Професионални серии за коса - тема 102

• 73 330
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • Велико Търново
Пролет, следя те Wink

# 301
Чаровна, много е хубаво спрейчето за обем, лекичко е и то, не утежнява, двуфазно е, наистина дава обем и е с нежния лек аромат на серията.

# 302
Чаровна,мисля,че едно момиче разменяше шампоана Елексир Ултим в темата с размените,маже да погледнеш.. Hug

# 303
Чаровна,мисля,че едно момиче разменяше шампоана Елексир Ултим в темата с размените,маже да погледнеш.. Hug
Благодаря ще погледа Simple Smile)

# 304
  • Стара Загора
Благодаря за отговора  bouquet .Ще взема маската .Разликата в цената е минимална.
Мислих да взимам митик ойл маската , но намерих едно ревю на тази серия на керастаз описано от Магнолия в една от старите теми в което казва ,че са като митик ойл но класи над него Simple Smile
Затова реших като давам парички да дам някой друг лев отгоре за нещо хубаво.За съжаления няма да я комбинирам със шампоана защото ще ми дойдат много .
В интерес на истината когато ползвах Митик ойл - шампоан и маска косата ми харесваше повече от колкото Еликсир ултим- шампоан,маска и серум.Тази комбинация ми донася изпрухнали крайчета, докато с мирика никога не съм усещала това.

# 305
Да ви попитам за тънка коса не толкова увредена балсама Керастаз елексир ултим достатъчен ли ще е ?Или да взема направо маската ?
По-добре вземи маската   Peace Няма да утежни или омазни косата.Тя е за всеки тип коса  Flutter Освен това е много икономична.
Подкрепям. Вчера я използвах от тестерче след шампоан Себорал Форте и на мен винаги тестера ми стига за веднъж. Е този път ще ми стигне за два пъти. Маската е гъста като масло и жълта като него. Наиситна супер икономична.

# 306
Всички шампоани на Sexyhair в Ягодката са color safe, не видях безсулфатен за обем. Моля, ако някой е видял и аз съм в грешка, да каже.

# 307
  • Бургас/Пз
Всички шампоани на Sexyhair в Ягодката са color safe, не видях безсулфатен за обем. Моля, ако някой е видял и аз съм в грешка, да каже.

Няма го, и аз него търсех  Peace
Джойкото също са на страхотни цени в Ягодката и има много голямо разнообразие  Peace

# 308
  • София
Пак с въпрос. След поредното боядисване на косата дължините са ми адски сухи и заплетени, а отрязах около 4 см. от тях. Мисля да премина на боядисване на корените само и дължините накрая да ги облея с боя, разредена с балсам, вода и някакво масло (с които да стоя 10-на минути, както обикновено). Но между боядисванията ми се иска да освежавам цвета.

Някоя от вас дали има опит с Леганца оцветявящия балсам и тези на Лакме (ш+б)? Интересуват ме кестенявите тонове. Как бихте ги сравнили по отношение на покривност на бели коси, интензивност на постигнатия цвят и щадене на косата?

Имам еднократен опит само с ш и б на Лакме, които хидратират (по неприятен за мен начин, характерен за марката), без да изтощават, но и особена промяна на цвета не видях. Влияние върху побелелите косъмчета със сигурност няма.

# 309
Благодаря за отговора  bouquet .Ще взема маската .Разликата в цената е минимална.
Мислих да взимам митик ойл маската , но намерих едно ревю на тази серия на керастаз описано от Магнолия в една от старите теми в което казва ,че са като митик ойл но класи над него Simple Smile
Затова реших като давам парички да дам някой друг лев отгоре за нещо хубаво.За съжаления няма да я комбинирам със шампоана защото ще ми дойдат много .
В интерес на истината когато ползвах Митик ойл - шампоан и маска косата ми харесваше повече от колкото Еликсир ултим- шампоан,маска и серум.Тази комбинация ми донася изпрухнали крайчета, докато с мирика никога не съм усещала това.
ДЕНСИ  Hug

МАКСИМКА,при мен изпръхването беше от Митик ойл ш+м.Изхабих 2 маски,от 2та шампоана по един и винаги косата стоеше по-суха.Харесвах серията до средата на 2та маска  Mr. Green После сухотата започна да ми пречи.Еликсир Ултим ш+м+олио е страхотна комбинация.Ако се ползват поотделно продуктите,обаче,резултата ще е различен.Затова винаги купувам серия  Flutter А сега като ми пристигне и пре-уоша охаааа....Пълен кеф  Crazy Laughing

# 310

Джойкото също са на страхотни цени в Ягодката и има много голямо разнообразие  Peace
Така и не можах да си поръчам. В БГ е изчерпан и чакат доставка от САЩ, като не се знае кога ще стане това Sad

# 311
  • Бургас/Пз
Пак с въпрос. След поредното боядисване на косата дължините са ми адски сухи и заплетени, а отрязах около 4 см. от тях. Мисля да премина на боядисване на корените само и дължините накрая да ги облея с боя, разредена с балсам, вода и някакво масло (с които да стоя 10-на минути, както обикновено). Но между боядисванията ми се иска да освежавам цвета.

Някоя от вас дали има опит с Леганца оцветявящия балсам и тези на Лакме (ш+б)? Интересуват ме кестенявите тонове. Как бихте ги сравнили по отношение на покривност на бели коси, интензивност на постигнатия цвят и щадене на косата?

Имам еднократен опит само с ш и б на Лакме, които хидратират (по неприятен за мен начин, характерен за марката), без да изтощават, но и особена промяна на цвета не видях. Влияние върху побелелите косъмчета със сигурност няма.

На мен Леганзата цвят Лате - не ми покрива белите коси изобщо, дори не ми ги тонира. Останалата част от косата обаче става много, много бляскава и гладка. Шампоанът на Лакме за брюнетки не ми хареса - заплита ми косата и точно като изпръхнала ми стои след него. Също не ми покрива белите коси. Изобщо не съм сигурна освен боя , какво друго може да покрие белите коси  Thinking
Пробвай с ударна хидратация след боядисване. При мен много добре след боя се отразява Джойко Моисчър Риковър.

# 312

При последното боядисване добавих Powerplex към боята и резултата много ми хареса. Още докато измивах косата я усетих копринено мека Peace След като я изсуших - все едно не е боядисвана. Жива, мека и лъскава коса. Беше и добре хидратирана , а аз съм със суха коса. Нямаше заплитане и изсушаване, а ползвах боя на Гарние.

# 313
  • София
Ани, Шоколадче, благодаря ви!  bouquet

Шоколадче, при мен проблемът непосредствено след боядисване го няма. Ползвам КалърФлекс и косата е приказно лъскава и мекичка. Но миене-две след това започва да се усеща сухотата - особено на пипане е като прежда, макар и да изглежда хубава.

Ани, явно няма как да се избегнат редовните нанасяния на боя  Sad. Ще видя с дължините дали ще проработи замисления от мен начин. И да, ще пробвам с това да съм по-сериозна с хидратацията след боядисване. Но пусто, на втората поредна употреба на хидратиращи, косата спира да изглежда добре, ако и да я чувствам омекотена  Rolling Eyes

# 314

А тези допълнителни такси, за обемни продукти би трябвало в крайната сметка ли да ги начислят? Там не ми начислява, а то май няма другаде къде  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт