Спирала за мигли- 13 тема

• 116 502
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
С удоволствие да си я ползваш!

# 586
  • Щастлива мама на 3 слънца
С удоволствие да си я ползваш!
благодаря

# 587
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Решила съм да се сдобия с триъгълната на "Буржоа", но вчера търсих в три магазина и я няма Crossing Arms

Ондин, ще чакам да купиш и покажеш Simple Smile. И тук няма черен вариант.

# 588
  • София
Влизам да споделя отзиви за коментираната скоро спирала на Charlotte Tilbury  - Legendary Lashes Mascara.

Спиралата прави добър обем, като лесно може да се прекали и да доведе до слепване, защото пуска доста туш. Пробвах я и самостоятелно и с максимайзера на Диор, като вторият вариант ми хареса повече. За любителите на леката и естествена визия няма да им допадне. На мен като цяло ми харесва, защото аз си падам по драматичен обем  Simple Smile,  но не е нещо уникално.
Ефектът е подобен на Ле волюм на Шанел и Драмата на Ланком.  Peace

# 589
Благодаря,Михаела  bouquet bouquet bouquet

# 590
  • София
Обещах да пиша за новата на Мейбълин - на този етап без забележки. Доволна съм!

# 591
Пуснете снимки ...

# 592
Обещах да пиша за новата на Мейбълин - на този етап без забележки. Доволна съм!

От тази и аз съм доволна,не ми се размазва от долната страна,но отгоре ако мина няколко пъти и миглите се слепват,един-два пъти ако нанеса само е добре.

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 20:17 от Ivet_2000

# 593
  • Street of Dreams
За пореден път - постове с "новата на тази или онази марка" са неинформативни, празни, излишни и изнервящи. Повечето тук не сме up to date с новостите на всяка една марка спирали, да не говорим ако постовете се четат няколко месеца по-късно - откакто пишем в темата, бая нови спирали излязоха. И още - някои т.нар. "нови" спирали излязоха преди половин година. Какво толкова сложно има да се изписва името на спиралата, та дори и да се сложи някоя снимка, да знаем за какво четем?

# 594
 202uu

+ постове, състоящи се само от "спиралата е уникална/ феноменална/ мн я харесвам" без поне малко да се поясни, с кое си качество толкова е възторгнала ползващият я, имат същата нулева полезност.

# 595
Точното име е THE FALSIES® PUSH UP DRAMA™ IN BLACKEST BLACK
http://www.maybelline.com/products/eye-makeup/mascara/the-falsie … ush-up-drama.aspx

Предполагам Amiamo има в предвид същата.

# 596
  • София
Да,
Ivet_2000
, тази спирала на Мебълин имам предвид:

- THE FALSIES PUSH UP DRAMA IN BLACKEST BLACK

# 597
  • Щастлива мама на 3 слънца
Да похваля новата на Шанел...уникална е.

# 598
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да похваля новата на Шанел...уникална е.
Няколко поста над теб не прочете ли??? Или просто не ти пука? Или нарочно дразниш??

# 599
  • Вестерос
 Joy Joy аз лично се смях като видях поста на Адреналинка

Общи условия

Активация на акаунт