Спирала за мигли- 13 тема

• 116 627
  • 779
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ave, може би някой ти е казал, че е уникална?!

# 346
Аз съм доволна от спирала L'Oreal Volume Million Lashes - Black /златна/. Не сплесква миглите, а ги разделя много добре и стои естествено Simple Smile

# 347
  • София
С доста спирали съм се запасила...  Joy Не ги отварям докато не свърша поредната...Но много исках да си купя на Ревлон една спирала, а те я спряли.... уж нова спирала!!! newsm78 В момента ползвам Драмата на Ланком. Страхотна спирала! Една от любимите ми!

# 348
  • Манчестър
Ave, може би някой ти е казал, че е уникална?!

Ами не. По скоро я видях на очите на една италианка и попитах каква спирала е ползвала. Това ми написа на едно листче.

# 349
  • Sofia
Ако има някой който знае инталиански да ми помогне.
Коя спирала точно е L'Oreal Ciglia Di Farfala.

Гледах снимки, но ми излизат няколко и не мога да се ориентирам..

Ето тази е:

Тук се продава в този вид:

# 350
  • София
Нали на тази спирала казваха пеперудата?!

# 351
Пеперудата е, да. Ревлон имат нови. 5 вида са http://www.revlon.com/products/eyes/mascara/ultimate-all-in-one- … a#309976386010||0
Позачудих им се. Някой вече отнесе ли от тях?

# 352
  • Седмото небе
Мдаааа и мнооого хубава Heart Eyes Една от малкото спирали,която поне при мен от първия път беше любов Heart Eyes понеже правеше каквото обещава-супер обем от два пласта,подрежда,разделя,не се рони,издържа цял ден,но пък се почиства лесно и не изсъхна бързо. Голяма хвалба и дръпнах Mr. Green ама като си е истина. В този ценови клас е уникат!!! Мога да я сравня само с Lancome-Volume a porter,другата ми обаче "НЕбюджетна" нова любимка Blush
От ревлонските купих и обема/розова,и обем+дължина/синята-приличен ефект за тази цена. http://www.google.bg/search?q=revlon+mascara+volume+length&s … tXh_8_BGxWH-rM%3A
 Та сега съм с осем спирали Blush - ланкомската,двете ревлонски,Maxi lash и Le 2 на Герлен,две на Клиник и една на Ести  hahaha Whistling ooooh!
Което ме подсети-вие колко и какви спирали имате в момента?!? Ще  ми е интересно...

# 353
  • Манчестър
Мерси много cutesmallcat....на тази която купих пише flutter .

# 354
  • Австрия
Което ме подсети-вие колко и какви спирали имате в момента?!? Ще  ми е интересно...

В момента имам
- мини на Bobbi Brown smokey eye mascara - пристигна като подарък към поръчка, много ми допада  Peace
- diorshow waterproof mascara винаги имам една в наличност
- define-a-lash volume mascara на maybelline - бях любопитна заради четката, почти по препоръка на kikamora, приятна спирала, стои нежно, разресва добре.
- най-новото ми откритие и любима спирала  Heart Eyes NARS langer than life vollumizing mascara - не се споменава да е водоустойчива, но... не мърда по никакъв начин!.. разресва добре, достатъчно черна, запазва извивката придобита с миглоизвивачката, не слепва, не засъхва и съответно не се рони, не цапа.. и махането й е удивително лесно с почистващото олио на balea.. с една дума - всичко, което за мен трябва да може една спирала. Плюс семпла и удобна опаковка. Една ползвам и чисто нова в резерв.
- най-новички: 2 броя (промо 1+1  Laughing) спирала за мигли на maybelline: colossal volum express waterproof - с качествата на гореспоменатата, но с много неудобната за мен, характерна за maybelline опаковка във формата на вретено и то дебело  Sick и малко по-голямата от оптималната за моето удобство четка.

p.s Забравила съм да спомена и много харесваната eyes to kill, която е на последни туш-издихания

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 14:03 от DimS.

# 355
  • sofiq

Това са мойте в момента,всичките са отворени и ги редувам според настроението,забравих да си снимам и базата ,тя ми е задължителнанезависимо с коя спирала съм Peace

# 356
  • Щастлива мама на 3 слънца
аз съм с над 10 .
на ревлон новите пробвах не ми допадат.
от къде е мини опаковката на спиралата ?

# 357

В момента имам
- мини на Bobbi Brown smokey eye mascara - пристигна като подарък към поръчка, много ми допада  Peace
- diorshow waterproof mascara винаги имам една в наличност
- define-a-lash volume mascara на maybelline - бях любопитна заради четката, почти по препоръка на kikamora, приятна спирала, стои нежно, разресва добре.
- най-новото ми откритие и любима спирала  Heart Eyes NARS langer than life vollumizing mascara - не се споменава да е водоустойчива, но... не мърда по никакъв начин!.. разресва добре, достатъчно черна, запазва извивката придобита с миглоизвивачката, не слепва, не засъхва и съответно не се рони, не цапа.. и махането й е удивително лесно с почистващото олио на balea.. с една дума - всичко, което за мен трябва да може една спирала. Плюс семпла и удобна опаковка. Една ползвам и чисто нова в резерв.
- най-новички: 2 броя (промо 1+1  Laughing) спирала за мигли на maybelline: colossal volum express waterproof - с качествата на гореспоменатата, но с много неудобната за мен, характерна за maybelline опаковка във формата на вретено и то дебело  Sick и малко по-голямата от оптималната за моето удобство четка.

p.s Забравила съм да спомена и много харесваната eyes to kill, която е на последни туш-издихания

Мейбелинската, която ползвам аз е различна, но седи както казваш нежно и разресва миглите добре.

# 358
  • Австрия
Aaaa  Peace Aз и водоустойчивата ще взема. Само да поизразходя туй-онуй. Направо водоустойчивата трябваше да поръчам, ама...  понякога човек сам трябва да достигне до определени изводи  Blush Wink

# 359
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Днес две заминаха в коша и в момента съм с тези трите
Скрит текст:
Вършат ми работа за не особено драматичен вид, което ме устройва, напоследък не съм се юрнала всяка вечер по клубове Laughing. С "Макс фактор"-а мога и драматичен обем и дължина да докарам, ама после три тампона мицеларна вода не стигат да я изчистя.

Общи условия

Активация на акаунт