Спирала за мигли- 13 тема

• 116 533
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
С Лаша нямам такъв проблем, даже обратното,доста трудно се маха. Но тази е направо...  ooooh! Скоро не ми се беше случвало да попадна на толкова размазваща се буквално..

Някой може ли да сподели спирала, която действително да запазва извивката от извивачка за мигли или да извива действително до около 20 лв. бюджет.. Майка ми има страшно прави мигли и каквото и да й препоръчам,което на мен е седяло добре - при нея резултата е един и същ - само почернени мигли , нито обем,нито извиване ,нито удължаване - НИЩО  Tired  Tired  Tired

# 466
  • София
Гламура на Буржоа и Голдън Роуз 2 в 1. Peace

# 467
  • Австрия
Някой може ли да сподели спирала, която действително да запазва извивката от извивачка за мигли или да извива действително до около 20 лв. бюджет..

За да се запазва извивката, спиралата трябва да е водоустойчива. Добра е тази на maybelline, the colossal volum express:

Четката е голяма, така че да се има впредвид, ако не е свикнала с такива, а например, с по-тънки и силиконови...

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 21:33 от DimS.

# 468
  • Бургас
Момичета,искам да започна да си слагам нещо на миглите,за подхранване, за разтеж,какво ще ми препоръчате? Рициново масло или нещо друго?
И как точно да го използвам  Embarassed newsm78

# 469
Благодаря за отговорите момичета !  bouquet

Ще видим с коя ще я изненадам, не го знаех това за водоустойчивите .. Не се ли маха трудно ?
Четките ги предпочита с косъмчета, а не силиконови. Аз пък точно обратното, силиконовите са ми по-удобни..

За подхранване съм ползвала рициново масло,но не ми допадна малко ми щипеше на очите. А сутрин ми се струваше,че са подпухнали очите. Хубави отзиви имаше май за серумчето на Евелин, не е скъпо може да го пробваш  Hug

# 470
  • Вестерос
Тези на Мейбълин май всичките им видове са такива,час-два след нанасянето започват да се размазват навсякъде и особено отдолу.Във влажно време направо черен кръг правят отдолу,тях съм ги зачеркнала.
Не съм съгласна. Имам 2 техни, нищо не ми се размазва. До мигли е всичко. Бях споделяла и преди, никога не ми се е размазвала спирала без значение дали е за 4лв или за 24

# 471
Момичета,искам да започна да си слагам нещо на миглите,за подхранване, за разтеж,какво ще ми препоръчате? Рициново масло или нещо друго?
И как точно да го използвам  Embarassed newsm78

Аз ползвам бадемово масло за миглите и веждите. Нанасям с клечка за уши на горния клепач в основата на миглите и внимателно по дължината на миглите. Стоя така към час и премахвам маслото с тампонче, напоено с розова вода. Преди виждах ефект само на веждите, но постепенно се появи и при миглите.  Peace

# 472
От години не си спомням спирала да ми се размаже под очите, независимо от това каква марка ползвам!
За подхранване на миглите, имаше един много хубав крем за очи на Виши.

# 473
  • Варна
Ау, да, наистина е страхотен този серум на Виши:

# 474
  • Street of Dreams
Този серум оставя нещо като силиконов слой върху миглите, който ги прави по-дебели. Всичко е временно.

# 475
  • sofiq
При мен имаше ефект този серум за миглите,ефекта не е нещо невероятно,но определено имаше уплътняване и леко дръпнаха на дължина.Ето тук съм сложила снимка преди и след 1 месец употреба Peace

http://tediata.blogspot.bg/search/label/VICHY

За растеж на миглите съм ползвала няколко продукта...на Дипенд храна за мигли,ЯЧРМ,подхранващите спирали на Евелин,серум на Мавала.....и още има ,но вече не ги помня.Общо взето чудеса никой от тези продукти не е направил при мен,лек ефект видях от серума на Виши и ЯЧРМ,който ефект естествено изчезва след спиране на употреба на съответния продукт.

# 476
Тези на Мейбълин май всичките им видове са такива,час-два след нанасянето започват да се размазват навсякъде и особено отдолу.Във влажно време направо черен кръг правят отдолу,тях съм ги зачеркнала.
Не съм съгласна. Имам 2 техни, нищо не ми се размазва. До мигли е всичко. Бях споделяла и преди, никога не ми се е размазвала спирала без значение дали е за 4лв или за 24

А при мен е точно обратно,не мога да си намеря спирала,която да не се размазва отдолу и почти не слагам там.Имаш в предвид,че ако миглите са по-дълги тогава се рамазва, така ли?

# 477
  • Варна
Доволна съм от новата спирала на L'oreal Superstar Red carpet black-не се рони,не се размазва и не я усещам даже на очите си.Отдавна не бях попадала на толкова сполучлива спирала.Четките не са силиконови,което ми хареса.

# 478

А при мен е точно обратно,не мога да си намеря спирала,която да не се размазва отдолу и почти не слагам там.Имаш в предвид,че ако миглите са по-дълги тогава се рамазва, така ли?

Аз имам това в предвид, защото ми остават петна по кожата,там където се опират връхчетата на миглите. Тамън под веждите и под окото, не че се размазва толкова фрапантно ама... достатъчно е. 

Може би,ако се ползва в комбинация със сенки или база няма да става така,но като слагам само спирала ...  Thinking Пак казвам Лаша на Мейбълин не ми го прави това, бях пробвала и една жълта за котешки очи, също не се размазваше.

# 479

Аз имам това в предвид, защото ми остават петна по кожата,там където се опират връхчетата на миглите. Тамън под веждите и под окото, не че се размазва толкова фрапантно ама... достатъчно е. 

Може би,ако се ползва в комбинация със сенки или база няма да става така,но като слагам само спирала ...  Thinking Пак казвам Лаша на Мейбълин не ми го прави това, бях пробвала и една жълта за котешки очи, също не се размазваше.

Аз слагам само спирала ,ама и няколко пъти повтарям , затова става така.

Общи условия

Активация на акаунт