаление лъжата стана  твърде голяма и връщане назад няма.Ще повлече и другите

# 128
Джоли за мен най-големия виновник за всичко случило се до тук и това, което ще се случи занапред е Къймет. Тя се вживя в ролята на Господ и реди Съдбата на всичко обитатели в къщата.
Възползва се от възможността дадена й от Дафа и направи това, което искаше на всяка цена - да имат наследник на фамилията дете на Кахраман.
Но тя на практика  не  иска да разделя Кахраман и Дафа. Тя си мислеше, че всичко ще остане в тайна. Ако си спомняте преди да съобщи новината, че Елиф е бременна, Къймет ходи в джамията и помоли Всевишния да й прости, че е извършила грях...

# 129
Джоли за мен най-големия виновник за всичко случило се до тук и това, което ще се случи занапред е Къймет. Тя се вживя в ролята на Господ и реди Съдбата на всичко обитатели в къщата.
Възползва се от възможността дадена й от Дафа и направи това, което искаше на всяка цена - да имат наследник на фамилията дете на Кахраман.

Но тя на практика  не  иска да разделя Кахраман и Дафа. Тя си мислеше, че всичко ще остане в тайна. Ако си спомняте преди да съобщи новината, че Елиф е бременна, Къймет ходи в джамията и помоли Всевишния да й прости, че е извършила грях...
Точно така, а накрая дори и наказание не получи, а си отиде Зия. Confused
Дафа просто беше инструмент в ръцете на Каймет, а в последствие този инструмент се изроди и стана по-шашаригава и от нея.
Губи ми се момента какво стана дефакто със зет му на Зия?
Всъщност какво стана с Дафка накрая на сериала след като Кахраман ги откри с Едже?
Взе си дъщеричката, тя беше заключена в другата стая, а после!? newsm78

# 130
  • Стара Загора
Цитат
Всъщност какво стана с Дафка накрая на сериала след като Кахраман ги откри с Едже?
Взе си дъщеричката, тя беше заключена в другата стая, а после!?
Наде,Дафа отива в затвора,но не го показаха,а само го казаха!Последната серия беше без Дафа newsm68 newsm44

# 131
Наде - за Кадир

Скрит текст:
Зия бей не го убива сега. Стреля във въздуха. Имам бегъл спомен какво се случи, но това ще го дадат в ретро кадри. Керем се обажда на Зия. Не си спомням какво му каза, но Зия не уби Кадир. По късно ще се разбере, че Кадир е болен от неизлечима болест. Но когато Керем разбере, че това е баща му, ще се откаже от него. И Мерием ще научи, че Кадир е жив. Въпреки всички негови опити да бъдат отново семейство, това няма да стане. Керем не го иска и Мерием ще се подчини на желанието на сина си...
Боби ти е отговорила за Дафа.

За Къймет
Цитат
накрая дори и наказание не получи, а си отиде Зия.
Да, затова снощи написах, че Къймет умишлено каза на Зия, кой е другия син На Саадет.  Така мисля.

# 132
Боби, Ани, мерси много.
Лека Вечер момичета. Simple Smile

# 133
Лека Наде  Hug

# 134
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug Hug HugЧестит празник!Слънчев и приятен ден на всички! Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover                                                                                       
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт