Спирала за мигли- 13 тема

• 116 496
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
валия ,на мен триъгълната на Буржоа ми стана любима.Странно,че ти е слепнала миглите,на мен ми ги разделя страхотно.Все пак опитай още няколко пъти,може и да се получи.

# 616
  • Вестерос
На мен също не ми ги слепва, а ми ги разделя, но не ми ги прави обемни

# 617
  • Бургас
Да,стават малко хилави и когато добре изсъхне първия слой слагам отгоре една спирала на Мейбълин,ето тази
http://parfumi-kozmetika.com/product-421.html
И става много хубаво.

# 618
Да,стават малко хилави и когато добре изсъхне първия слой слагам отгоре една спирала на Мейбълин,ето тази
http://parfumi-kozmetika.com/product-421.html
И става много хубаво.

Тази ми е една от любимите. Бързо придава обем и подрежда миглите страхотно Simple Smile.Една от малкото спирали, който съм повторила. Лесно се сваля.

# 619
Здравейте,току що чух отчасти реклама в която се говореше затова,че ако върнеш стара спирала можеш да закупиш Clinique High Impact в пълен размер на цена 22 лв.Не разбрах само магазините,но сигурно пак ще са БЗ.Моля ако някой разбере срока на промоцията и/или има впечатления от спиралата да сподели.Благодаря  Heart Eyes

# 620
  • Sofia
Здравейте,току що чух отчасти реклама в която се говореше затова,че ако върнеш стара спирала можеш да закупиш Clinique High Impact в пълен размер на цена 22 лв.Не разбрах само магазините,но сигурно пак ще са БЗ.Моля ако някой разбере срока на промоцията и/или има впечатления от спиралата да сподели.Благодаря  Heart Eyes

Спиралата е нищо особено, приятна ежедневна спирала, не се размазва, не дава някакъв забележим ефект, но разделя добре, не слепва, не се рони. Peace

# 621
  • Варна

CLINIQUE
САМО сега върнете старата си спирала (независимо от марката) и вземете High Impact Mascara от Clinique на невероятната цена от 22 лв. (регулярна цена 46 лв!)

Срок на промоцията: 04.07.2016 г. – 10.07.2016 г.

Става въпрос да Бюти зон и Дъглас.
Лично аз не съм силно възхитена от спирала.Миналата година пак я бяха пуснали и си бях взела.Става но не е това което аз търся.

# 622
desuri,cutesmallcat  bouquet
аз си ползвам още онази от предишната промоция на Ести Лаудер,но почти засъхна,та затова наострих уши.

# 623
  • Street of Dreams
Вчера разкарах Maybellne Lash Sensational в черната опаковка - вече трети път ме докара до ръба на нервната криза, макар понякога да ми се получаваше. Не изключвам това напластяване да изглежда добре при други, но от своя гледна точка, не я препоръчвам на никого. Много исках да пробвам нещо ново, замислих се какво хвалихте напоследък, но не ми хрумна нищо. Загледах се по Smashbox, но не се сетих да съм чела някакви отзиви. Накрая излязох с le volume и малко ме е яд на себе си - експерименталният ми дух е разбунтуван  Crazy Heart Eyes

# 624
  • Вестерос
Тази седмица в елитис спиралите на мейбалин са по 8,49

# 625
  • София
Лореал двойната спирала
Скрит текст:
, тъй като спиралата с туша вече свърши, сгъсти се много и ми слепва миглите...та, сега ползвам само основата и след това слагам друга спирала. Резултатът е много добър!  Peace[/color]

# 626
  • Пловдив
Така..преди пет дни ми свърши последната спирала Драма, и настана драма Mr. Green

Вече никъде не намирам дуо пакети от нея и се наложи да купя нещо. След дълго мислене и както е прието в темата да се пише- купих новата на Лореал Mr. Green

Шегата на страна, спиралата е Loreal Volume Miss Hippie. Два дни по късно се питах защо си дадох парите, но реших да я помъча още малко. Вече минаха пет дни , свикнах и дет се вика на четката и няма такъв кеф. Който търси близка спирала до Драмата на Ланком, тази определено ще му хареса. На този етап, не бих я сменила, твърде са сходни за моите мигли , за разлика от цената им Hug

# 627
Armira,вчера си поръчах двоен сет на ланком.Има и във Фю и в lookfantastic. bouquet

# 628
# 629
  • Варна

За мен пък този Герлен е супер не сполучлив.Бих предпочела някой от по-старите модели пред нея. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт