Професионални серии за коса - тема 102

• 73 319
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Честит празник красавици  bouquet

# 331
  • Бургас / София
Честит празник, прекрасни момичета  Hug Hug
На мен от два дена косата ми е доста суха в София водата ми се отрази по този начин, което за мен е окей, предвид омазняването и в корена, но много се заплита, може и протеина да ми е дошъл в повече. Утре ще измия с шампоанът за Блясък на Алтерна, а може и с Дисциплин, то аз трябва и да се пострижа, че винаги като ми стана по дълга косата става плетеница, а не съм ходила от 2 месеца, а си расте бързо . bouquet

# 332
Епона-продуктите са им пресни,пресни-чак парят,но ще предизвикат революция според мен...

Мagnollia-травъл сетът,ако мога така да го нарека ми беше подарък от приятелка, която живее в Англия от преди месец близо и понеже ми харесаха продуктите си направих профил в сайта им и те ми дадоха ваучер за 20% OFF и аз нямаше как да откажа...нали съм си мека мария...  Joy
Това е сайта им:www.philipkingsley.co.uk, на които има ревю на продуктите и как да се използват Simple Smile

# 333
Честит 8-ми Март!  bouquet bouquet bouquet

d_lady1, страхотно ревю! Искам и аз новата серия на Кингсли! Дано ги пуснат скоро в рибката, ако не ще поръчваме от чужди сайтове.

Denisha, много ме трогна разказа ти!

# 334
Честит и на вас!!! bouquet

# 335
Благодаря за включилите се с отзиви за Витал Нутришън... Днес ще се мия пак с него, за да видя на втори опит какво ще е положението... Маската ще се поръчва, но сега понеже да правя поръчка само за нея, ме сърбят ръцете и за други работи... Ама не знам какво, представете си, да нямам набелязани неща в уош-листата... Joy Направо срамота... А и за 8-март не съм си купила нищо, ММ ще ми носи парфюм-изненада като си дойде... Не казва какво ми е избрал... Mr. Green

На всички дами тук честит празник, да сме красиви, обичани и разбирани в манията ни за косата... bouquet

# 336
Честит 8-ми март момичета  bouquet  bouquet bouquet .

Denisha разплака ме  Heart Eyes Hug

# 337
  • Бургас/Пз
Честит празник, прекрасници Simple Smile

Дени,  Heart Eyes Heart Eyes

На Кюн Витал нутришън и аз съм му хвърлила поглед. Благодарение на едно мило момиче имам мостри на шампоана и балсама, но сега като казвате, че балсамът е слабичък, се чудя с каква маска да го комбинирам.  Thinking Май съм се изоставила без хидратираща маска, имам но все към балансирани отиват, дали са подходящи??

# 338
Честит празник, прекрасни дами bouquet !
Аз си взех хидратиращите Алтерни и сега съм доволна, само дето вместо да се кротна, започнаха да ми минават мисли за следваща поръчка  Grinning !
Дениша, един поет, който много харесвам е написал "добрите хора в спомен оживяват" ... Hug !

# 339
  • София
Честит празник, красиви момичета! Пожелавам ви любов и красиви коси!

Дениша, много хубаво си описана спомените си  Hug и аз имах такава баба, която е в сърцето ми завинаги. Като те прочетох все едно за нея пишеш. Много са редки тези хора и много липсват после  Heart Eyes

d_lady1 Благодаря за информацията  Hug

# 340
честит празник, момичета с разкошни коси!!!! Пре-уош терапия:
- протеиновите ампули на Напура;
- маслата на Афоджии (мажа ги на предния ден и спя с тях, защото попиват идеално и не цапат)
- коя да е маска, намазана половин-един час преди къпане (действа ми дори по-добре от еластисайзър).

дрогерийна козметика отдавна нямам, а и на т.нар. натурални масла нямам особена вяра. ако лятото остана без маслата на Афоджии, мажа косата с кокосово масло докато съм на плажа и после отмива.

# 341
Можете да се възползвате от специална отстъпка от 15% на продуктите на KEUNE до 22 март от arlen.bg. За да се възползвате от отстъпката, добавете продукт/и в количката, изберете отметката на "Приложи купон" и въведете кода: BGKE15. Системата автоматично ще Ви начисли отстъпката. ВАЖНО: Кода за отстъпка не може да се комбинира с други отстъпки и кодове важи само за продуктите на KEUNE.

# 342
Честит празник  bouquet Днес ми дойде пратката с масло от ему, ЯЧРМ, масло от кафе, чаено дърво и други масла за скалпа, по които залитнах благодарение на Вас и на предишната тема. Разбира се нали съм нетърпелива и веднага си нахлепах скалпа и дължините на косата с приятна смес от гореизброените. Проблемът е, че май ще се окажат тежки за моята тънка косица и исках да попитам дали ако след 2 часа отмия с ДПШ, ще има някакъв ефект от маслата? Мисля си за Дпш, тъй като днес все пак е празник и не мога да се пусна с утежняла и мазна коса  Embarassed а не знам дали другите ми шампоани ще успеят да се справят с многото рициново масло, което сложих /отчитам го като грешка и другият път ще сложа по-малко ЯЧРМ/. И тъй като съм аматьор в мазането на скалпа с масла да попитам също с какъв шампоан е по-добре да се отмиват - протеинов или хидратиращ? Предполагам, че с хидратиращ, но да попитам все пак Simple Smile благодаря предварително

# 343
Честит празник  bouquet Днес ми дойде пратката с масло от ему, ЯЧРМ, масло от кафе, чаено дърво и други масла за скалпа, по които залитнах благодарение на Вас и на предишната тема. Разбира се нали съм нетърпелива и веднага си нахлепах скалпа и дължините на косата с приятна смес от гореизброените. Проблемът е, че май ще се окажат тежки за моята тънка косица и исках да попитам дали ако след 2 часа отмия с ДПШ, ще има някакъв ефект от маслата? Мисля си за Дпш, тъй като днес все пак е празник и не мога да се пусна с утежняла и мазна коса  Embarassed а не знам дали другите ми шампоани ще успеят да се справят с многото рициново масло, което сложих /отчитам го като грешка и другият път ще сложа по-малко ЯЧРМ/. И тъй като съм аматьор в мазането на скалпа с масла да попитам също с какъв шампоан е по-добре да се отмиват - протеинов или хидратиращ? Предполагам, че с хидратиращ, но да попитам все пак Simple Smile благодаря предварително

Нанеси балсам преди шампоана и ще се отмият по-лесно Simple Smile Ако измиеш с ДПШ, няма да има смисъл от стоенето с маслата..., колкото и да са проникнали...  Peace

# 344
  • София
Като безспорна притежателка на класическа права, фина, негъста (има накъде и по-рядка да е) и дълга коса, съм пробвала както балсами, така и маски. Досега винаги маските са се оказвали по-добрия избор.

Общи условия

Активация на акаунт