Професионални серии за коса - тема 102

• 73 325
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Пише без мин.сума на поръчката и без допълнителни такси,което според мен означава без такси за обемни продукти...

# 316
  • Плевен
lunna pateka, от къде си поръчваш боята на Кюн, никъде не мога да я намеря онлайн?

Пристигнаха ми някой неща на Keune, бои за коса, серията Витал Нутришън за проба (нормална опаковка шампоан и мини балсам) и един спрей за блясък от серията за боядисана коса. Та днес реших да пробвам Витала, но направих май грешка, защото го комбинирах с Мш-терапията... Та измих със шампоана 2 пъти, доволно пяна, хубава миризма, косата жилава, не се заплете никак. После направих терапията, но понеже имах малко домашна работа и останах повечко време с нея. Когато измих, косата се бе втвърдила доста. Реших, че ми трябва хидратация, но въпреки това използвах балсама на Витал Нутришъна. Но той ми се стори многооо слаб, не омекоти, не заглади, все едно нищо не съм слагала. На подсушена коса сложих ампулка Денсифик, Нектар термик и напръсках обилно със спрея на  Keune (не е точно спрей,а гел-спрей). И тук ме изненада с една неприятна медицинско-химична миризма, направо отврат.. Самия спрей, пръснат на ръката ми не мирише така отвратително, но не знам защо на косата ми направи такава реакция. После се отмириса и омекоти косата, но не знам дали е читав или не... newsm78
Балсама определено не ми хареса, но от серията ще взема маската...  Peace Някой да каже протеинова серия е това, нали? Аз така я усетих... Laughing

# 317
Балсамът Витал Нутришън си е слаб, маската е уникална.

# 318
А някой да има впечатления от марката RUSK?

# 319
  • Стара Загора
Ами Бубка ето пак всичко си е до коса. И аз винаги съм обичала да използвам всичко в серия и правя комбинации чак когато ми свърши нещо от серията.Обаче с тази серия просто не се получават така нещата.Незнам защо така.Иначе поотделно ги харесвам много.

# 320
musita, не съм в Бг и си ги поръчвам боите от Холандия... Peace
_Freya, и аз предположих, че Балсамът Витал Нутришън ще ми е слаб и затова взех тестер (имаха такива малки разфасовки). Но ще си поръчам маската, понеже шампоана ми хареса... А ти ползвала ли си и Сатин ойл серията да ми ги сравниш... Предполагам тя е по-хидратриращата серия от Витал Нутришън... Искам да имам една балансирана и една по-хидратираща тяхна серия, та се чудя дали да е Сатин ойл или другата за боядисана коса? А тук се хвалеше и серията Keune Care Line Keratin Smoothing, но тя предполагам е протеинова... newsm78

Да споделя и за боята Keune semi color... Вчера се боядисах... Безамонячна е, покри ми израстналите по-тъмни корени, цвета е такъв какъвто избрах, няма изненади... Mr. Green За сега ми харесва, като за първо ползване... Икономична е понеже се ползва 1:2 смесване с окислителя и за мен 30мл боя+60мл окислител ми е супер... Не ми е по-суха косата от преди, т.е. не изсушава допълнително... Това е за сега, да видим как ще е с измиването и трайността... А и другото, не цапа кърпите.... Peace

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 13:34 от lunna pateka

# 321
  • Чукарландия
Момичетата коментираха, че Сатин Ойл е по-лека, по-балансирана серия, а по-хидратираща е Витал Нутришън. Peace

# 322
Момичета, знам че купуването от Енцо е като лотария относно продукти ментета, но много ме изкушават Алтерна Тен ш+м , много са изгодни. Поръчвал ли ги е някой от там?
Не съм ползвала серията и ако ми пратят ментета даже няма и да разбера.

# 323
  • Пловдив
Момичета, знам че купуването от Енцо е като лотария относно продукти ментета, но много ме изкушават Алтерна Тен ш+м , много са изгодни. Поръчвал ли ги е някой от там?
Не съм ползвала серията и ако ми пратят ментета даже няма и да разбера.

След като не можеш да ги разпознаеш и няма с какво да сравниш, моя съвет е да не рискуваш. Така всеки път като си миеш косата ще има нотка на съмнение и самата ти няма да се чувстваш WOW, ако ще и най-добрата и автентична серия на света да са. В момента в ЛФ има оферта - 3 броя от определени продукти на Алтерна на цената на 2. Погледни дали твоите ги има при промотираните. 

# 324
Имах честта да използвам новата серия на Philip Kingsley PK Prep и тя се оказа уникално добра!
Първо си поръчах травъл размера им ,за да пробвам продуктите и като подарък получих и така любимият ми Еластайзър в тестер формат.

Сега накратко за трите им продукта:

1.PK PREP PERFECTING SPRAY

Термозащитен спрей,който в същото време е и праймър и прави косата мека и гладка,без да и дава физи ефект.Това,което на мен ми хареса е,че не утежнява моята дъъълга косата,а напротив-прави я въздушна,дори и придава и някакъв обем и не я омазнява. Ако трябва да я сравня с другите такива продукти,които съм ползвала (Kerastase Ciment и Napura Next thermo) бих казала,че е по-добрия вариант от първия,но не и толкова добър като втория...лично мое мнение...

2.PK PREP PLUMPING CREAM

Ей това нещо ме удари в земята...УНИКАЛЕН ПРОДУКТ!Няма такъв обем и такова чудо!Придава уникален ефект УАУ и сякаш освен,че прави косата ми блестяща,я прави и наистина плътна и обемна!Другото нещо,което ми направи впечатление е,че не се усеща на косата-нито я прави сплескана и мазна след ден-два,като някои други кремове,нито я прави суха и "стържеща" като някои спрейове!Ако сравня този крем с други такива продукти (Percy And Reed Voluming Spray,сухи шампоани,Living Proof Thickening  cream) бих казала,че той е най-добрият от трите!

3.PK PREP POLISHING BALM

Като най-голямата фенка на балсамите и маските за коса,които според мен вършат работата...тази определено ми хареса.Интересна,иновативна и отново дооостааа добра формула.От гъст балсам след ,като го сложиш на ръцете си и се затопли се превръща в по-течен серум,което лично на мен ми харесва ,защото улеснява равномерното нанасяне.Но това не беше нещото,което ме впечатли най вече...това,което наистина ме спечели бе фактът,че настина "напои" и подхрани дължините и излекува крайчетата ми,който имат склонност да цъфтят неспасяемо.Направи косата ми гладка и лъскава ,като водопад,но в същото време толкова жива и игрива,че бях ей така.... #Crazy.....тук,ако трябва да направя сравнение с други продукти,то ще си остана да си пиша до утре,защото почти няма продукт знае и незнаен за вас ,които да не съм ползвала,но от всичко досега този бих казала,че е новата ми любов!

P.S.Цените са супер сладки,но аз имам и купон с 20% OFF като така стават още по-изкушаващи,ако решите да пробвате колекцията може да ми пишете и ще се радвам да го споделя с вас Simple Smile

# 325
Момичетата коментираха, че Сатин Ойл е по-лека, по-балансирана серия, а по-хидратираща е Витал Нутришън. Peace
Не съм ползвала Сатин Ойл, но и аз имам спомени за такива впечатления от форумките  Peace От него имаше и недоволни, а от Нутришъна май няма нито един негативен коментар до момента.

# 326
  • София
d_lady1 страхотно ревю  Hug Аз много обичам Филип Кингсли. От къде ги взех тези бонбончета?

Нещо много се подразних на хайвереното термо на Алтерна. Вчера измих косата със сините Профайбар и тя стана огромна и плътна, доста фризи, но последното вече не ме дразни толкова. Та днес преди да изляза исках да й навия само крайчетата с маша и пръснах от него. Еее   #Cussing out ама така ми втвърди косата, много се издразних. По едно време ми втвърдяваше косата много, после вече не толкова, а известно време не го бях ползвала. Явно ще го забравя за известно време.

# 327
Не съм ползвала Сатин Ойл, но и аз имам спомени за такива впечатления от форумките  Peace От него имаше и недоволни, а от Нутришъна май няма нито един негативен коментар до момента.
Аз съм с негативен коментар за Витал Нютришън.  Peace  Ужасно изпръхнала и фризи коса.

d_lady, чудесно ревю. Не знаех, че ФК имат нови продукти.

# 328
  • София
Благодаря за настоящата тема на Freya!  bouquet
Добро утро, красивокоски!  Hug
 Терапията преди шампоан за мен е: лавандулова маска за коса, Еластисайзър с масло от портокалови цветове и здравец Philip Kingsley, 3"' More Inches Pre-wash.
Имам и кокосово масло, до което не стигам, използвам за други цели.
 Масмаркет козметика за коса, нямам, не купувам, не планирам да купувам.
Поддържам единствено 1 шампоан на Sebamed, по медицинско предписание, при нужда го използвам само. Което не се е случвало от 8-9месеца.

Скрит текст:
                                                              На Баба ми                                                                                            
Позволете ми, да Ви разкажа, за една изключителна жена. Тя е част от мен, както и аз от нея.
 Помня, как, тя търпеливо сядаше на пейката в градинката, пред блока и ме пазеше. Докато аз играех. Помня, как ме гонеше из същото това място, с намазана филия в ръка. Какво ли не измислях, докъде ли не бягах да се скрия. Мушках храната в синята лачена- ретро количка за кукли. Винаги, когато ми се отдаваше възможност, както и на най-различни други места. Играехме тази игра, отново всеки ден.
Сутрините ми започваха с нея. Събуждаше ме от сън. А в кухнята ухаеше на топъл чай. Компания ни правеха- петлето от радио Хоризонт и зараждащата се зора навън. Приготвяхме се за деня, в мълчание, за да не събудим останалите.
 Баба ми имаше стар гардероб. От истинско, топло дърво. Беше вълшебен на вид и на допир. Съдържанието му беше, донякъде тайна за мен, но не и онова, което се намираше отгоре му.Там се кипреха точилката- изгладена от ръцете на баба и годините. И бръснарските сапуни. Много калъпи, зелен, коносовиден сапун. Помня неделното къпане. И как тя миеше дългата ми коса, с този сапун...
На рождените ми дни, се будех винаги с букет до мен. От нея. Пъстроцветни, дъхави рози. Първите за сезона. Набрани от лехите на бай Тошо.
 Тази жена, беше специална в обикновеността си. Хората, които я познаваха, я харесваха и уважаваха. Защото тя беше добра, тиха, скромна, работлива, почтена, грижовна- майка и баба, природно интелигентна и мъдра. До последният си земен час, тя беше човек. Човек, който никога не се оплака от нищо и никого. Човек, който живя живота си с достойнство.
Загубих я, не много отдавна. Завинаги.
 Спомените с нея- не. Топлите й теменужено сини очи и благият й нрав са с мен. Сънувам гласът й и любящата й прегръдка нощем...

Обичам те, Бабо!                                                                          

Честит 8-мо мартенски празничен ден на Феноменалната, на Жената, на Майката!  

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 10:47 от Denisha

# 329
Честит празник, момичета! bouquet  bouquet bouquet Бъдете живи и здрави и все така красиви! 

И аз съм от доволните от Витал Нутришън. Балсамът е лекичък, но маската е силна и богата.

Общи условия

Активация на акаунт