Спирала за мигли- 13 тема

• 116 506
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
  • Манчестър
Аз открих МОЯТА спирала и знам, че няма да посегна към друга. Новата на Шанел Heart Eyes Невероятна четка, невероятен туш /и невероятна цена!/. Но ако издържи 6м. като Ле Волюм, нямам против..

Koя е тази новата на Шанел?

# 571
Аз открих МОЯТА спирала и знам, че няма да посегна към друга. Новата на Шанел Heart Eyes Невероятна четка, невероятен туш /и невероятна цена!/. Но ако издържи 6м. като Ле Волюм, нямам против..

Koя е тази новата на Шанел?

https://www.google.bg/search?q=chanel+definition+mascara&hl= … svtD_qGMzQecjM%3A

# 572
  • Бургас
Вчера ме домързя,но днес отворих триъгълната спиралка на Буржоа.Прелест,струва си всяка стотинка.Разресва много добре,пуска достатъчно туш,изобщо много се радвам,че я купих.Прави мигли почти като на мацката от рекламата(нейните са изкуствени,но все пак резултатът е подобен).
Как е цялото име на тази спирала, че така - триъгълната, нищо не ми говори. Simple Smile
+1 И при мен е така може ли да я покажеш?

Bourjois Volume reveal
https://www.google.bg/search?q=Bourjois+Volume+reveal&client … E_x0rOaslSAV3M%3A

# 573
  • Вестерос
Вчера ме домързя,но днес отворих триъгълната спиралка на Буржоа.Прелест,струва си всяка стотинка.Разресва много добре,пуска достатъчно туш,изобщо много се радвам,че я купих.Прави мигли почти като на мацката от рекламата(нейните са изкуствени,но все пак резултатът е подобен).
Аз идвам да се оплаквам от нея. Да, разресва хубаво миглите, не ги спластява, но явно ми идва рядък туша, защото не ми ги прави по-обедни, а само по-дълги. Не мога и хубаво да си ги извия с четката. Иначе мирише много приятно и ми харесва, че е сякаш по-черна от Лаш Сенсейшън на Мейбалин, в която се влюбих. Приличат си, тя също беше в началото по-течна, но по-хубави ми правеше миглите. Дано Буржоа се разработи с времето.

# 574
  • варна
Спиралата на Мейбълин извива и повдига по добре.На Буржоа наистина дава по малък обем и извиване,но разделя перфектно и е много черна.Не е лоша спиралата ,стига да не търсиш драматичен поглед.За през деня е ок.За вечер може да се подсили с някоя напластяваща спирала.

# 575
  • Вестерос
Честно казано очаквах повече  Grinning  Flutter Но ще си я използвам с кеф поне, едва ли обаче , ако не се разработи ще я повторя, а мейбалинската със сигурност ще я.

# 576
  • варна
И аз,и аз Laughing

# 577
  • Бургас
По принцип като изсъхне спиралата на Буржоа на миглите може да се нанесе втори пласт от друга спирала.На мен ми е омръзнало от спирали,които слепват миглите и много се радвам на новата на Буржоа.По принцип разресвам миглите с една,а добавям плътност с друга спирала и става много добре.

# 578
Мейбълин имат ли кафява за обем? Лесна за сваляне...

# 579
  • София
Идва ред на спиралата на Мейбълин и другата седмица ще споделя впечатления.  newsm10

# 580
  • Street of Dreams
Maybelline lash sensational, нашата любимка, има нов вариант в черна опаковка.  Flutter Нямам нужда от нова спирала, но ако никоя от вас не я вземе скоро, може да съм първа да я пробвам.  Peace

# 581
В България не съм я виждала още, ще ми е любопитно мнението ти Wink

# 582
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте да похваля най -голямата ми любов
Толкова спирали смених и сменям ,но като тази няма Simple Smile))

# 583
ААДРЕНАЛИНКА, дай малко подробности - като почнеш от марката, до ефекта и от къде си я поръчала Wink

# 584
  • Щастлива мама на 3 слънца
ААДРЕНАЛИНКА, дай малко подробности - като почнеш от марката, до ефекта и от къде си я поръчала Wink
http://www.ebay.com/itm/Victorias-Secret-Mascara-Lash-Dare-3-In- … :XZIAAOSwrklVJU-4

тук я намирам в сайта им я няма .
Сестра ми ми я подари .
Много хубаво разресва и удължава Simple Smile
Victoria's Secret Black Mascara

Общи условия

Активация на акаунт