Професионални серии за коса - тема 102

• 73 288
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета и честит празник! bouquet

Включвам се с един въпрос - кой лак е по-добър? Чудя се м/у Лореал и Кюн- Арлен и Рибата пуснаха ли някакви промоции, че в сайта нищо не ми излиза newsm78

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 15:26 от kaly*

# 346
Арлен ни забравиха днес. Никаква хубава промоция Sad

# 347
  • Бургас / София
Промоцията си беше до 5-ти  Peace

# 348
Ама те цените в Арлен са си още промоционални, оставили са намалението. Аз съм доволна, много исках хидратиращите хайверни, а след отзива на Бубка ме беше страх да си ги взема от енцо и намалението в Арлен ми дойде точно по поръчка.Сложили са ми и подаръчета шампоан и балсам на Биосилк -67мл.

# 349
Сетони, от коя серия на Биосилк?  Аз съм ползвала тази за обем и много ми харесва. Лек, неагресивен и не премиващ шампоан, с който се добива значителна плътност. Балсамът - не от най-силните като разплитане, но достатъчно силен за балсам за обем. Също чувствително напомпва косъма.  Любима серия ми е. Heart Eyes

# 350
Хидратиращите са ми подарък.
Бях чела някъде някога, че биосилк са под една шапка с Чи и по едно време много исках тези за обем, но не ги взех...сега след описанието ти определено ме е яд  Grinning .Ще пробвам хидратиращите и ако се разберем ще опитам и тези за обем.Чи харесвам, ако са близки, биха ми допаднали и биосилк.

# 351
Да, Чи и Биосилк са с производител Фарук Системс Груп. На мен пък са ми любопитни хидратиращите. Би ли споделила за ефекта, като решиш да ги пробваш? bouquet

# 352
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Поръчвам Alterna Ten и се колебая към шампоана кое да купувам - маската или балсама  Thinking Има те голяма разлика в продуктите?
За първи път виждам серия,в която балсама($55) да е по-скъп от маската($60).

Весел празник!

# 353
  • София
Бютихолика имала съм и трите от стария вариант, а сега маската от новия и шампоана от стария. Маската е като масло гъста (тя е 150 мл. ) много икономична и мирише хубаво. Балсама (който аз съм имала от старата серия, предполагам и новия е подобен - 200 мл.) също е гъст и плътен но не толкова, колкото маската. И двете са хубави. Балсама със сигурност е по-лек от маската, но за балсам е силен и плътен.

# 354
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благодаря за експедитивния отговор,заради часовото разминаване по принцип вечер(българска нощ) сама си пиша.  Simple Smile

# 355
  • София
Бюти, знам  Hug и аз влязах в темата преди лягане. Честит празник  bouquet

# 356
E нали на Алтерна е задължително винаги да имаш шампоан и балсам, а маската ако искаш?!Нали винаги маската се последва от запечатва с балсам от серията?

# 357
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
E нали на Алтерна е задължително винаги да имаш шампоан и балсам, а маската ако искаш?!Нали винаги маската се последва от запечатва с балсам от серията?

А,кой го каза това? За първи път чувам.

# 358
  • София
Благодаря Ви, marcela 1, Dqvolski_Charovna, ani_d, setony, Magnollia, че ми позволихте да Ви докосна душите и сърцата, със спомените си.  Hug  bouquet  Hug

# 359
  • Стара Загора
Бюти, имаше една статия в която пишеше, че балсама е изключително важен.Може да пропуснеш маската, но не и балсама.
От серума за скалп на Кюн по колко пипетки слагате на скалпа?Аз така и не намерих някъде да го пише.
Аз предпочитах шампоанчето за обем на Биосилк и си мислех, че ще ме питат ама не ме питаха и аз нищо не им казах.Ама нищо де и това ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт