Великобритания - тема 63 Истинско Великденска

• 95 074
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • Истински се вижда само със сърцето.
От Бирмингам е същата работа   Confused Удобно е само ако си от София или съвсем близо. Въпреки всичко майка ми ползва тази линия когато ни беше на гости, защото на нас пък ни беше неудобно да ходим до Лондон да я посрещнем.

# 721
  • York
Донкастър - Букурещ е същата работа. Пристига  след 1ч. Гледат да плащат възможно най - ниските летищни такси и въобще не мислят за удобството на пътниците.

# 722
  • Манчестър
Влизам само да споделя, че Уиз пускат линия преди Коледа Донкастър - София на многооооо добри цени. Около февруарската ваканция има и по 8 паунда на посока  Party Ноооооооо часът на пристигане в Бг е безумен - 1:45  Whistling

По 8 лири не видях точно по ваканцията, иначе аз купих за 50 pp return.

# 723
  • York
Влизам само да споделя, че Уиз пускат линия преди Коледа Донкастър - София на многооооо добри цени. Около февруарската ваканция има и по 8 паунда на посока  Party Ноооооооо часът на пристигане в Бг е безумен - 1:45  Whistling

На 20-ти Февруари Понеделник с дискаунт е 7.99.  Peace

# 724
  • Bristol
Ух, че ме притесни с това 20 февруари, помислих, че съм объркала датите, а уж резервирахме вече февруарската ваканция  Crazy В нашата община на 20 февруари са на училище.

# 725
  • Манчестър
Влизам само да споделя, че Уиз пускат линия преди Коледа Донкастър - София на многооооо добри цени. Около февруарската ваканция има и по 8 паунда на посока  Party Ноооооооо часът на пристигане в Бг е безумен - 1:45  Whistling

На 20-ти Февруари Понеделник с дискаунт е 7.99.  Peace

Кога се появява този дискаунт? Аз гледах най-напред понеделник - 20-ти, но щеше да бъде понеделник до понеделник и това са 6 дена холидей вместо 5 от работа и затова от петък до петък. Иначе цената беше 15 лири на посока. И на 50 лири съм доволна.  Grinning

# 726
  • Оптимист по принуда
Трябва да имаш мембършип. Мисля, че £90.

# 727
  • York
Ух, че ме притесни с това 20 февруари, помислих, че съм объркала датите, а уж резервирахме вече февруарската ваканция  Crazy В нашата община на 20 февруари са на училище.
Laughing
При нас са във ваканция от 20-ти и се връщат в училище на 28-ми  Simple Smile
Моята дъщеря има рожден ден на 20-ти и мисля да и организирам парти в България тази година  Rolling Eyes

# 728
  • постоянно
Благородно ви завиждам за толкова евтини билети - аз летя до Бургас , а до там цените  в повечето случаи са леле мале . За Август искат £1400 за 2 адълтс + 9 годишно . Няма как да стане !

ММ категорично отказва да лети до София - каза , че не му понасят БГ пътища и шофьори  Mr. Green Защо ли ??  Crazy

# 729
  • Манчестър
Трябва да имаш мембършип. Мисля, че £90.

Сигурно има смисъл ако пътуваш често. При мен Wizz е повече one off...

# 730
Благородно ви завиждам за толкова евтини билети - аз летя до Бургас , а до там цените  в повечето случаи са леле мале . За Август искат £1400 за 2 адълтс + 9 годишно . Няма как да стане !

ММ категорично отказва да лети до София - каза , че не му понасят БГ пътища и шофьори  Mr. Green Защо ли ??  Crazy
  Идете до Лондон и си вземете полет до Бургас. То август като цяло са скъпи навсякъде де. На за тези пари може да си вземете направо пакет с почивка за трима.

# 731
  • Оптимист по принуда
Илейн, твойта бубка ли е на аватара ?   Heart Eyes Мъничка сладурка  Heart Eyes Hug

# 732
  • Истински се вижда само със сърцето.
Деми тя е Simple Smile не можах да се сдържа, много ми е сладка на тази снимка и я сложих нея Simple Smile

Вие как сте с малката, ходили на градинка  Hug

# 733
  • постоянно
Miss Fine,  това е полета от Лутън.

# 734
Miss Fine,  това е полета от Лутън.
  Ужас..Виж Томсън чартърни и Балкан холидаис летят лятото, може да има оферта, ако държите да си идете.

Общи условия

Активация на акаунт