Спирала за мигли- 13 тема

• 116 528
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
  • Манчестър
Тези на Мейбълин май всичките им видове са такива,час-два след нанасянето започват да се размазват навсякъде и особено отдолу.Във влажно време направо черен кръг правят отдолу,тях съм ги зачеркнала.
Не съм съгласна. Имам 2 техни, нищо не ми се размазва. До мигли е всичко. Бях споделяла и преди, никога не ми се е размазвала спирала без значение дали е за 4лв или за 24

А при мен е точно обратно,не мога да си намеря спирала,която да не се размазва отдолу и почти не слагам там.Имаш в предвид,че ако миглите са по-дълги тогава се рамазва, така ли?

И аз имах този проблем, но засега мисля,че го решавам с PUPA Vamp Extreme. Има два вида Vamp - Extreme  и обикновен. Обикновения се размазва, но Extreme не...поне засега.

# 481
Здравейте,  чета групата с интерес, но не съм се включвала досега Simple Smile
Да си кажа и аз, преди използвах спиралите на Мейбълин и бях много доволна, но в един момент почнаха много да се ронят (поне на мойте очи) и се наложи да сменям марката. Приятелка ми препоръча Bourjois Volume glamour MAX - уникална за мен!!! (Търся главно за обем) Четката е малко по-дебела и ако не си свикнал в началото ти се струва странно, но след 2-3 нанасяния се свиква. Изобщо не се размазва, дори обратното трудно се сваля
Момичета,искам да започна да си слагам нещо на миглите,за подхранване, за разтеж,какво ще ми препоръчате? Рициново масло или нещо друго?
И как точно да го използвам  Embarassed newsm78
Преди време си оскубах миглите след като сама свалих едни изкуствени и гледката беше ... #2gunfire Тогава започнах да ползвам бадемово олио сутрин и вечер. Вечер направо си свалях спиралата с него. Много бързо ми пораснаха, досега си го ползвам профилактично Simple Smile

# 482
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Оххх, ама големи глупости на последната страница Laughing. Ако е качествена спиралата, никаква дължина на миглите не е причина да ссе размазва. И моите са дълги, много при това, но нямам следи нито под веждите, нито под окото. Никога.

# 483
  • Манчестър
Оххх, ама големи глупости на последната страница Laughing. Ако е качествена спиралата, никаква дължина на миглите не е причина да ссе размазва. И моите са дълги, много при това, но нямам следи нито под веждите, нито под окото. Никога.

Е хайде сега...чак пък глупости. Ами размазва се и не е до качеството на спиралата. Смятай,че съм купила и пробвала почти всичко което е похвалено в тази тема и говоря от личен опит. Ами размазва се на долните мигли , без значение дали е Шанел, ISL или Майбелин.....само тази година сигурно съм купила около 15 спирали....чак пък всичките некачествени да са не вярвам.

# 484
Със сигурност не се размазва, защото миглите са дълги.

# 485
  • Манчестър
Със сигурност не се размазва, защото миглите са дълги.

Тогава от какво освен от крема под очите сутрин. Всичките го правят освен PUPA Vamp extreme.

идеи някакви?

# 486
Инстиктивно бих казала заради мазен клепач, но моите също са и нямам този проблем.
Влажно сълзящо око може би?

# 487
  • Бургас
Благодаря ви,момичета!
Утре си купувам бадемово масло (олио) и започвам да се мажа.
Искам да ги подхраня малко,а защо не и да се сгъстят и поудължат малко поне  Crazy

# 488
  • Вестерос
Тези на Мейбълин май всичките им видове са такива,час-два след нанасянето започват да се размазват навсякъде и особено отдолу.Във влажно време направо черен кръг правят отдолу,тях съм ги зачеркнала.
Не съм съгласна. Имам 2 техни, нищо не ми се размазва. До мигли е всичко. Бях споделяла и преди, никога не ми се е размазвала спирала без значение дали е за 4лв или за 24

А при мен е точно обратно,не мога да си намеря спирала,която да не се размазва отдолу и почти не слагам там.Имаш в предвид,че ако миглите са по-дълги тогава се рамазва, така ли?
Моите са си дълги, по-скоро с омазняването може да я свързано или ако ти сълзят очите  newsm78

# 489
Днес цял ден съм със спирала на Мейбелин и нямам грам размазано!

# 490

Е хайде сега...чак пък глупости. Ами размазва се и не е до качеството на спиралата. Смятай,че съм купила и пробвала почти всичко което е похвалено в тази тема и говоря от личен опит. Ами размазва се на долните мигли , без значение дали е Шанел, ISL или Майбелин.....само тази година сигурно съм купила около 15 спирали....чак пък всичките некачествени да са не вярвам.

Размазва се защото са дълги или къси, че не разбрах. Аз много мразя Пупа Вамп, но грам не ми се размазваше. Всъщност от тийнейджърските си години не помня размазана спирала, но кой знае с какво съм се мажела тогава. Имам дълги долни мигли ако това има значение. Определено дълги.

# 491
  • SF
А слагате ли спирала на миглите на долния клепач?
Гримьорите съветват да не поставяме спирала на долните мигли, защото придават уморен вид на окото и ефект на така нареченото "тъжно око".

# 492
  • Пловдив
Гримьорите съветват да не поставяме спирала на долните мигли, защото придават уморен вид на окото и ефект на така нареченото "тъжно око".

Аз никога не слагам. Виждала съм по доста клипчета за гримиране и по TLC едно пълничко момиче с предаване за гримиране /не се сещам как се казва предаването/ да слагат, но на мене не ми харесва.

# 493
Винаги слагам, но по-малко. Стои ми по-добре и грима е завършен.

# 494

Да съветват каквото искат гримьорите. Слагам спирала на долните мигли и нито уморен поглед ми прави, нито тъжно око.
По малко спирала слагам разбира се на долния клепач. Иначе ми стои незавършен гримът, също и като го видя на други хора.

Общи условия

Активация на акаунт