Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 561
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Боби Hug,на сета работят много актьори и работници от снимачния процес.Нормално е да има някои проблеми,но трябва  да бъдат в нормалното!Видяхме,че на края на Съдбата и  Дафа липсваше! Laughing Благодаря за клипчето! Hug

ПП Ани Hug

# 706
  • Стара Загора
Ани,
Цитат
Съжалявам, но нямам възможност да се включвам...
и аз съжалявам,но
Скрит текст:
естествено,че внучето е по-важно,и още повече,че очите ти трябва да са на четири!Децата искат внимание,грижи и обич Hug
Злати,
Цитат
,на сета работят много актьори и работници от снимачния процес.Нормално е да има някои проблеми,но трябва  да бъдат в нормалното!Видяхме,че на края на Съдбата и  Дафа липсваше!  Laughing
Така е newsm10 А що се отнася до Дафа,мисля,че на никой не липсваше в последния епизод Joy Joy Joy                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

# 707
Здравейте мили момичета, приятна вечер.  Обичам ви.
Злати, Слънце, благодаря ти от сърце за преведения  фрагман на 58-ма серия и за рейтинга. Снощната серия ми беше бавна, мудна. Пак рейтинга е доста  висок.
Най-после Дилара да го роди това бебе, че да се  раздвижат персоните.  Стига са блеели пред снимачната площадка.  Ама това зависи от  сценария и пак от сценария.  Те, актьорите, горките правят това, което им наредят.
Хайде вече  Харун и  бабушкерят му да се събудят, че  съсипаха диваните и фотьойлите.
Вече и  Дениз да разбере що за птица е майка му.  Аз не одобрявам поведението на Нергиз към сина й.  Не е честно една майка да лъже по такъв подъл начин сина си.  Видяхте ли как най-нахално  започна да  оплюва  Джансу, как манипулираше Дениз срещу нея - това е непростимо за мен. Само истината и пак истината, колкото и да боли.

# 708
Чакам, чакам   един цял сезон и може би 3/4 от втория  Хазал да стане човек.

Хайде най-после да си намери  отдушник в лицето на  психиатърката.  Дано тя  я  вкара в пътя.  Толкова народ се занимава само с нея.
Ани,  и аз съм щастлива с нашето божествено  създание. Ах само как ти носи  пантофките, как ти се смее и как ти пляска с ръчички.
Тази  седмица и аз отивам при моите внучета.  Снощи  Калинчо - "Бабо, хайде идвай вече, ще плача за теб"
Като ми каже така и аз се разтапям.  Боже,  всяка възраст е красива, ама с внучетата е най-красива.
Момичета, аз отивам да изгледам пак 57-ма серия. Ще вниквам по-подробно в сценария.
До после.

# 709
Злати, Боби, Сиси отново привет  wavey

Е какво...Сценаристите на Съдбата за малоумни ли имат зрителите...Нали вече гледахме, как дафа реагира след като Елиф получи болките в кабинета на докторката...Сега пред Емине друга песен запя - била съжалявала...Толкова нагло същество не съм виждала....
А да ми е липсвала в последния епизод - изобщо. Дори се радвах, че я нямаше...Ако можеше да я няма от по-рано.... Thinking
Прекрасен момент, когато изместваха Елиф от интензивното...

Хайде двете вещици отново започват да правят планове зад гърба на Кахраман...

наглостта на Дафа няма край....Очи като плочи, без грам съвест....
И след това някои ще изкарат, че Кахраман е виновен...че Дафа нищо друго не иска - дори и детето само него....

# 710
# 711
  • Стара Загора
Сиси HugАни Hugвещиците правят планове,ама не им се осъществиха Mr. GreenМного е долна Дафа!Какво ти разкаяние от нея?                                                                                                                     

# 712
# 713
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета Hug Hug Hug
Ето , от тук започва началото на края на брака на Дафа с Кахраман - счупенаста чаша и обвинението ,че не я обича вече , ще го накарат за първи път да си тръгне и потърси съвет и утеха при Джелял !
Ееееее,дами ,които я защитавахте , кой е виновен в случая - дали Елиф я провокира да се напие , дали Елиф и даде повод да смята брака си застрашен ,илинейното болно въображения , маниакалната и ревност , и алкохола  newsm78 Mr. Green

# 714
Ели абсолютно точно  newsm10
Когато Кахраман научи за отровата, Дафа отново ще го заплаши, че повече няма да я види /де да беше така, но тя само плаши гаргите/, тогава Кахраман ще й каже, че всичко е свършило, когато Дафа се е опитала да убие Елиф и неговото дете....Така, че от тук започна началото на края....

Лу мерси за видеоклипа със Елиф Султан таш - Назлъ Hug
Бях я кръстила мрънкалото, защото имаше моменти в които само мрънкаше  Grinning Grinning Grinning но пък когато сестра й и майка й бяха подведени от Дафа, само Назлъ макар и малка на години не прие казаното от Дафа и настояваше сестра й да говори с Кахраман....
Жалко за момичето - проклетата вещица отне живота му.... ooooh!

