Спирала за мигли- 13 тема

• 116 628
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
И аз изхвърлях тези дни, сега съм с тези само и всичките съм ги отворила. Не изтрайвам аз така, да свърши едната, че да отворя следващата.  Laughing Като никога, нямам налични цветни, освен кафявата на Римел.

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 23:16 от Анонимен

# 361
Моите всичките съм ги отворила. Клиник и номер 7  ги ползвам само за долните мигли.

# 362
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Решила съм като приключа с тези, да имам само по една отворена спирала. Писна ми да ги хвърлям полупълни.

Чек, снимката не се вижда.

# 363
Винаги имам само по една отворена спирала. Мразя да трупам и да изхвърлям козметика.
От основните продукти (спирала, ФДТ, пудра компактна, пудра прахообразна) винаги имам само по един продукт. Иначе изпадам в дилеми кой от наличните продукти да сложа  Crossing Arms

DimS, имаш ли снимка с Eyes ti Kill?

# 364
  • Австрия
Имам. Т.е. имам снимка с всяка (почти Laughing) спирала, която ми е минавала през ръцете - по-точно обаче - през миглите. Та:

Скрит текст:

и с define-a-lash volume mascara на maybelline:

Скрит текст:

# 365
Винаги има изключения Simple Smile и аз до скоро карах с две спирали на година, но в последно време се бях отпуснала и пробвах да видя дали няма да ми хареса нещо ново. В крайна сметка винаги се връщам към доброто старо, но любимата ми спирала е спряна от производство и в скоро време няма да мога да си я набавям.

# 366
Благодаря за снимките  Hug
Спомням си, че снимаш почти всяка спирала за това попитах.

С втората спирала обаче ми харесваш повече  Peace

Като цяло какво ти е мнението за Eyes to kill?
Би ли я купила отново?

Аз може би не бих newsm78 
Хубава е, но съм ползвала и по-хубави.

# 367
За спиралата не знам, но очите ти са изумителни, Димс Heart Eyes. Най-красивите в цялата тема за мен, а тук повечето мацки са с хубави очи.

# 368
  • Австрия
Дали ще я купя отново? Ми, не знам. Доста си харесвам/х очите с нея,
Скрит текст:
миглите ми с нея придаваха на очите ми и въобще на изражението на цялото ми лице нещо различно - едновременно секси, също закачливо.. пък нито едно от двете не ми е присъщо  Joy Blush

но все искам да изпробвам някоя нова. Пък и .. нали търпят подобрения спиралите.. та, не знам, наистина. Вероятно отново на Армани, но не точно същата  Grinning

пп. Стига, бе..  Crazy Джой, лелееее.. какъв комплимент  Blush Благодаря ти!

Ако/когато имаш път до/през Виена - с радост ще те почерпя една тортичка  Hug

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 23:45 от DimS.

# 369
  • Street of Dreams
Изумихте ме със колекциите си от спирали Whistling Аз имам далеч по-малко, обикновено по една, която употребявам до край. Ако някоя не ми хареса - чао и в коша. В момента съм с Инфините на Ести Лаудер, която купувам за втори път. От няколко дни не съм я виждала обаче Laughing, защото на тоалетката ми е пълен хаос - почти не се прибирам у дома и все бързам. Я е в някой куфар, я в някоя чанта, несесер, знам ли... На 15ти подарих le volume на моя приятелка за РД (обади ми се истерично възхитена) и спиралата се оказа няколко дни по-късно отново в мен, та до вчера се възползвах. Мотае ми се още една само - ANNAYAKE Lengthening, която ми прави миглите много тънички, но пък ми е под ръка сега. Имам също максимайзера на Диор, синя на Stagecolor и тюркоазена Манга, към трите не съм посягала много отдавна и може би е време да ги разкарам.

Димс, тази спирала на НАРС събуди интереса ми - дай едно фото? (всички не можем да се наситим на снимките и очите ти) bouquet

Eyes to kill на мен не ми хареса.

# 370
О, покана за тортичка никога не отказвам, особено във Виена Hug

И въпрос- днес гледах една лилавка на "Катрис", с хубава гъста малка четка. Ето тази

Някоя от вас да я е ползвала, за да ми подскаже дали си струва покупката?

# 371
Димс, страхотна както винаги Simple Smile. След теб на човек му се отщява да пуска снимки.

# 372
Мда, аз въобще и не бих пускала снимки след Димс и колкото и спирали да си трупам, все тая.  Laughing Трупането всъщност няма нищо общо с експериментирането. Аз трупам най-много червила и сенки, като всъщност най-малко ползвам червила и сенки.

# 373
Dims страхотна си....многооооооооо хубава!
Kikamora откъде си купуваш тази зелената на Мейбълин.Преди години като я бяха пуснали много я харесвах,но никъде не съм я виждала от доста време.

# 374
Аз даже никога не съм я виждала тази зелената на Мейбълин.  newsm78

Максимайзъра на Диор не го харесвам никак и е забутан някъде. Всъщност губят ми се още няколко спирали, предполагам че дъщеря ми си ги е харесала.

Общи условия

Активация на акаунт