Професионални серии за коса - тема 102

• 73 342
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Хм, какви са тези проценти окислители! НА мен косат ами изсветлива с 2 тона само с окислител 1.9%, а пък със следващия, 3-ка, цъфва... А за 9 направо не смея да помисля какво ще стане...
Мила, всеки пигмент е различен и съответно реагира на различно ниво на окисляване. Аз примерно се боядисвам винаги и само с 9%/30 вол., естественото ми ниво е между 4-5 и стигам до 8/9 само с този процент. Пробвала съм с 6% и определено не ми вдига толкова. А относно щетите...мда, имам си ги в изобилие, но се боря със зъби и...ножици Hug 

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 22:53 от Inked Mom

# 256
  • София
Трябва ми нещо за сериозно хидративане на дължините, без да утежнява (клепване, матиране).
Дали http://www.arlen.bg/product/2676/balsam-za-mignoveno-podhranvane … ection-40-ml.html това е ок за тънка, но суха коса? Само за къдрокоски ли е? Ползвате ли балсам с него и ако някоя от вас може да го сравни със сс крема на Алтерна ще съм много благодарна  bouquet

# 257
daredevil, Алтерна имат цяла линия с хайвер. Като серии: Рипеър, хидратираща, новата маслена хидратираща, за обем, за блондинки, против пърхот и стилизанти. Ползвала съм почти всичко. При Рипеър шампоанът е доста силничък, измива много хубаво с богата пяна и може малко да пресуши, ако не се комбинира с як балсам или маска. Косата стои чиста и бляскава. Определено уплътнява. Балсамът моментално разплита, напоява, силен и гъст е. И двата продукта са икономични, с хубав аромат. Вече има и малки опаковки за проба. Можеш да си вземеш от тях. Peace

# 258
  • Велико Търново
Здравейте, момичета bouquet
До 8-ми март в Ягодката има намаление на всички продукти за коса 10% без изискване за минимална сума и с безплатна доставка/ако сте редовен клиент, имате и още 10% лоялност, та общо стават 20%/.
Искам да си взема някакъв продукт за скалп - серума на ДМО ми е на привършване, та съм се насочила към Grow Gorgeous , но се чудя между 10 мин.маска за скалп и серума за растеж /и други продукти на марката ми се искат, но сега нямам възможност/ - моля, тези които са ги пробвали да ме насочат/Магнолия Flutter....

# 259
  • Стара Загора
Сега и аз се запалих по шампоана на Алтерна с детелината. Но в серията нямат балсам или  маска. Който го е ползвал , може ли да сподели с какво го комбинира?
На опаковката на шампона пише да се използва с балсама за обем от хайверената серия.Аз лично го използвам и с протеинови и с хидратиращи балсами/маски.Но сякаш за моята косата (нетретирана и небоядисана) е по-подходящ варианта с балсама Рипеърикс на Алтерна.С хидратиращи отива леко да ми лигавее косата.

# 260
И аз ползвам с каквото реша на момента. Снощи беше с бамбуковата маска smooth+термото и резултата много ми хареса ( което е от маската предполагам, защото и термото и балсама от серията са ми леки иначе). Пробвах и с две маски на Керастаз, но те ми идват много силиконово замазващи, добре че са мостри.

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 17:51 от Анонимен

# 261
  • Lost in a fairytale ...
Да ви кажа, май ще се разберем с протеина Mr. Green
Вчера мих с протеинов за обем Матрикс, после 2м. реконструктор, сложих малко хидратиращ балсам.Л2, митично олио и воала - имам гладка, права и мека коса без фриз  Heart Eyes След малко ще я снимам Simple Smile
Определено се усеща сухота, но изобщо не е каквото беше. Сега търся подходящ балсам. Мисля си, че ако е по-тежък,  ще е по-добре. Моя ми идва по-лекичък. Може би ще погледна нещо маслено.
Хареса ми серията на КЮН за суха и шуплеста коса. Там, мисля, имаше масла.  Rolling Eyes

# 262
  • Lost in a fairytale ...
Вместо редакция, натиснах цитирай  Peace
Исках да кажа, че и насила става хубост, хаха Laughing

# 263
Бисквитка, много благодаря за споделеното  Hug, явно по навик съм изтрила офертата от Ягодка, не бях разбрала...
Мишел, може би днес ще приберем по-рано и ще снимам серумчето.

# 264
  • София
daredevil, Алтерна имат цяла линия с хайвер. Като серии: Рипеър, хидратираща, новата маслена хидратираща, за обем, за блондинки, против пърхот и стилизанти. Ползвала съм почти всичко. При Рипеър шампоанът е доста силничък, измива много хубаво с богата пяна и може малко да пресуши, ако не се комбинира с як балсам или маска. Косата стои чиста и бляскава. Определено уплътнява. Балсамът моментално разплита, напоява, силен и гъст е. И двата продукта са икономични, с хубав аромат. Вече има и малки опаковки за проба. Можеш да си вземеш от тях. Peace
Много благодаря!  Peace Явно не съм доразбрала ... ще разгледам и най-добре да пробвам с малките опаковки.  bouquet

# 265
Трябва ми нещо за сериозно хидративане на дължините, без да утежнява (клепване, матиране).
Дали http://www.arlen.bg/product/2676/balsam-za-mignoveno-podhranvane … ection-40-ml.html това е ок за тънка, но суха коса? Само за къдрокоски ли е? Ползвате ли балсам с него и ако някоя от вас може да го сравни със сс крема на Алтерна ще съм много благодарна  bouquet
Харпър за мен двете са много различни,това на Керастаз е серумче главно за връхчетата,то е 40 мл. и не е за къдрокоски,не съм чела в темата мнение на някой,но не е схвръх богато (по мнения от нета).
СС крема на Алтерна е с протеин и е за цялата коса,аз го имам и честно казано от няколко ползвания така и не разбрах каква му е идеята,на мокра коса е адски неикономичен и без видим ефект,на суха също нищо не усещам.
СС на Керастаз е хубав,хидратира без да е тежък,за мен е сполучлив продукт но има момичета на които им разхвърчава (къдрокоски),не помня ти с каква коса беше.

Сетони  Hug и утре става,реших в крайна сметка сега да не пускам нищо защото искам един продукт който не е наличен в ЗР,като дойде-ще пусна поръчка.
Междудругото в ЗР доста неща липсват,уж промоция,пък няма какво да поръчам  Sad

# 266
Максимка, Линда, благодаря!  Hug

# 267
  • София
Момичета от къде купувате оцветяващите балсами Леганза? ДМ, Лили?

# 268
Аз от Елитис, но ги има във всички козметични магазинчета.

# 269
  • София
Michelle_ma_belle, благодаря  bouquet

Косата ми е по-скоро нещо средно между права и леко начупваща се. И за се чудех дали да не изчакам зарежданията на сс-то на Керастас, но до лятото има няколко месеца. освен да опита травъл пака на Алтерна, за да видя как ще се спогодим, макар че като е протеинов леко ме спира

Общи условия

Активация на акаунт