и това, че не се целува с партньорките му губят само образите му, които пресъздава.За мен професионалистът актьор/актриса трябва да играе без условия и задръжки.
и това, че не се целува с партньорките му губят само образите му, които пресъздава.

Наде
Деси 

Наде
Деси 

За мен това са чувствата, които ги има вече, не й даде шанс да избяга или да се отдръпне. Неосъзнато или пък започващ да се осъзнава, но иска да е точно с нея и да преживява тези мили моменти , свързани с бебето точно с нея...

Не бил ставал за любовник вече Еркан. Това, че той не иска да интимничи с партньорките си е друг въпрос. Иначе съм напълно съгласна с вас, че той изглежда доста по-голям. Но той е от този тип мъже, които никога не са изглеждали на момченца. Както има и такъв тип жени. Могат дълги години да си останат в графата жена без възраст, но преди това никога не са изглеждали като момиченца. Към тях спада и Елиф, според мен. Т.е. Хатидже. Затова е и тази видима разлика между нея и съпругът ѝ, който има много младежки вид. Но Еркан следствие на "природни" дадености и алкохолния му период изглежда много спаружен в лицето. Особено второто. Иначе го дава левент. Стойка, поза, въпреки много слабите му крака. Някак си му се прикриват с добрите костюми. Но бях гледала преди време едно видео снимано от журналистка в неговия дом. Беше с дънки и беше ужас в краката.