Спирала за мигли- 13 тема

• 116 645
  • 779
  •   1
Отговори
# 315
 klari,имат очаквания за зареждане за тази вечер,но не е сигурно,ако видиш нещо свиркай bouquet

# 316
Аз си взех спиралата на ЕЛ, но ми се струва много суха.. до сега не съм я ползвала и нямам представа дали такава трябва да бъде. Да не би пък да са ми продали някоя стара  Rolling Eyes Взех я от парфюмерия Парадокс в Трия Бургас. Отделно изобщо не съм впечатлена от ефекта  Thinking

# 317
  • варна
Купих новата спирала наМейбълин,и въпреки многото негативни мнения мисля че с нищо не е по лоша или по добра от повечето спирали среден клас.На 2 пласта стои прилично,но не прави нищо от обещаното повдигане или обем.Все още е твърде течна и изисква внимателно нанасяне.За мигли без недостатъци,може би ще е добър вариат,но с рехави и късички мигли не се справя добре.Не препоръчвам.

# 318
Аз си взех спиралата на ЕЛ, но ми се струва много суха.. до сега не съм я ползвала и нямам представа дали такава трябва да бъде. Да не би пък да са ми продали някоя стара  Rolling Eyes Взех я от парфюмерия Парадокс в Трия Бургас. Отделно изобщо не съм впечатлена от ефекта  Thinking

Спиралата на ЕЛ не е суха, напротив. Моята е отворена август месец, ползвала съм я доста, в момента съм с други две, но онзи ден реших отново да съм с нея и въпреки всичко - пак не е изсъхнала. Вероятно тази, която са ти продали, е стара. Съжалявам, че си попаднала на некоректност.

# 319
Жалко.. съмнявам се да се съгласят да ми я заменят, тъй като вече съм я пробвала  Sad

# 320
Здравейте,
Моля за помощ при избор на спирала. Изчетох почти всички теми по въпроса но не открих това което ми трябва Simple Smile До сега съм ползвала основно Loreal почти всички видове, Este Lauder sumptuous extreme и последните 3 години PUPA WAMP!. При мен най-много "изтрайва" Loreal почти 6м а най-малко PUPA в последната година развалиха качеството,на 2-рата седмица и вече спластява и става на топчета,разреждах я с вода,крем какво ли не и прилагах и се отказах от марката.
Миглите ми са дълги,нормално гъсти но много прави и сравнително лесни за манипулация.  Двоумя се между Dior Iconia  и Benefit Roller Lash. Не съм ползвала нито едната нито другата марка и нямам никакви наблюдения върху трайността им след отваряне. Търся спирала която да извива и разресва миглите без натрупване и без УАУ обем. Тествах и двете спирали Dior ми хареса повече но не ми се иска на дам 70 лв за спирала и тя след месец да стане на бучки. Искам поне 4-5 месеца да издържи.
Моля за съвет ако някой има поглед върху тези марки.
Назад по страниците прочетох въпрос на съфорумка за гъсти и дълги мигли смятам че Dior Iconia e много добро решение. При мен ефекта е разресани като ветрило мигли без никакво натрупване и прилично извиване.Четката е силиконова и малко боцка.
Другата Benefit Roller Lash също разресва хубаво но натрупва повече спирала. Допускам че като поизсъхне ще добие същия ефект като Dior.
Благодаря на всички отзовали се Simple Smile
П.С. Тествах и промоционалната на Este  Louder - натрупва и придава доста обем. Не е за мен Simple Smile

# 321
мегане,
Моите мигли също са  прави, но за разлика от твоите- са къси, с нормална гъстота.При мен Диор Иконик спластява. Изобщо не я харесвам.
За Пупа Вамп споделям същото мнение - при мен след месец ползване, започва да слепва ужасно.
Бенефит не съм ползвала и не мога да коментирам.
Бих препръчала с две ръце Ле Волюм Шанел. Въпреки, че е за обем,  не натрупва, няма слепване, перфектно разделя и най-важното е, че извива иначе правите ми мигли. Много я харесвам. За мен е най-доброто, което съм ползвала до момента Heart Eyes

# 322
  • SF
Аз днес също си взех спирала на Ести и смятам утре да купя още една, за да си имам за после. Ако не намирате във вашите градове, кажете. Аз съм в София и в мола има много. Освен в Бюти Зоун и Дъглас, имаме и магазин на Ести, където промоцията също е в сила.

Само ме е страх сега с тези попадания на суха спирала. После как ще ви се оправдавам.

# 323
Малко ще изместя темата от Ести, но просто реших да си споделя каквото ми е в главата за спиралите. Grinning
Инцидентно си бях купила жълтата спирала на Miss Sporty 3D volumytic. Беше намалена и понеже бях чела хубави отзиви за нея реших да си я взема ей така, да я пробвам. Наистина спиралата за 4 лева е просто попадение, поне за моите късички и прави мигли. На мен лично ефекта, постигнат с нея много ми хареса. Ще сложа и линк към снимка, като знам, че не е много представителна, но..  Както и да е. Grinning
http://prikachi.com/images/462/8736462O.jpg
Сега си купих Loreal Miss Manga black angel - любимата ми спирала е тази. Перфектно създава илюзията, че имам прилични мигли. Grinning
Бих искала да попитам някой дали има някакви отзиви за спирали на Bourjois, тъй като от доста време не съм използвала, а ми се иска да пробвам нови и различни. Simple Smile

# 324
На Буржоа имах тази http://images.reallyree.com/wp-content/uploads/2014/09/Bourjois- … ascara-review.jpg във водоустойчивия вид - няма махане. Имала съм и http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/make_up/eye … mizer_mascara.png Бях доволна, върешеше работа, без да очакваш тотален makeover. Но изкара повече от година и половина, без да изсъхне. Като цяло за парите си са добри спирали

# 325
мегане,
Моите мигли също са  прави, но за разлика от твоите- са къси, с нормална гъстота.При мен Диор Иконик спластява. Изобщо не я харесвам.
За Пупа Вамп споделям същото мнение - при мен след месец ползване, започва да слепва ужасно.
Бенефит не съм ползвала и не мога да коментирам.
Бих препръчала с две ръце Ле Волюм Шанел. Въпреки, че е за обем,  не натрупва, няма слепване, перфектно разделя и най-важното е, че извива иначе правите ми мигли. Много я харесвам. За мен е най-доброто, което съм ползвала до момента Heart Eyes
Благодаря за отговора. Не съм ползвала Шанел, днес ще отида до мола да я тествам и ще дам отзив.
за Диора : вчера я тествах, много добре ми стоя целия ден но доста трудно се маха. Аз не ползвам дегримьори (всички ужасно много ми лютят и по-принцип ги избягвам), чистя си грима с хавлиена ръкавица и чиста вода. Като намокрих миглите спиралата стана мазна но не мръдна от миглите. С накисване и пръсти я махнах Simple Smile

# 326
Малко ще изместя темата от Ести, но просто реших да си споделя каквото ми е в главата за спиралите. Grinning
Инцидентно си бях купила жълтата спирала на Miss Sporty 3D volumytic. Беше намалена и понеже бях чела хубави отзиви за нея реших да си я взема ей така, да я пробвам. Наистина спиралата за 4 лева е просто попадение, поне за моите късички и прави мигли. На мен лично ефекта, постигнат с нея много ми хареса. Ще сложа и линк към снимка, като знам, че не е много представителна, но..  Както и да е. Grinning
http://prikachi.com/images/462/8736462O.jpg
Сега си купих Loreal Miss Manga black angel - любимата ми спирала е тази. Перфектно създава илюзията, че имам прилични мигли. Grinning
Бих искала да попитам някой дали има някакви отзиви за спирали на Bourjois, тъй като от доста време не съм използвала, а ми се иска да пробвам нови и различни. Simple Smile
Здравей,
Тествах Буржоа ONE SECOND преди седмица. При мен резултата е : обем, недостатъчно извиване (според моите мигли Simple Smile ) след 2 часа започна да зацапва отдолу.

# 327
  • Толбухин
Аз също се сдобих с ЕЛ от промоцията, проверих и кода всичко е ОК. Произведена октомври 2015, трайност 36 месеца. Много съм доволна.  Hug
 http://checkcosmetic.net/

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 12:58 от Maslarska

# 328
Здравейте !
В темите назад намерих много полезен за мен линк Simple Smile Помогна ми страшно много, сега знам коя спирала как изглежда като ефект и дали има смисъл да я тествам. Има и спирали които изобщо не съм чувала.
Споделям го за да помогне и на други "изгубени" в света на спиралите Simple Smile

http://www.cosmopolitan.co.uk/beauty-hair/makeup/a20999/best-mascaras-tested/

Моите мигли са почти същите една идея по-дълги - № 28 е ефекта които искам и вчера с Dior стояха по същия начин Sad
№ 5 и №15 е Benefit (тествах и двете ) и на мен така ми стои като на снимката на 1 пласт. На два пласта напластява леко в корена,но е приемливо.
№ 18 Римел ми харесва като ефект ако някой я е ползвал моля да каже дали е "читава"?

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 12:45 от мегане

# 329
Знаем го този линк, но на мен поне не ми помага особено. Спиралите стоят различно при различни жени. Зависи от много неща. На мен десетина от показаните не ми стоят по същия начин, а и то не е само до това как ще изглеждат миглите малко след поставянето. Интересува ме също как се държи спиралата след 5-8 часа и как се сваля. Единственият възможен метод е проба-грешка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт