Спирала за мигли- 13 тема

• 116 497
  • 779
  •   1
Отговори
# 630

За мен пък този Герлен е супер не сполучлив.Бих предпочела някой от по-старите модели пред нея. Rolling Eyes
В интерес на истината, не съм пробвала кой знае колко спирали от този ценови клас, но имах някакъв Шанел и една на Ланком и в сравнение с тях Герлена е супер. От бюджетните харесвам Макс Фактор. А, Вие коя спирала харесвате?

# 631
И аз не харесвам този Герлен.

# 632
  • Вестерос
След около 10 слагания се разработи триъгълната на буржоа и много ми харесва вече

# 633
  • SF
Утре прибирам в кофата

защото вече "не пише". 2 месеца и нещо изкара при мен, но не съм я използвала чак пък всеки ден. Малко са й за цената.

Я кажете сега да я сменя ли с  Clinique от промоцията? Струва ли си или да пробвам другата ви любимка Мейбълин Lash Sensational? Гласувайте;-)

# 634
Предвид цената на Лаш,според мене си заслужава да я пробваш  Peace (розовата) Аз съм доволна от нея.

Сега съм с комплекта на Евелин серум+ спирала, не е лоша, маха се лесно,разделя хубаво и има леко удължаване,но ако искате драма ефект... не е най-добрия избор.  bouquet

# 635
  • Street of Dreams
И аз гласувам за Maybelline, цената е направо невероятна. Тук никога не съм ги виждала под 8.50 Евро, но и не е обичайно да се правят такива "промоции". High impact не може да се мери с нея.

# 636
  • Бургас
След около 10 слагания се разработи триъгълната на буржоа и много ми харесва вече
Много е хубава,и моята се разработи,до сега никоя спирала не ми е подреждала толкова хубаво миглите Heart Eyes

# 637
  • Пловдив
Armira,вчера си поръчах двоен сет на ланком.Има и във Фю и в lookfantastic. bouquet
Ти пък!! Еййй, толкова време чаках да ги пуснат, повече от половин година ги следа !!  Crazy

# 638
+ 1 Имам вече няколко цвята от тази и съм много доволна.Определено е за търсещите обем.

# 639
Има ги от доста време  bouquetДвете ми излезнаха под 80 лв със сегашния курс на паунда  bouquet

# 640
  • Пловдив
Сега пак ги търсих, няма ги дуо пакетите, през мобилната версия съм, може би на компа довечера ще излязат Crazy

# 641
  • Велико Търново
Голям фен съм на всичко Герлен-ско, но две техни спирали купувах/включително за споменатата по-горе/ и двете не ми харесаха - но то си е до мигли Wink
Видях новата/за мен/ спирала на Лореал Volume Miss Hippie - намалена е на касата в дрогерии Лили, но още й се чудя Thinking

# 642
  • Бургас
И на мен не ми харесват спиралите на Герлен,иначе всичко друго е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 643
# 644
  • Пловдив
Много благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт