Спирала за мигли- 13 тема

• 116 937
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм попадала и то много често, даже мислех да поръчвам някои неща, но за спирала не съм чувала. Ще се заровя за да видя.  Peace
Скрит текст:
Напоследък проявявам интерес към разни по-нечувани марки, поне в този форум. Тук като хванат една марка и става световен хит до второ пришествие, а то има може би стотици други мнооого добри.  

Знаеш ли коя точно спирала похвали приятелката ти?

http://www.rmkrmk.com/global/products/makeup/eyes/205120.html
http://www.rmkrmk.com/global/products/makeup/eyes/205105.html

Повече хвалят първата като че ли, тази с базата. Има я в beautybay.
http://www.beautybay.com/cosmetics/rmk/extradeepwmascara/

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 23:55 от Анонимен

# 301
Diorshow iconic overcurl! Не е водоустойчива, но постига наистина впечатляващи резултати- лесно нанасяне, извиване, обем. Другата много добра, която съм ползвала е на марката Too faced (от Sephora), казва се Better than sex.

# 302
Diorshow iconic overcurl! Не е водоустойчива, но постига наистина впечатляващи резултати- лесно нанасяне, извиване, обем.

В тази тема дружно я мразим.  Laughing

# 303
  • Манчестър
Аз съм попадала и то много често, даже мислех да поръчвам някои неща, но за спирала не съм чувала. Ще се заровя за да видя.  Peace
Скрит текст:
Напоследък проявявам интерес към разни по-нечувани марки, поне в този форум. Тук като хванат една марка и става световен хит до второ пришествие, а то има може би стотици други мнооого добри.  

Знаеш ли коя точно спирала похвали приятелката ти?

http://www.rmkrmk.com/global/products/makeup/eyes/205120.html
http://www.rmkrmk.com/global/products/makeup/eyes/205105.html

Повече хвалят първата като че ли, тази с базата. Има я в beautybay.
http://www.beautybay.com/cosmetics/rmk/extradeepwmascara/

Първата, тази с базата..

# 304
Харесвам Ести от промоцията - няма ронене или размазване, сваля се лесно. Ефекът го определям за мен поне повече като естествен, не драматичен, но може още да е много мокра, за да си покаже пълния потенциал. Четката е хубава, защото е дълга и конусовидна и лесно обхваща цялата линия на миглите.  Peace

# 305
Благодаря за мненията  bouquet Ще взема спиралата на Ести  Laughing

# 306
Днес в магазина подреждаха цял щанд от тази нова/поне за мен/спирала
http://firstrowmag.com/wp-content/uploads/2016/02/c1.jpg
Цената ми отговориха,че ще е 9 лв.Дали вече някой я пробва?
Аз писах по-назад в темата, за мен това е най-ужасната спирала на Мейбълин. Тяхната розовата ми е любима, но тази е много течна, слепва и трудно изсъхва. Но имам чувството че са различни тук в УК и в Америка партидите защото там много я харесват newsm78 Не знам за БГ

# 307
  • Някъде там
И аз си взех спиралата на Ести! Ами ако жях дала 60 лв. за нея (реалната цена) много щеше да ме е яд! Засега нищо особено първо слагам от нея удължава ми леко миглите , но след това си слагам и от моята там определено има ефект! Да видим по-нататък като поизсъхне!

# 308
И аз си взех спиралата на Ести! Ами ако жях дала 60 лв. за нея (реалната цена) много щеше да ме е яд! Засега нищо особено първо слагам от нея удължава ми леко миглите , но след това си слагам и от моята там определено има ефект! Да видим по-нататък като поизсъхне!

и аз се  колебая дали да си я взема  newsm78 споелете след няколко дни ползване, моля, как я намирате

# 309
Понеже виждам, че има и други почитателки на Estee Lauder Sumptious Infinite - да знаете, че в момента е намалена в Енцо на 39.90 лв.
Мисля, че е доста по-добре, отколкото Сефора, например, където е около 65лв. Дет' се вика за тия пари може да си вземете още една спирала... Wink

Поръчах си я и днес я получих, не виждам нищо притеснително в опаковката, нито ми се струва менте. Тушът изглежда сочен и негъст, според мен не е някоя застояла партида.

Ще я използвам и ако случайно усетя нещо нередно, ще пиша тук.

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 18:09 от BeeJuis

# 310
Аз нямам обяснение за цените в Енцо и не бих рискувала с техни продукти, но много хора си купуват и са доволни. 30-40% по-ниски цени на продукти, чиито цени горе-долу в цял свят са еднакви с разлика само от данъци и мита евентуално, не е нормално.

# 311
Аз нямам обяснение за цените в Енцо и не бих рискувала с техни продукти, но много хора си купуват и са доволни. 30-40% по-ниски цени на продукти, чиито цени горе-долу в цял свят са еднакви с разлика само от данъци и мита евентуално, не е нормално.

Малко е off topic и сигурно ще изпиша цяло есе, но, Check Please, освен данъци и мита, разликата в цените се обуславя и от това, че продуктите на Енцо идват директно от склад (в Чехия) и не им е сложен този огромен процент надценка, който слагат в Sephora. Някои от нещата в Sephora са безумно скъпи, сравнено с други магазини (особено онлайн), точно заради тази надценка.

Разходите да поддържаш един онлайн магазин и да изпращаш продуктите от един склад са доста по-малки от това да ги продаваш във физически магазин, особено такъв от огромна верига.

Да приемем, че Енцо взимат големи количества продукти директно от производителя, без да ги обременяват с разходи за доставка до много на брой физически магазини, наема на всичките магазини, сметките на всичките магазини... И да не пропускаме факта, че все пак още някакъв внушителен процент надценка се слага и за да може луксозната верига Sephora и нейните собственици да взимат добра печалба. Estee Lauder + Sephora е различно от Estee Lauder + някакъв си BG онлайн магазин, па бил той и голям.

Другото, което е, че в Sephora имат доста по-малко количество продажби в магазин в България, поради това че магазините са малко и като брой и като локации. Това вдига още повече цените на продуктите, за да имат все пак някаква печалба накрая. Т.е., за да може тази верига да се издържа в страна като нашата, където няма добър пазар за луксозна козметика (сравнено с други страни), те си качват цените и така оцеляват. Да не говорим, че няма възможност за онлайн поръчка тук, а от чужбина бихме платили неприятна цена за доставка, а в доста случаи и мито; пък и онлайн поддържат същите цени като във физическите си магазини, за да има консистентност.

Докато Енцо има много по-голям стокооборот и брой продажби, първо заради цените, второ защото от цяла България може да си поръчаш, и трето - защото са с прилична цена за куриера + доста бърза доставка.

Освен това съм си купувала продукти от Sephora в New York, и не съм съгласна, че цените са същите. По-ниски са, дори да не е голяма разлика.

Sephora ги слагам само като нарицателно. Това, което написах, според мен важи за всички вериги тип Douglas, Beauty Zone, Ulta, и т.н. подобни по света и у нас; включително за дрогерийните.
Енцо също е само нарицателно, защото има и други подобни сайтове, в които може да се намери качествена козметика на добра цена.

Сравнението е през призмата на български клиент и не претендирам, че е валидно за целия свят Simple Smile

---
Да отбележа, че просто изказвам мнение и наблюдения, а не се опитвам да те разубеждавам - всеки сам избира откъде да пазарува, така че ако източникът те притеснява, е нормално да заложиш на това, което за теб е сигурно Peace

Съжалявам отново за дългия пост Praynig

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 19:58 от BeeJuis

# 312
Знам,че питането ми не е за тук,но мога ли да помоля за покупка на 2 спирали от промоцията на EL?Тук във Варна свършили много бързо.Ще очаквам на лични!Благодаря! bouquet

# 313
  • Пловдив
Аз се отказах от спирала на Естее Лаудер. Ще си взема хвалената maybelline lash sensational, сега имат промоция в Лили и са по 9лв(всички спирали на Мейбълийн)

# 314
Нели ужас аз се канех утре да ходя за спирала ooooh!
Любимата ми спирала,но до скоро бях с мигли косъм по косъм а имам отворени и нови няколко,но се чудех мотксх и е свършила.Дано да заредят Praynig

Общи условия

Активация на акаунт