Спирала за мигли- 13 тема

• 116 976
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Че ние тук принципно с толкова закъсняваме за какви да е тенденции, нови продукти и прочие Mr. Green

Сега погледнах - тази, която аз купих, е годна до декември 2016 година. Кога е произведена не пише и не ми се рови по сайтове да търся.

# 256
  • Street of Dreams
Че ние тук принципно с толкова закъсняваме за какви да е тенденции, нови продукти и прочие Mr. Green

Сега погледнах - тази, която аз купих, е годна до декември 2016 година. Кога е произведена не пише и не ми се рови по сайтове да търся.
Няма значение, щом си е в срок. Но сте прави, че са някакви изровени бройки, защото едва ли спирала, годна до декември, е произведена скоро.

# 257
От спиралите на Лореал, коя е с ефект повдигане, извиване и добро подреждане на миглите: Volume Million Lashes; Miss Manga с розовата капчка или новата двойна?

Скрит текст:

Не е никоя от показаните, но ако държиш да е някоя от спиралите на Лореал - при мен такъв резултат има So Couture So Black:
Скрит текст:
Отворих я наскоро, исках да я ползвам известно време и да пиша как е, но ето ти ми даде повод.
Извива, повдига и подрежда много добре. Не се справя с обема според мен. Може би с напластяване да се получи, не съм пробвала. Удължава, също така.

Но, не мога да я сравня с показаните от теб, защото не съм ги ползвала.

Допълвам се: Ефектът при мен е сходен. Снимката е от Интернет.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 01:13 от Mary Jo

# 258
  • София
Mary Jo, благодаря! bouquet

# 259
Хайде и тук да се отчета  Laughing
Аз използвам водоустойчива спирала и то от години на Макс фактор мастърпиис. Моите мигли са  прави, направо обърнати надолу и никака спирала не може да ги вдигне затова ги извивам с извивачка и единствения начин да задържа тази извивка е водоустойчива спирала. Свалям я много лесно с двуфазен лосион, използвала съм много марки, но любими ми са на лореал и микса/по бютжетни и не ми дразнят очите/. Иначе Макс фактора добре почертава, разделя и не напластява с два пласта миглите са ми супер.

# 260
  • Варна

Само сега върнете старата си спирала (независимо от марката)
и вземете най-продаваната спирала на
ESTEE LAUDER – Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara
на невероятната цена от 26 лева (регулярна цена 66 лева)!
Срок на промоцията: 01.04.2016 г. – 13.04.2016 г. или до изчерпване на количествата.

Това получих днес на имейла.Важи за магазините Дъглас и Бюти зон Simple Smile

# 261
  • Пловдив
Някакви отзиви за тази на Естее Лаудер ? Аз миналата година така си взех на Клиник една спирала, доста ежедневна се оказа.

# 262
  • Варна
 Миналогодишната на Клиник направо я изхвърлих.Изобщо не ми хареса.
По-назад хвалеха някаква спирала на ЕЛ,но не помня тази ли беше,затова и на мен ще ми е интересно да прочета мнения.

# 263
# 264
Някакви отзиви за тази на Естее Лаудер ?...

За мен Estee Lauder Sumptuous Infinite
Скрит текст:
е по-добра от Sumptuous Extreme
Скрит текст:
, но и втората е много хубава. Имайте предвид обаче, че четката й е доста голяма.

# 265
  • Велико Търново
И аз съм на същото мнение - с  Extreme ми беше трудно нанасянето и накрая я размених, Infinite много я харесвам Peace

# 266
# 267
  • Варна
Аз се разочаровах от спиралата на Too Fased точно заради голямата четка.Постоянно се цапах ,а и тежеше повече  отколкото очаквам за спирала.
Затова няма да взема тази на ЕЛ.
Благодаря за изказаните мнения Hug

# 268
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте,
това за връщането на спиралата има ли значение каква марка е старата ти спирала, знаете ли?
Благодаря!  bouquet

# 269
не, няма значение
спокойно можеш да върнеш и някоя чисто нова евтина сприрала, ако прецениш, че ти е изгодно
но кой ли няма поне по една-две изостанали стари у дома  Joy

Общи условия

Активация на акаунт