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 21:50 от MAMA-AN

# 715

Дали съм права като мисля, че едва сега Кахраман осъзна тлеещите си чувства към Елиф?

# 716

Дали съм права като мисля, че едва сега Кахраман осъзна тлеещите си чувства към Елиф?

Започва да се замисля! Джелял отстрани вижда по-добре и подклажда огъня!

# 717
Ани, Злати, Боби, Тио  и аз тази вечер реших да погледам съдбата.  И понеже никак не долюбвам Султан - ето я - на екрана. В затвора, адвокатката  Айше пише писмо на  Назлъ и Елиф, а оная простата й диктува какво да пише.  Ама как точно я описват и  актрисата как вълшебно си играе ролята - още повече не я понасям, защото се държа с дъщеря си като  надзирателка в затвора - за това.  Гледах я, гледах я и си помислих  защо режисьорите не са изрязали тези снимки ?
А Дефнето си е идиотка от класа.  Ама как ги върти тези очи.  Ама аз колко съм  плюла по нея, колко съм  писала, че тук  калпави актьори няма - всички са от  елитната класа.

За снощната серия  57-ма на Парченцата.  
Исках да видя  сцената, когато Емре закара  Хазал в оная къща при леля си. Гледах го много внимателно - тя видя на  малката масичка един поднос - в него имаше  разни  хапчета, разни опаковки на лекарства.  Хазал с дясната ръка  започна да рови из лекарствата - рови, рови и намери едно  бурканче, същото като тия при нас от  детските  пюренца.  Отвинти  капачето, не дадоха вътре какво има, според мен някакво лекарство на прах, не дадоха дали влива в него вода - остават на нас да си  фантазираме какво е и после я дадоха отпусната на  тоалетната чиния в безсъзнание.   Това видях.

Ани, ти питаше дали са  прескочили във времето - да, прескочиха - дадоха действието след 2 месеца.  Та за това  Дилара го роди това бебе.

От диалозите им ще чакам  превода с руски субтитри.

И друго - актрисата - Дилара - Ебру Йозкан.
Преди време бях написала от ТВ САГА  интервюто с нея.  Тя живее в много  красива  къща в един от най-луксозните  богатски квартали на Истанбул. На 37 години е.  Живее на семейни начала с Ертан Сабан, роден и отрасъл в Македония.  Двамата са сгодени и  ще се оженят след като свърши сериала Счупените парчета.
Спомням си, че журналиста я попита иска ли да има деца и тя отговори, че много иска да има собствени нейни деца.  Та....след филма ще очакваме  сватба.
Той сериала е започнал първите снимки със сватба - Дерия се е омъжила първа.
Ще завърши със сватбата на  Ебру Йозкан.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 22:18 от sisi55

# 718
Ели абсолютно точно  newsm10
Когато Кахраман научи за отровата, Дафа отново ще го заплаши, че повече няма да я види /де да беше така, но тя само плаши гаргите/, тогава Кахраман ще й каже, че всичко е свършило, когато Дафа се е опитала да убие Елиф и неговото дете....Така, че от тук започна началото на края....

Лу мерси за видеоклипа със Елиф Султан таш - Назлъ Hug
Бях я кръстила мрънкалото, защото имаше моменти в които само мрънкаше  Grinning Grinning Grinning но пък когато сестра й и майка й бяха подведени от Дафа, само Назлъ макар и малка на години не прие казаното от Дафа и настояваше сестра й да говори с Кахраман....
Жалко за момичето - проклетата вещица отне живота му.... ooooh!

Слънце, ама ти всичко  си запомнила наизуст.  Сега като те чета се сетих, че ти я кръсти "Мрънкалото" и се смея от  сърце. Пиши   смешки за малкото Слънчице.
Да знаете само колко ми е хубаво тук при вас. Направо се разтоварвам  и отпускам на 100%.

Тук е рай за душата ми.  Чувствам се превъзходно. И само си мечтая разни фантасмагоний, ама пак ми е хубаво.

# 719

Криси - много пъти сме се питали, кога Кахраман се влюби в Елиф...така и нямахме консенсус по въпроса. Влюбването стана постепенно...Но осъзнаването започна от таз вечершния епизод. Но ще му трябва време докато го каже на глас...И за това ще му помогне една много долна постъпка на Къймет.....

Разговора в колата....

Дафа многократно ще каже пред Къймет, че тя не е научена да лъже и да живее в лъжа...Но ето тук никой не я принуждава да лъже, но го прави и то много убедително. За да излезе тя невинна, обвини Елиф, че може сама да е поискала да убие детето...Защо не си призна пред Кахравман, че тя искаше да убие неговия син...А се нахвърли върху Елиф....
Преди съм упреквала Кахраман, че е малко муден...Но добре, че той мисли и разсъждава и не се поддаде на нито една от провокациите на двете вещици - Дафа и Къймет.....

Общи условия

Активация на акаунт