Спирала за мигли- 13 тема

• 116 515
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък от тази тема научавам, че спиралите на Буржоа са популярни.

# 526
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За мен са били винаги популярни, доверявам им се от ученичка.

Въоразяваш си за бухала и кравата.
Абе за бухала са ми го казвали. За кравата не смеят Mr. Green

# 527
Популярността е относително нещо. Wink. Ако са популярни само защото това имат в магазина, опасявам се че "популярността" е по- скоро заблуда.

# 528
За мен са били винаги популярни, доверявам им се от ученичка.

Въоразяваш си за бухала и кравата.
Абе за бухала са ми го казвали. За кравата не смеят Mr. Green
Ако трябва да оприлича очите ти на бухал или крава, то си далеч от бухала и по- близо до кравата.  Joy

# 529
Популярността е относително нещо. Wink. Ако са популярни само защото това имат в магазина, опасявам се че "популярността" е по- скоро заблуда.

Имено. Гледам и че ТФ се радва на голяма популярност във форума, най-вероятно защото се продава в софийската Сефора. Преди на същата популярност се радваше и ЪД, също и NYX, но като спряха да ги продават в България, нещо не са популярни. Mr. Green

# 530
Кика, нали знаеш, че хич не ми действаш както на останалия форум?Flutter

# 531
Не съм тук за да действам на който и да било. Имаш прекрасни мигли, но гледаш с празен поглед...та от там и близостта ти с даденият животински вид Wink. Аз пък гледам като пепелянка, а Димс с нейният миловиден поглед ми е като агънце Simple Smile.

# 532
Не те знам за какво си тук, но напоследък много не ти се получава пепелянстването Hug

# 533
Това пак са твои интерпретации, защото не влизам в форума за да "пепелянствам" Simple Smile.
Може би просто така излизаш на снимки, а в действителност да си съвсем различна, но на всички снимки гледаш с едно и също изражение...Wink.

# 534
На мен лично много ми харесват снимките на Джо- естествени , без тъпите дък фейс-ове или кифла стайл, които са толкова популярни...  newsm78
Като добавим и колко са полезни нейните снимки, важно е да видя преди и след - така си правя преценка как би седяла спиралата на моите мигли.

# 535
Виж, Кика, ако сега се очаква от мен да тръгна да обяснявам колко ми е пълен погледът и как не съм крава, няма да стане. В безкрайните размени на реплики, които обичаш да търсиш в този и други подфоруми, нямам никакво намерение да влизам. Показвам как ми стои спирала, от която съм доволна, оттам нататък какво мислиш ти или друг за очите ми е крайно маловажно. Никой няма да купува тях все пак, а спиралата. Laughing

# 536
  • Бургас
Тази спирала на Буржоа им е един от бестселърите. . Цената й е превъзходна, ако наистина е шедьовърът на спиралите на Буржоа. Виждала съм я из толкова много дамски чантички...
Олеее,само на мен явно не ми харесва. Изобщо не ми прави хубави миглите.
Само с тази спирала ми е този проблем. Явно не е моята  newsm78 Peace

# 537
  • Вестерос
Доколкото съм наясно сме тук , за да говорим за спирали, а не кой какъв поглед имал и прочие определения Shocked Коментарите за празни погледи и подобни са изключително грозни , още повече от "устата" на големи жени  Peace

# 538
И на децата е ясно, че Джой има очи като на сърна  Heart Eyes и всякакви други определения са смешни, а и крайно ненужни  Naughty

По темата: спирала на Буржоа не съм ползвала от ученическите ми години /да се чете: от сто години  Mr. Green/. Не бях доволна изобщо и повече не повторих. От средния клас спирали съм фен на Макс Фактор  Heart Eyes

# 539
  • София
Забелязала съм, че фенките на спиралите на МФ, не си падат по Гламура на Буржоа. Laughing Незнам как, но през годините това са ми наблюденията при приятелките ми. Аз пък от своя страна съм наобратно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт