Спирала за мигли- 13 тема

• 116 508
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Обмислям тази http://maxfactor-international.com/make-up-products/eyes/mascara … h-volume-and-curl
Какво ще кажете?
Търся много обем,ако има и леко удължаване -още по-добре.  Grinning
Ползвала съм я, но с права четка, не с извита. На мен лично не ми допадна- слепваше, дължина- никаква. А аз съм с къси мигли и търся предимно дължина.

# 556
Ако е само за дължина препоръчвам Ланком.

# 557
  • Бургас
И ако преспиваш с него, имай едно наум, че може да се събуждаш с подпухнали очи.

За моя радост,това го няма при мен  Hug

# 558
  • София
Откакто ползвам новата двойна спирала на Лореал чувствам тежест в клепачите и леко възпалени очите. Не мога да кажа дали е от нея, защото паралелно с тази спирала полвам един серум за мигли и вежди на Орифлейм и не мога да разбера от къде точно е проблема.
Както и предполагах, на новата двойна спирала на Лореал 'живота" няма да е много дълъг / 3-6 месеца. Може би до края на този месец ще я ползвам и в коша. Бързо свърши туша!  Mr. Green Иначе миглите са супер!  newsm10

# 559
  • Бургас
И аз си купих триъгълната спирала на Буржоа.Сега в началото изисква повече внимание и прецизност пру нанасянето,но май ще измести бюджетната ми любимка Лаш сензационал на Мейбълин.Добре,че ви послушах и я купих!И аз съм от тези с отворените 6-7 спирали Laughing
И аз я купих,мислех,че ще успея да се сдържа да не я отварям,защото имам 4 отворени спирали,които са съвсем нови,но не издържам.Утре отварям спиралата на Буржоа и започвам да я ползвам ако ми хареса.Дано е хубава,новата на Мейбълин никак не ми пасна и я размених.Взех тази на Буржоа защото имаше тестер и тушът ми се стори течен,а аз най-много харесвам течни спирали.Много се чудих дали да взема някоя от новите на Ревлон или Лореал...Накрая грабнах спиралата на Буржоа,а и шишенцето много ми хареса с необичайната си форма и утре ще докладвам как стои на моите мигли.

# 560
  • Вестерос
И аз взех вчера. Утре ще я тествам

# 561
Като че ли двойната спирала на Лореал повече ми допада от новата на Буржоа, но ще си ги ползвам и двете.

Видях, че има "нова версия" на двойната спирала - Red Carpet. Имате ли впечатления от нея? Simple Smile

# 562
  • SF

Ето тази спирала на Ести е с много кратък живот при мен....  Crossing Arms

# 563
При мен пък обратно. Имам я от куфарчето на Ести, значи декември-януари съм я отворила и още е добре пущината Simple Smile По-назад бях писала, че не я харесвам кой знае колко, но я ползвам от време на време.

# 564
  • SF
Всеки ден ли я ползваш?
Аз моята всекиден и за 2 месеца и 2 седмици някъде започва да заминава...

# 565
Не, определено не всеки ден я ползвам. Но други спирали, пак при нередовно използване за този срок след отваряне вече са ми били изсъхнали.
Нещо не мога да си намеря фаворит. Не обичам да има няколко отворени спирали, а сега съм точно така, ползвам 2-3, а от никоя не съм очарована.

# 566
  • Бургас
Вчера ме домързя,но днес отворих триъгълната спиралка на Буржоа.Прелест,струва си всяка стотинка.Разресва много добре,пуска достатъчно туш,изобщо много се радвам,че я купих.Прави мигли почти като на мацката от рекламата(нейните са изкуствени,но все пак резултатът е подобен).

# 567
Вчера ме домързя,но днес отворих триъгълната спиралка на Буржоа.Прелест,струва си всяка стотинка.Разресва много добре,пуска достатъчно туш,изобщо много се радвам,че я купих.Прави мигли почти като на мацката от рекламата(нейните са изкуствени,но все пак резултатът е подобен).
Как е цялото име на тази спирала, че така - триъгълната, нищо не ми говори. Simple Smile

# 568
  • Варна
Как е цялото име на тази спирала, че така - триъгълната, нищо не ми говори. Simple Smile
+1 И при мен е така може ли да я покажеш?

# 569
Аз открих МОЯТА спирала и знам, че няма да посегна към друга. Новата на Шанел Heart Eyes Невероятна четка, невероятен туш /и невероятна цена!/. Но ако издържи 6м. като Ле Волюм, нямам против..

Общи условия

Активация на акаунт