Великобритания - тема 63 Истинско Великденска

• 95 491
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  Проверете спиди https://www.speedy.bg/bg/dpd-economy-cr 31,5 е около 31 паунда от врата до врата. Аз съм доволна от тях .
  Подаръци нося много, защото получаваме много и ми пращат за всеки празник до тука приятели и роднини. Не се изхвърляме за скъпи неща. Аз нося основно дрехи, много много рядко играчки. Ако се иска играчка купувам от БГ, цените са прилични на играчките там и не си струва влаченето. Като цяло не питам много, каквото такова хаха. Преди питах и изпълнявах капризи, но вече нямам време и нерви.
   Честит празник!

# 121
  • UK
Аз не очаквам нищо от тях, нищо че имах рожден ден преди един месец. Не става дума за родителите ми, разбира се, а за разни роднини, които не са ми близки. За семейството ми и приятелите ми аз сама искам да взема нещо, понеже ми доставя удоволствие. Simple Smile

# 122
Момичета, искам да ви питам знаете ли къде мога да намеря свински джолани. Гледах "Черешката на тортата" и това ми дойде като идея да сготвя. Обаче никога не съм виждала в Теско (това ми е най-близкият магазин).

# 123
Събудихме се покрити със сняг  Joy и съобщение, че училището отваря в 10часа  hahaha
future74 аз пазарувам от morrisons и там винаги има.

# 124
  • постоянно
Сняг ?!? Не думай.  Sick
При нас е пекнало , пък ще видим .

Подаръци купувам само ако имам възможност и на когото аз преценя.  Stop

# 125
  • Манчестър
Сняг и при нас...БГ метла влезе в действие. Grinning

# 126
МГМ, защо не им вземеш някакви по-posh бисквити на роднините (сладки или солени или и двете). Въобще нещо за ядене.

И аз да попитам, като сме подхванали темата за подаръците, идеи за 11г. момиче и 13 г. момче (деца на моя приятелка) - чудя се какво да им занеса, освен някое лакомство. Първоначално мислех книги, защото за мен книгата е чудесен подарък, но не им знам нивото на английския, а и какъв жанр ще предпочетат. Дрехи също не мога да им купя, не съм ги виждала отдавна, нямам представа за размери. Ще съм благодарна за идеи, вие какво подарявате за тази възраст, и да не е много скъпо (не искам да им става неудобно) или обемно.  newsm78 Ох, много ми станаха изискванията май  Laughing.

# 127
МГМ, защо не им вземеш някакви по-posh бисквити на роднините (сладки или солени или и двете). Въобще нещо за ядене.

И аз да попитам, като сме подхванали темата за подаръците, идеи за 11г. момиче и 13 г. момче (деца на моя приятелка) - чудя се какво да им занеса, освен някое лакомство. Първоначално мислех книги, защото за мен книгата е чудесен подарък, но не им знам нивото на английския, а и какъв жанр ще предпочетат. Дрехи също не мога да им купя, не съм ги виждала отдавна, нямам представа за размери. Ще съм благодарна за идеи, вие какво подарявате за тази възраст, и да не е много скъпо (не искам да им става неудобно) или обемно.  newsm78 Ох, много ми станаха изискванията май  Laughing.
  Парфюмче. Виж в магазини тип B&M има парфюми тип бритни спиърс, дейдид бекъм и тем подобни с цени от 4 паунда започващи.

# 128
  • На село (близо до Лондон)
А я как много от вас си спомнят мобифоните  Sunglasses Wink.

Аз нямах, но едно момче от компанията имаше тухла като на Бу, и на една нова година се мъчеше да улови сигнал от Вакарел до София. Неуспя  Grinning

Честито училище Дорет! Пеша е най-добре и лесно. Успех на детето в новото училище.
Сняг нямаме, слънце и студено е при нас.

# 129
Тъкмо се зарадвахме, че намерихме къща - голям късмет, имайки предвид, че нямаме банкова история и т.н. Къщата е по препоръка на работодателя. И се оказа, че в нея няма душ! Преживяхме го драматично. Сега въпросът:

- Ако откажат да сложат душ, ние можем ли да си сложим сами? Къде да гледам за цени?
- Същото важи и за смесители - поне в кухнята?
- Ако договорът за наем е едногодишен, обикновено има ли клауза, която да позволява напускане с някакво предизвестие? Още не съм виждала самия договор, питам какво е обичайното.

# 130
Miss Fine,благодаря за идеята  bouquet. За парфюми не бях се сетила, веднага ще погледна online нещо като за тийнейджъри.

# 131
Тъкмо се зарадвахме, че намерихме къща - голям късмет, имайки предвид, че нямаме банкова история и т.н. Къщата е по препоръка на работодателя. И се оказа, че в нея няма душ! Преживяхме го драматично. Сега въпросът:

- Ако откажат да сложат душ, ние можем ли да си сложим сами? Къде да гледам за цени?
- Същото важи и за смесители - поне в кухнята?
- Ако договорът за наем е едногодишен, обикновено има ли клауза, която да позволява напускане с някакво предизвестие? Още не съм виждала самия договор, питам какво е обичайното.

Можете да си сложите, ако хазяина е съгласен. Ама вероятно ще е за ваша сметка. За цени - на прима виста за Аргос се сещам, със сигурност има магазин за такива неща там където живеете. Смесителят за кухнята ми излезе 50 паунда с меките връзки, за душ нямам идея, зависи какво ще слагате, дали проточен бойлер или батерията ще смените. На газ ли сте?
В моя договор за наем предизвестието беше два месеца в срока на договора, един месец след като изтече.

# 132
  • Истински се вижда само със сърцето.
За душ може да видите в B&Q или Homebase също  Peace

Ние сме със същото предизвестие като Джули.

Може да питате хазяина или агенцията дали все пак не възнамерява да сложи душ.

# 133
  • UK
Нашето предизвестие е 1 месец първите 6 месеца, след това до годината нямаме право на прекъсване май. Това не е ли както се договорите всъщност? Кажете си притесненията на агенцията и си искайте каквото ви устройва. Помня, че за преподписване има още 200 паунда такси.  Twisted Evil
Джули, какво ще рече след като изтече? Че не се преподписва и остава един вид безсрочен ли?

# 134
  • York
Нашия договор беше 6 месечен, след което стана безсрочен, с един месец предизвестие, но ние не сме през агенция, а директно от собственик.  Дори ни намалиха и наема с 50 пауда, то в този студен апартамент явно не се задържат много хора  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт