Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 600
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Наде
Цитат
амиии в моите очи Йозджан изглежда като момченце пред Еркан.
Не е чак момченце Ози, но като се има предвид, че разликата във възрастта е малка, разликата във външиня вид е голяма...Йозджан все още може да играе като любовник, докато за Еркан...вече ще трябват други роли...

Скрит текст:
На мен наистина Ози ми младее при все прошарената му коса, която между другото не е показател за възраст, докато Еркан е видимо състарен, а какъв готин беше в началото на втория сезон с къса коса като Галип Heart Eyes и това, че не се целува с партньорките му губят само образите му, които пресъздава.
За мен професионалистът актьор/актриса трябва да играе без условия и задръжки.

# 106
Наде мнението ти съвпада с моето по всички точки  newsm10 newsm10

Значи Керем е ужасен нахалитет...И той щял да отиде в болницата...Ако е трябвало, щяха да му кажат  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Надзирателката в затвора не е ли Емине от Парченцата...

Те май си менкат второстепенните актьори...Халил отиде от Съдбата в Парченцата като Осман....

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 20:35 от MAMA-AN

# 107
Здравейте, сладури!
Искам да ви питам - защо Кахраман попита Елиф - При други обстоятелства щеше ли да откаже на Керем?  Бяха в джипа , спрели на светофара, на път за болницата... и какво четете в погледа му? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 108
Здравейте, сладури!
Искам да ви питам - защо Кахраман попита Елиф - При други обстоятелства щеше ли да откаже на Керем?  Бяха в джипа , спрели на светофара, на път за болницата... и какво четете в погледа му? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Погледа му беше многозначителен....
Може би питаше, да разбере Елиф има ли чувства към Керем.

# 109
Боби Hug Hug
Скрит текст:
Радвам се,че вече всичко е минало и сега се възстановяваш!  Heart Eyes
Ели Hug Hug
Скрит текст:
Бъди силна и опора за децата! Heart Eyes
Ани HugНаде HugКриси HugДеси Hug

Аз съм на Кара севда,а по-късно и футбол! Peace Е,и Съдбата поглеждам! Laughing

# 110
Здравейте, сладури!

Ами човека все по често мисли за Елиф.Сигурно му се иска и при нея да е така,но е все още мноого несигурен.
Може би иска да е сигурен че няма шанс Керем да ми бъде съперник

# 111
Здравейте, сладури!

Погледа му беше многозначителен....
Може би питаше, да разбере Елиф има ли чувства към Керем.

Да , искаше да разбере за чувствата й, но го глождеше червейчето .... Сякаш искаше да получи отговор ДА , а тя честно си каза  НЕ ЗНАМ newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 112
Здравейте, сладури!
Здрасти Деси. Hug Heart Eyes
Много са сладки в тези начални серии когато все още се лутат в собствените си чувства.
Не след дълго, ще започнат извращенията на Дафинка и Кайметка.

# 113
Леле Дафа разбра.Е сега не ми се мисли

# 114

Здравейте сладуранки,  приятна вечер и много емоции.

Вече съм на линия.  Много сте писали от снощи.  Едва ви изчетох.  Радвам се, че нашата тема е пълна с емоции и романтични момичета.
Да бъдем винаги така жизнени и с мечти.

Боби, много се радвам за теб.  Няма да си мислиш за миналото. В никакъв случай. Само за бъдещето.
Мисли си повече за нас и любимите ни актьори и актриси. Олисвай се тук и не мисли за това, как е било, а че ще бъдеш  много добре. Така ще стигнеш моите успехи.
Ани, Цветенце, Злати, Деси, Надето, Гости, Морското ми Бризче, Кралева, Ели, Криси, Джолева - дано не съм пропуснала някоя, а, някъде прочетох  Лу - добре дошла при нас. Тук е рай за душите ни,  радвам се за всички нас. Ще мислим само позитивно. Златенце, и ти се възстановявай, защото идва 8-ми март.  Ще ходим на бал във  Военния клуб в Бургас. Той ще бъде Бургаският  Виенски валс.

коментирайте си за  змиите, ама повече гледайте  Ози, защото е бижу - пълна енциклопедия във всяко едно  отношение - направо гении.
Ама това бялото коте е много красиво.  Той има 2 котки и 2 кучета, а може и още да има. Ама бялата принцеса е най-красивата.  Как само си спи  с нея !!!!

