Спирала за мигли- 13 тема

• 116 527
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
  • SF
Аз вече спрях да слагам нарочно спирала на долните мигли, но те някак се оцветяват при нанасянето на спиралата от горните. При оформянето на горните миглите във външния ъгъл, се оформят и долните с лека посока навън. Научила съм се да го правя и става някак случайно. Във вътрешния ъгъл до носа не нанасям спирала на долния клепач. Харесва ми по-изтетлено навън око, въпреки че моите нямат особена нужда от това - бадемовидни са и лееееко раздалечени (май).

# 496
Преди не слагах, но сега ми се струва че без спирала на долните мигли гримът е незавършен. Слагам съвсем леко, колкото да оцветя върховете без да напластявам.

# 497
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, не слагам. На моето око стои грозно. Понякога, когато нося много силен грим, съвсем леко допирам четката на спиралата до основата на миглите, и толкова.

# 498
  • Вестерос
Аз не слагам, защото като сложа и ми се блъскат в очилата  Laughing

# 499
Долните? newsm78

# 500
  • Вестерос
Оффф спа още. За долните - ми се заплитат с горните и стои грозно.А за горните е, като сложа повече ми се удрят в очилата

# 501
Ясно Laughing

# 502
  • Вестерос
Още едно кафе ми трябва  ooooh!

# 503
  • София
В повечето случаи слага спирала на долните мигли. По-скоро придава ефект "кукленски мигли", не съм забелязала да ми изглеждат уморени очите когато съм сложила спирала на долните мигли.  Simple Smile

# 504
И аз винаги слагам на долните мигли, но само по едно приплъзване, защото са ми дълги.. дори долните са ми много по-хубави от горните, което е голяма загуба  Confused Уморен вид - не, но ако прекаля изглеждам малко ококорена.

Новата ми спирала е maybelline the falsies feather look. Вчера я поносих, харесва ми. Обаче си я купих от едно малко магазинче в Несебър и забелязах, че няма етикет за срок на годност. Не е засъхнала, не се рони, но ме гложди все пак. Има ли как, чрез някой код да я проверя?
Вие ползвате ли чужди спирали и давате ли да ползват вашата?

# 505
Пробвала съм от приятелка, но такава, за която знам, че няма да ми лепне конюнктивит Laughing

# 506
  • Пловдив
И моите, като на Валия, долните ми са по-дълги и за това никога не слагам, ставам като старовремските кукли с нарисуваните мигли. Ако са по-къси може би седи красиво окото.
Лично аз никога не съм давала спиралата си и не съм ползвала чужди. В козметичните магазини ме е гнус да пробвам върху лицето си всякакви тестери. Като студентка работех в козметичен магазин и съм виждала как се третират тестери от клиенти - от тогава само по ръцете мажа, спирали, признавам, по мнения от тук съм взимала.

# 507
  • София
На никой не давам да ползва моя спирала за мигли! Сенки за очи, пудри, ФДТ,  хайлайтъри, лакове за нокти..... - само аз ги ползвам!

# 508
Никога. Дори на сестра ми не давам и не пробвам нейната, защото пък тя е с лещи.

# 509
  • Бургас
И аз,нито искам,нито давам. Laughing Спиралка си слагам аз на долните мигли. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт