Спирала за мигли- 13 тема

• 116 525
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
  • Вестерос
Аз съм ползвала на майка ми, на нея й подарявам някой път моите, които не ми харесат как ми стоят.

# 511
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Каня се от едно известно време да похваля Catrice Glam&Doll- плътна, наситено черна спирала с малка компактна четка с гъст косъм (цапа доста въпреки размера си), добре разделяща и добре подчертаваща миглите.
Прилагам снимка с и без спирала, с извинения за абсолютно измития вид, но напоследък слагам само спирала в тези жеги.

# 512
  • Пловдив
Джо, доста добре се е получило. Естествените ти мигли май са доста дълги, много хубаво седи.

# 513
Джо, за мен това е незавършен грим. Получава се голям контраст между долни и горни мигли и на мен не ми допада този вариант.

# 514
Ама то въобще не е грим. В жегата слагам само спирала и излизам, а след като и по принцип не слагам по долните мигли, не виждам защо да го правя сега Simple Smile.

Ване, дълги са, но тънки и вече далеч не така черни, затова и снимах, преди да сложа спирала и на другото око- за да добиете представа за ефекта на спиралата. Hug

# 515
  • Бургас
Джо,много ми харесват на мен миглите ти и са доста добре с тази спирала.Дълги са ти,моите са подобни,но май даже идват още по-дълги.Харесва ми ефектта на спиралата.

# 516
  • Австрия
Каня се от едно известно време да похваля Catrice Glam&Doll..
...Прилагам снимка с и без спирала
Ийеее  Heart Eyes Джо, споделям мнението на Кика.. слагай малко и на долните мигли - ще е чудно!

p.s коя точно е спиралата?

Glam & Doll False Curl & Volume Mascara или Glam & Doll False Lashes Mascara?

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 16:48 от DimS.

# 517
  • sofiq
Джо - много хубави дълги мигли Heart Eyes

Аз не слагам спирала на долните мигли,защото мойте са много редки и къси и като спожа спирала се подчертава как на места има на места няма,иначе много харесвам на хубави мигли да е нанасена спирала.

# 518
  • Street of Dreams
Много рядко ми се случва да се гримирам заедно с приятелка. Обаче нямам никакъв проблем да й пробвам спиралата, нито да й дам моята.
Дали ще сложа спирала на долните мигли, зависи от цялостния грим. Ако съм сложила коректор / пудра или сенки на долния клепач, това неминуемо отива и на миглите и трябва да ги мина леко със спиралата. Понякога подчертавам само горния клепач и тогава не слагам. Долните ми мигли са прекалено дълги и правят очите ми кръгли, затова ги скъсявам редовно,особено в средата на окото.

# 519
  • София
Винаги слагам спирала и на долните мигли, просто на мен не ми отива без, очите ми изглеждат по малки и някак грима незавършен, но основната причина е, че не ми отива. Докато на моята приятелка без спирала на долните мигли и седи супер.

# 520
Glam & Doll False Curl & Volume Mascara или Glam & Doll False Lashes Mascara?
Първата, Димс, тъмно виолетова тубичка Peace

Прави сте, че спирала на долните мигли отваря повече погледа, понеже ги дърпа надолу. Аз затова и не слагам- моите очи са доста големи и по принцип широко отворени, ако подсиля ефекта, приличам на бухал (или на крава, според гледната точка Laughing)

# 521
Въоразяваш си за бухала и кравата.

# 522
Вчера гледах, избирах и накрая се спрях на нещо изпитано с години http://www.ivis.bg/bourjois-volume-glamour-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1 … %D0%B8-p2997.html Тази на Буржоа и Лореал х 4 са ми много любоми.  Simple Smile
Аз също не слахам спирала на долните мигли. Бързо я размазвам, а и нямам навика  Grinning

# 523
  • SF
Тази спирала на Буржоа им е един от бестселърите. Никога не съм я имала. Ще ме накараш да я опитам. Цената й е превъзходна, ако наистина е шедьовърът на спиралите на Буржоа. Виждала съм я из толкова много дамски чантички...

# 524
Добре де, пуснете по една снимка за да добием поне малко представа. Така мненията ви просто се обезмислят.

Общи условия

Активация на акаунт