Аз пък да отида да  погледам руските  субтитри на 54-ти епизод. Белким науча нещо.
Моите са на Пампорово, Боровец, други на морето, така, че може и да сме сами.

# 115
Джоли  Hug Наде  Hug Деси  Hug

И аз имам един въпрос - как разбирате, че Кахраман каза на Елиф да отвори въртележката, която е купил за бебето, а тя каза, че няма да я отвори...Тогава той каза да я отворим заедно и се настани на дивана до нея  newsm78 Thinking

А Къймет когато разговаря с адвоката Кемал приличаше на истинска вещица - ужас  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
И какво...Сега ще държат Султан в затвора, докато роди Елиф...Да, ама не!

Знаете ли, че
Скрит текст:
Петко Бочаров днес е починал...Вечна памет....

# 116
Джоли  Hug Наде  Hug Деси  Hug

И аз имам един въпрос - как разбирате, че Кахраман каза на Елиф да отвори въртележката, която е купил за бебето, а тя каза, че няма да я отвори...Тогава той каза да я отворим заедно и се настани на дивана до нея  newsm78 Thinking

А Къймет когато разговаря с адвоката Кемал приличаше на истинска вещица - ужас  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
И какво...Сега ще държат Султан в затвора, докато роди Елиф...Да, ама не!

Знаете ли, че
Скрит текст:
Петко Бочаров днес е починал...Вечна памет....

Ани,
Скрит текст:
да на 97 години. Много го харесвах като журналист  и човек, ерудиран и възпитан. Бог да го прости!

Ани, изпревари ме с въпроса newsm78 newsm78 newsm78 За мен това са чувствата, които ги има вече, не й даде шанс да избяга или да се отдръпне. Неосъзнато или пък започващ да се осъзнава, но иска да е точно с нея и да преживява тези мили моменти , свързани с бебето точно с нея...  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Здрасти, Наде, , много са симпатични както казваш в тези начални серии когато все още се лутат в собствените си чувства

# 117
Ееее сега чак в понеделник ще гледаме как Дафа ще подскача, точно като едно разглезено дете....
Нито една сцена не ме трогна...Кютюка просто преиграва....

Мисля, че когато Къймет отиде да пита Кахраман за Дафа, той беше под влияние на тази сцена....

Сиси  Hug

# 118
   Наде, става ми неудобно пак да те цитирам, но си използвала точния израз: "лутат се още в чувствата си". Точно тка мисля и ез. Бях писала по-преди  за Кахраман, че може да не се е осъзнал, но всъщност вече има чувства към Елиф. Може още да са много слаби и неосъзнати, но ги има. 

Боби, трогна ме с поместения сайт за сериите. На цялото ти напрежение и болка в момента. Ще го погледна по-късно. Майка ми е със същото име. Бояна.

Ани, ти много рано "пенсионира" четиридесет и няколко годишните мъже!  Grinning Не бил ставал за любовник вече Еркан. Това, че той не иска да интимничи с партньорките си е друг въпрос. Иначе съм напълно съгласна с вас, че той изглежда доста по-голям. Но той е от този тип мъже, които никога не са изглеждали на момченца. Както има и такъв тип жени. Могат дълги години да си останат в графата жена без възраст, но преди това никога не са изглеждали като момиченца. Към тях спада и Елиф, според мен. Т.е. Хатидже. Затова е и тази видима разлика между нея и съпругът ѝ, който има много младежки вид. Но Еркан следствие на "природни" дадености и алкохолния му период изглежда много спаружен в лицето. Особено второто. Иначе го дава левент. Стойка, поза, въпреки много слабите му крака. Някак си му се прикриват с добрите костюми. Но бях гледала преди време едно видео снимано от журналистка в неговия дом. Беше с дънки и беше ужас в краката.

А за Петко Бочаров гледах сутринта. Дадоха и част от интервю снимано на 19.02. 2016. До последно този мъж си е бил на крака. Лека му пръст! Беше личност. 

# 119
Сиси, здрасти и на теб. Hug
Ани, кого наричаш Кютюк?
Скрит текст:
Аз разбрах за кончината му когато вечеряхме, Бог да го прости.
Въх, сега от Орси разбирам, че Ерко е имал проблем с алкохола. Confused
Дано не обидя фенките му, но носът му го издава, все се чудех, защо е такъв камбест а съм го гледала и преди както вече споменах, и не ми правеше впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт