Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug Hug HugПрекрасен,весел и ползотворен ден на всички HugАни Hugмерси за кафето!Да е жива и здрава приятелката ти  Flowers Rose                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

# 541
Привет Боби  wavey Hug
Вече си изпих кафето и се приготвям да ходя на рожден ден....
Знам, че песента от снощния епизод я имаше с превод не само в vbox7, където беше изтрита....Исках да я споделя с вас. Дано БТВ да не предяват претенции с авторските си права и да изтрият и нея....

Kaderimin Yazildigi Gun / Денят, в който е написана съдбата ми, Е7, Masum Degiliz, бгсуб

https://youtu.be/rJ0iKylEygM

# 542
  • Стара Загора
                              Ани waveyмерси за песента HugПриятно изкарване на РД Tada                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

# 543
  • Плевен / София
наистина перфектен мъж...........
здравейте момичета
Ани,Боби Hug Hug да ви върви по вода днес.... Joy Joy Joy
довечера ще спасяваме  Дафа..... ooooh!аз ако бях щях да я оставя на Максуд... Naughty

# 544
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани HugБоби HugГости Hug

Благодаря на всички за всичко споделено от снощи и днес! Hug Hug Hug

Ани Hug,ЧРД на приятелката ти! bouquet Приятно изкарване! Peace

Вече трети ден ме държи грипа! ooooh!
Скрит текст:
Боли ме гърлото и лека кашлица.Гласа се изгуби и само шептя! Laughing

Приятен ден,момичета! Hug Hug Hug

# 545
  • Стара Загора
Мили,момичета HugАни,Гости,Злати,и всички,които ще минат по-късно Hugпокрай ядовете с Дафа съвсем забравих dohче днес мъжът ми е рожденник uraТа по този повод да ви почерпя за негово здраве Grinning
Скрит текст:
Злати waveyбързо да оздравяваш!                                                                                                                                                                                            

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 12:09 от bojana maneva

# 546
здравейте момичета
довечера ще спасяваме  Дафа..... ooooh!аз ако бях щях да я оставя на Максуд... Naughty
Гости, аз пълня басейна и там ще я бутна! Ама то е змия и ще заплува! #Crazy Thinking

# 547
здравейте момичета
Гости, аз пълня басейна и там ще я бутна! Ама то е змия и ще заплува! #Crazy Thinking

А, в басейна.Нищо няма да и стане .Най много да го пресуши.Я какво бягане му удари снощи през гората.Ако не се беше спънала онзи щеше да и диша прахта.Готова е да представи Турция на следващата олимпиада- в дисциплина маратон

# 548
  • Плевен / София
Скрит текст:
здравейте момичета
довечера ще спасяваме  Дафа..... ooooh!аз ако бях щях да я оставя на Максуд... Naughty
Скрит текст:

А, в басейна.Нищо няма да и стане .Най много да го пресуши.Я какво бягане му удари снощи през гората.Ако не се беше спънала онзи щеше да и диша прахта.[/spoiler]Готова е да представи Турция на следващата олимпиада- в дисциплина маратон
[/quote]тя няма нужда от тренировки като Шюкран... Joy Joy Joy
Джоли,Лу Hug Hug
Лу язък за басейна....пуснеш ли Дафа вътре, никой друг няма да иска да влезе.....
От време на време чета и другата тема
Скрит текст:
и някои мнения ме вкарват в размисъл.... newsm78 аз ли не виждам....или те..... Thinking всеки има право на мнение разбира се....но Кахраман винаги е бил до жена си, когато е трябвало и довечера ще бъде Naughtyдокато гледахме онлайн на никое момиче не му мина през ум да упреква Кахраман, че пренебрегва Дафа.....даже в някои моменти вниманието към нея за сметка на Елиф, която понасяше всички трудности на бременноста....беше повече от достатъчно.... Peace

# 549
И друго-учудва ме поведението на Емине
Тя се превърна в съучастник на Дафне.Добре приятелки са ,помогна и да разбере истината за бебето ,но... я заведе лично при шарлатанката ,знаейки че Дафа се готви да извърши престъпление
Знае ,че Дафа е на път да убие едно невинно същество  и може би да пострада и  Елиф но не прави нищо.Стои ,чака и и звъни само за да пита дали е станало нещо.

# 550
  • Плевен / София
И друго-учудва ме поведението на Емине
Тя се превърна в съучастник на Дафне.Добре приятелки са ,помогна и да разбере истината за бебето ,но... я заведе лично при шарлатанката ,знаейки че Дафа се готви да извърши престъпление
Знае ,че Дафа е на път да убие едно невинно същество  и може би да пострада и  Елиф но не прави нищо.Стои ,чака и и звъни само за да пита дали е станало нещо.
Джоли каквато Дафа такава и приятелката и.....нали  тя я записа под нейно име при лекаря в Кипър да научи истината..... Naughty жалкото е че е медицински работник....

# 551
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета Hug Hug Hug Hug Hug
От сутринта сте подпалили на Дафа  Mr. Green
Случайно попаднах в Ютуба на преведени епизоди - до 15 и прехвърлих набързо с мишката  Laughing колко ядове ни чакат още с тия две змии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Боби  Hug да ти е жив и здрав мъжа , дълги години да се  обичате  и да остареете на една възглавница (както казват комшиите)  newsm38 Gift
Злати  Hug бързо оздравявай ,не се предавай на един грип  Peace

Ани  Hug Гости  Hug Лукреция  Hug  Джолева  Hug

Хубав ден ви желая  Heart Eyes

# 552
  • Плевен / София
Здравейте , момичета Hug Hug Hug Hug Hug
От сутринта сте подпалили на Дафа  Mr. Green
Скрит текст:
Случайно попаднах в Ютуба на преведени епизоди - до 15 и прехвърлих набързо с мишката  Laughing колко ядове ни чакат още с тия две змии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Боби  Hug да ти е жив и здрав мъжа , дълги години да се  обичате  и да остареете на една възглавница (както казват комшиите)  newsm38 Gift
Злати  Hug бързо оздравявай ,не се предавай на един грип  Peace

Ани  Hug Гости  Hug Лукреция  Hug  Джолева  Hug

Хубав ден ви желая  Heart Eyes

Ели Hug нали знаеш, че заради Дафа бързо и лесно яхвам smile3540 afwitch
Боби, отплеснах се и забравих да ти честитя рожденика....да ти е жив и здрав и да те слуша.... ura
Злати, от къде го пипна този вирус....оправяй се, че внучката сигурно ще иска ти дойде на гости....

# 553
  • Стара Загора
Ели HugДафа на всички ни лази по нервите #2gunfire #2gunfire #2gunfireНяма оттърване от нея до края smile3511
Скрит текст:
Успокоявам се,че накрая си получи заслуженото GrinningКойто зло мисли,зло намира Naughty
Гости wavey
Цитат
да ти е жив и здрав и да те слуша..
            Ако не слуша,ще викам Кахраман newsm62                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Лу HugДжоли Hug

# 554
  • Плевен / София
Ели HugДафа на всички ни лази по нервите #2gunfire #2gunfire #2gunfireНяма оттърване от нея до края smile3511
Скрит текст:
Успокоявам се,че накрая си получи заслуженото GrinningКойто зло мисли,зло намира Naughty
Гости wavey
Цитат
да ти е жив и здрав и да те слуша..
            Ако не слуша,ще викам Кахраман newsm62                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Лу HugДжоли Hug
ДА....героя не си поплюва... Naughty като се ядосаше ставаше страшен...и Дафа и Къймет изглеждаха като попикани мушката.... Joy Joy Joy извинявам се за израза... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт